new years eve

Tjenare kompisar! Är galet upphetsad för kvällen. Känns som att jag har hållit på och fixat iordning mig i en evighet, men det hör till en dag som denna. Jag ska alldeles strax kila iväg hem till Erika där middag med vännerna väntar sen är vi nog där ett tag och sjunger singstar & så innan vi går ut på äventyr och träffar allt annat folk. Ha en trevlig kväll och GOTT NYTT ÅR! :)


Sunday

Hallå hallå! Nu är jag tillbaka igen efter helgen. Det har inte hänt nått speciellt upphetsande. Tagit det lugnt. Igår var jag och Elin hemma hos Erika. Vi gjorde fruktsallad och sjöng singstar. Inte så mycket mer med det. Mysigt var det! Idag så vaknade jag till väckar klocka. Jag skulle upp för att följa med Erika och Elin till haninge där dom skulle hitta nått att ha på sig till morgon dagen. Mitt stora mål var donken, haha! När jag kom hem så somnade jag och vaknade inte förns det var dags för middag. Sen kände jag mig ganska uttråkad och fick Elin att följa med mig upp till affären där jag köpte hårfärg. Skulle ha färgat ikväll men det blir imorgon förmiddag istället. Just nu har jag tagit en paus från mitt O.C tittande. Jag är beroende. Jag kan se avsnitten hur många gånger som helst. Undrar när jag ska tröttna. Jag har börjat om från avsnitt ett men har kommit en bit nu. Spännande även fast man vet allt som händer! Ha det bra kompisar, puss puss.


Fredag

Idag är det Fredag. Kan inte direkt påstå att jag tycker det känns som det, men man ska väll ändå inte hålla reda på dagarna  när det är lov? Idag har det varit en helt okej dag. Inte förns vid 4 tiden började jag komma igång. Jag gjorde iordning mig för att jag, pappa och Malin skulle åka till kungens kurva och göra en visit på IKEA. Kollade runt på möbler till nya lägenheten som pappa flyttar in i någon gång i Mars. Bra att vara förbered antar jag! Efter så droppade pappa av mig hemma hos Pelle där även Elin och Erika var. Dom kollade på skräckis men jag tror att jag förstörde stämningen, hihi. Ni ska få en "dagens outfit" tänkte jag. Skjortan som jag har på mig köpte jag under stressen på mellan dags rean, det var dock ingen rea på den. Inte på väskan heller som jag invisterade i samma vända. Jag antar att jag är dålig på att utnyttja rea. Puss på er! :)

image177
  • Skjorta - HM
  • Skärp - Gina Tricot
  • Klocka - Regal
  • Väska - HM
  • Leegings- American Apparel
  • Skor - Björn Borg

Julen 2007

Mina julklappar:

1. Sony Cyber-shot digitalkamera
2. Tillbehör till kameran (Minneskort & fodral)
3. Friis&Company bag
4. 3 Hanky Panky trosor
5. Kenzo amor parfymen
6. Presentkort på HM
7. O.C boxen säsong 4 (sista)
8. 2200 kronor
9. Kryssningen till Tallin
10. Julgalan på Nacka Factory



Torsdag

Hejsan allihopa! Nu har jag slarvat med bloggningen igen, förlåt för det. Men nu är jag här och tänkte skriva lite om gårdagen och om mina julklappar ifall någon skulle vara intresserad. Jag börjar med gårdagen. Klockan ringde för första gången kl. 06.30 men jag snoozade till klockan 07.00. Anledningen till att jag gick upp så tidigt var för att jag , storasyster Emily & Therese åkte in till Stan och rotade bland kläder på mellandags rean. Alla invisterade rätt så mycket och det vart riktiga bra köp. Vi tog åtta tåget och var framme klockan 9. Sedan började shoppingen. Vi låg i ända till klockan 5. Puuh mina fötter var ganska döda. Senare på kvällen så gick jag och Elin till Pelle, men på vägen dit så träffade vi Anna och Josefine. Vi blev kvar och pratade med dom en rejäl stund, riktigt trevligt ! När vi väl kom hem till Pelle så kollade vi på en film som inte jag vart så speciellt förtjust i och somnade istället. Erika kom också dit efter en stund och det hela slutade med att hon sov över.

Med närmare eftertanke så tror jag att jag skriver om julklapparna i ett annat inlägg. :)


Juldagen

Julafton är över och dags att gå vidare. Ska faktiskt bli skönt att lämna all mat från julborden bakom sig. Har tröttnat ganska rejält. Känner mig helt uppsvullen efter all mat så jag tror att det blir ett pass på motions cykeln lite senare. Blir troligen en visit i solariumet också, det skulle behövas. Lite prat om gårdagen kanske. Hoppas att ni hade en trevlig afton. Jag firade jul på det herliga gamla sättet. Man åker till Tungelsta där faster bor med sin familj. Vi fikade och pratade lite sen så åkte jag, pappa och syster hem till Nynäshamn igen där pappa droppade oss utanför mammas port. Sen så är det mat, kalle anka och paket öppning som väntar. Kvällen brukar vara jätte skön och jag gjorde som jag har gjort dom 2 senaste jularna med att bara ligga i min säng och kolla på en ny box av O.C som jag har fått. Nu har jag alla boxar. Synd att det inte finns fler avsnitt, buhu! Jag fick självklart mer än en O.C box, kan kankse skriva lite om julklapparna i ett senare inlägg. Nu ska jag kila iväg och sola! Måste få fart på den här sega dagen. Ha det bra. CYA, puss


Merry christmas !

image166

God jul allihopa! Hoppas att ni får en dunder mysig julafton. Kanske bloggar lite senare om hur dagen har varit och så. Nu är det snart dags för Kalle Anka. Höjjdaren är ju ändå tomtens verkstad, hehe  :) Nu ska jag gå och njuta av dagen. God jul igen!

Godmorgon !

Usch såhär tidigt ska man igentligen inte behöva vakna första dagen på lovet. Men syster var tvungen att väcka mig eftersom att vi snart ska ut och fixa lite saker. Sen måste vi hem snabbt och göra oss iordning & jag måste packa, jag är så seeg. Vi åker in till stan runt halv 3 och kikar runt och växlar pengarna till en annan valuta. Sen måste vi till slussen och hoppa på "kryssnings fartyget" som ska föra oss till Tallin och julmarknaden. Ikväll blir det inte så mycket drag eftersom att vi ska upp rätt så tidigt imorgon bitti och kliva iland i Tallin där vi ska shoppa massvis. På kvällen så blir det julbord och betydligt mycket mer drag kan jag tänka mig...

Jag kommer inte att ha tillgång till någon dator men jag har en idé. Jag tänkte att jag kan "för blogga" på papper & så kan jag skriva in allt här på bloggen sen + en jädra massa bilder ! Det låter lite löjligt med lite roligt, haha. Ni får ha det så bra kompisar . Pusspuss !

image165

LOV

Vad härligt att det är lov nu. Inte för att jag riktigt har insett det ännu, men det kommer väll. Vi började 9.30 i kyrkan. Sjöngs lite & så. Helt okej faktiskt. När det kom till pris utdelningen av Novell skrivandet under terminen, började jag nästa gråta när dom först läste upp nomineringen och medelade att Sofie Ödmark kommit på andra plats. Ludde grattade mig så mycket att jag nästan började gråta. Jätte roligt var det ! Sen gick vi tillbaka till skolan där vi fick våra betyg. Är jätte nöjd, härligt! Men jag ska höjjas till det bästa i nästan alla ämnena nästa termin, haha (joke). När alla hade fått sina betyg bad vid Helené (vår mentor) att stanna kvar med oss tjejer, och det gjorde hon. Jag verkligen älskar henne! Hon stöttar oss igenom allt och är på våran sida vad det än handlar om, det är sååå underbart. Hon är som en extra mamma för oss allihopa. Hon fick en väl dekorerad blomma och jätte fina choklad hjärtan. Hon berättade att hon var jätte stolt för att vara mentor för oss tjejer och hon fick även fram - I LOOOOOVE YOU! Blev nästan tårögd.

Om det är någon som skulle undra vad jag har gjort ikväll så är det här en kort sammanfattning: Det började med att jag mötte Björn utanför Thai resturangen vi gick till Willy:s där Pelle väntade. Vi hyrde film, en gammal en vart det haha. Det blev "The ring". Vi gick hem till pelle och kollade på den och soffan förökades med fler folk. Vi blev hungriga och begav oss mot Al porto. Sen så gick jag och grabbarna hem till Pelle igen och kollade på en annan film. Haha den var ganska rolig faktiskt, "Little man", den var sevärd! Nej nu måste jag forsätta att packa inför min tripp till Tallin som blir av imorgon. Sov sött ! Puss

ONSDAG

Halloj mina vänner!
Det ska verkligen bli galet skönt med jul lov imorgon. Är så skol trött så att det inte är sant.
Kan inte påstå att det varit en ansträngande dag. Började 8.10 & gjorde ett SV prov. Det gick väll bra, får duga iallafall. Sen var det SO "lektion" där jag bara satt i datasalen och på mentorstiden behövde vi bara skriva loggbok. Efter lunch var det innebandy tunering. Det gick inte så bra för min klass men det är strångt att vi inte ger upp iallafall tycker jag. Modigt att gå upp där och lira tycker jag medans jag sitter brevid och skriker och hejjar när ingen lyssnar, hehe.

Efter skolan så gick jag hem, det var runt 4 tiden (eftersom att jag kollade klart på hela tuneringen). Vid sju så mötte jag upp Axel och sedan Pelle så smugglade Johanna in oss på kulturskolan för att se "Julton" (konsert). Den var inte så bra, jag orkade inte änns se klart på den. Jag ringde dit Björn och så stannade vi kvar allihopa, inklusive Erika också och busade lite i trappan, hm fråga mig inte varför... Är jätte trött efter en igentligen helt lugn dag. Ska sätta på en mysig film och somna till tänkte jag ! Ha det bra, godnatt! Pusspuss.

image164
Juste jag gjorde ett test nydligen. Skriv in ditt namn så får du veta om hur har varit snäll i år.
http://karolina.gq.nu/snall.html  )Kolla vilket sött svar jag fick !

Julgran!

image163
Det blev en svart julgran för familjen Ödmark i år. Riktigt stilfullt faktiskt ! Man måste våga ta risken och bryta mot traditionen någon gång, inte sant ? Haha. Må väl, puss på er!

Sofie vill ha !


image162

Enligt mig är man en galning om man skulle tacka nej
till dessa underbart mysiga "strump tofflor".
 Dom finns att köpa hos Accessorize. Tomten, GE MIG !

Mitt 2007

Tänkte göra en liten sammanfattning av mitt 2007

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det gör man väll nästan varje dag? hihi

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade faktiskt inga, men det blir 2008

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte vad jag kommer på...

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, skönt det!

5. Vilka länder besökte du?
När jag tänker efter tror jag att jag bara har varit i Sverige, suck!

  6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Kärleken och så vill jag har sol & värme.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?

23/2 & 29/7- Början & slutet...
Det finns massor jag alltid kommer att minnas mer eller mindre!

8. Vad var din största framgång 2007?
Skolan. Har satsat mycket på den!

9. Största misstaget?
Känns som att det blir misstag hela tiden, men snart är det ett nytt år! :)

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har jag varit. Skadad också men inget allvarligt.

11. Bästa köpet?
Hm. Jag har ingen aning ! haha

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder helt klart.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Lyckan som varade i 5 månader & vänner såklart !

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
"beautiful girl" & "put the blame on me" (heter den så?) hehe

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Visat mina känslor!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingenting tror jag!

18. Hur tillbringade du julen?
Det gamla vanliga

19. Blev du kär i år?
Ja, 1 gång.

20. Hur många one night stands?
Haha..

21. Favoritprogram på TV?
O.C & One tree hill

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja!

23. Bästa boken du läste i år?
Har knappt läst i år.

24. Största musikaliska upptäckten?
Hmm...

25. Något du önskade dig och fick?
Masssa! :)

26. Något du önskade dig men inte fick?
Vi föralltid.

27. Årets bästa film?
Många bra filmer.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Var med vänner & tog det lugnt !

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mycket ! Men det kommer fler år.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Personlig. Jag sätter aldrig på mig nått som jag inte tycker om.

31. Vad fick dig att må bra?
Vänner,kärlek & familj !

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen .

33. Vem saknade du?
Det talar jag inte om.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Patrik & Ida. Dom träffade varandra också!


Tisdag

Julafton närmar sig med stora steg. Det är bara 6 dagar kvar nu, det är ganska skrämmande. Det känns inte som det brukar göra vid juletiden. Kanske är för att man börjar bli äldre...? Det blir en dag hemma från skolan idag också. Känner mig fortfarande inte kry nog för att kila iväg till skolan. Syster och hennes kompisar är också hemma idag så det kanske blir lite mer livat än vad det var igår iallafall. Tillbaka till julen. Är jag den ända som inte har köpt en ända julklapp? Det känns så meningslöst. Man får ju ändå pengarna av föräldrarna, ska man då gå och köpa saker till dom för de pengarna då? Helt värdo enligt mig. Jag ska åka på "jul-kryssning" till Tallin på Fredag. Där kanske man även kan invistera något fint till familjen. Får se hur det blir. Nu ska det lagas lunch! Puss

/ Sofie Helena Ödmark.


Ny design på bloggen!

Äntligen har bloggen piffats upp. Den gick från den tråkiga standard bakrunden bara på några minuter. Tack Hanna för att du hjälpte till! Jag skulle aldrig kunna klara det. Jag är som jag sa till Isabell häromdan "världens otekniskaste människa!". Skönt att det blev så bra iallafall. Det var på tiden att det blev gjort. Det blir tidig sänggång. Är helt slut även fast jag sovit större delen av dagen. Godnatt! Cya

/ Sofie


Reslutatet från Lördagen.

Det började med en försenad taxi, suck. Vi blev lite sena till glögg minglet som hölls i Slussen. Det var trevligt men kyligt. Efter några minuter gick vi ombord på båten och skulle föra oss till Nacka strand. Båten var dekorerad i ljusslingor och julmusik spelades. När vi kom i land förstod vi att det väntades flera hundratals trapppor framför oss. Det var bara att börja & jag fick ondare och ondare i fötterna utav pumpsen som jag tillbringade kvällen i. Vi gick mot Nacka Factory där galan hölls. Det var massa folk och mingel i en korridor. Sedan blev vi följda utav en servitör till våra platser. Sedan var det bara att hämta massa mat för att sedan en lång stund hugga i. Det var smarrigt ! Vi satt och pratade en lång stund och sedan var det dags för att gå vidare till stora scenen. Artisterna började med att tillsammans sjunga en jullåt. Det var pampigt! Sen körde dom sina egna låtar.  Enligt mig var Linda Bengtzing & Markolioo BÄST. Linda sjöng "alla flickor" & "jag ljuger så bra", hon bjöd även på lite stripp haha. Markolioo körde "Ingen Sommar Utan Reggae", "Mera mål" & "åh rocka på". Härligt drag! Sedan körde dom även "värsta schlagern" tillsammans. Efter showen var det dags för efterfesten. Vi drog till kareoke baren. Anton Körberg och grabben i dom nya beck filmerna som Gunvald är så taskig mot var ledare. Jag var tyvärr inte på humör för att gå upp och sjunga med syster och Morgan gjorde. Haha! Kamilla & Åsa också. Dom hade det skit roligt. Dom sjöng Kärleken är evig. Och Anton tyckte dom var lite korkade i bollen, I think. Bäst av kareoke stunden var när Linus Wahlgren kom in och dom bestämde sig för att dansa och sjunga till Diggilo diggiley. Jag älskar Linus Wahlgren. Han ser bra ut, sjunger bra och är en typsikt svenk kille. Dom var jätte söta när dom dansade (ledarna och linus). Syster spelade in på mobilen, kankse kan lägga upp den senare. Nej nu ska jag gå och lägga mig. Pusss på er!

image160

Måndag

En ny vecka, ännu en gång! Morgonen började med ett otroligt illamående och jag insåg snabbt att det bara var att sova vidare. Trodde att det skulle "komma upp" flera gånger men jag har klarat mig, tur! Dagen lär bli seg. Jag ska bara vara hemma och för det mesta sova bort hela dagen. Det är planerna. Hoppas att det går något mysigt tv program ikväll.  CYA kompisar! Puss


Lördag- Julgalan

Godmorgon allihopa! Kan inte direkt påstå att mitt sätt att vakna imorse var någon höjdare. Min syster ringde hem till pappa där jag låg fridfullt i i min säng. Hon påstod att det var dags att stiga upp eftersom att vi skulle ta ett tidigt tåg in mot stan. Jag protosterade & fick henne att ringa om en timme istället. När hon istället ringde vid 09:54 var det bara att stiga upp, suck. Gå hem till mamma och hoppa in i duschen. Nu är mystieriet vad jag ska ha på mig. Jag ska nämnligen på "Julgalan" i Nacka. Det ska bli jätte trevligt. Artister, julmat och efterfest. Sällskapet är Min syster, hennes fästman (Edgar " Edgurd"), Morgan och Kamilla. Jätte mysigt! Det ska bli jätte roligt att se på julshowen som artisterna ska ha. Eftersom att jag har vart med på en julshow i veckan ska det bli jätte roligt att även få se en. Artisterna är Sonja Andén, Linda Bengtzing, Tobbe trollkar, Markolioo, Andreas johnson, Arvingarna, Bounce, Linda Sundblad & E-type. Så det blir säkert PRIMA! Nej nu måste jag forsätta med mysteriet om vad jag ska ha på mig... Bilder ifrån kvällen kommer antagligen att läggas ut imorgon! Puss sålänge.

Torsdag-LUCIA

Julstämmnings faktorn höjjer och det gör mig så glad. Lite surt att det inte är någon snö på backen när det ändå är så sjukt kallt ute. Jag är ledsen för att jag inte har bloggat nå vidare aktivt den här veckan men jag skyller på allt tränande inför lucia. Min älskade skola har som vanligt haft den årliga lucia showen. Det gick jätte bra! Jag sjöng solo till en låt som jag & Rickard har skrivit texten till och Roland (musikläraren) och jag gjorde melodin tillsammans. Kändes som att hela släkten var och kollade, haha. En del vart tillomed blöta i ögonen och det gör mig jätte stolt och generad på samma gång. Dessutom så uppmuntras man så mycket när man får alla värdefulla komplimanger. "-Sofie, hon som hade skrivit en låt själv sjöng som en GUD!", "-Sofie var ju iallafall bäst på hela showen", "kvinnan sjunger ju som en gud, inte en enda ton satte hon fel". Aa, det finns inte så mycket mer att säga en ett tack! Men dagens framträdanden måste jag ju säga att jag är lite mindre nöjd med. Klantade bort det lite men aja, det får väll duga. Ville faktiskt helst att det skulle gå bra på gårdagens kvällsföreställningar och det gjorde det ju, så :) ! Nu är betygen satta och jag vet inte vad som kommer att hända i skolan imorgon och nästa vecka men det återstår att se. Spännande med allt som händer nu. Slut spurt ! Ha det bra sötisar. Ät inte lussebullar så att ni spricker. Puss

image159

Monday

Hallå! Dagen började med att jag undrade varför inte min väckar klocka ringde. Den är helt knas och antagligen pajko. Men som tur va var klockan bara 7 så jag hann när jag skyndade mig lite. Skoldagen har vart galet lugn. Inga speciellt seriösa och ansträngande lektioner. På eftermiddagen var det helklass musik eftersom att krickan var borta (så de vart ingen hemkunskap). Vi kollade på en hemsk gamal nyhetssändning som var ca.22 år gamal som hanlade om svälten i Afrika som sedan gjorde så att det bildades massa härliga låtar och konserter. Grät när man såg nyhetssändningen om hur dom har det där borta. Det är så hemskt, går inte att beskriva. Direkt efter så var det dags för lucia träning. För första gången sjöng jag upp min låt för alla högstadie elever. Haha jag skakade loss kan man säga, REJÄLT. Får hoppas att det lugnar ner sig. Darrigt var det med bättre ska det bli! Ha det bra allihopa. Pusshej

Ärliga ord.

Kommer du ihåg din allra första kärlek?
Ibland när du lyssnar på vissa låtar, så påminner dom dig om just den personen?
Spelar ingen roll vem du har just nu, du blir ändå påmind om honom o era stunder tillsammans.Och sen när det väl tog slut, trodde du du aldrig skulle bli kär igen, visst har jag rätt? Varje gång du går förbi hans hus så kommer du ihåg bilden i huvudet, bilden av dig o honom - det perfekta paret..Och varje gång du hör eran låt, känner du allt om och om igen. Du vill bara vrida tillbaka tiden för att känna hans hand mot din, en sista gång! Och det gör ont varje gång du ser honom gå med en ny? År efter år suddas minnen ut, men hans bild kommer du alltid ha kvar.
Hur kan man glömma dom där djupa ögonen?
Hur kan man glömma det ansikte som man vart så nära.
Du saknar inte honom som person, du saknar det ni hade.
Du saknar att du var så bekväm i hans sällskap,
att du aldrig behövde skämmas eller spela någon du inte är.
Jag tror alla kommer ihåg sin första kärlek.
Det är inte den du älskade först, utan den du älskade mest..

Lördag

Ännu en gång så var det Lördag. Jag ska snart få i mig lite kyckling sen så ska jag kila vidare hem till Vera för att sjunga singstar med brudarna ! Kanske träffar Björn & Ludwing en sväng också, men det återstår att se... Ni får ha en super trevligt Lördag kväll. P&K



Här har ni lite bilder från gårdagen. Det var ett galet drag! Som ni ser så passade vi på att köra en taggad fotbolls match när det var paus på Idol (Fredag hela veckan & nyheterna). Alla som var med finns nog inte på dessa fyra bilder. Men det var så gott som alla brudar i klassen där.

Mina ord till dig...

"jag hatar att älska dig men jag har vant mig och har därför kunnat gå vidare utan dig" / Sofie.

Kan inte samla ord!

Precis som rubriken säger, "Kan inte samla ord" för hur underbar denna kvällen har varit! Har inte haft såhär roligt på länge. Inte nog med att Marie vann Idol och fick mig att börja gråta utav glädje, utan även under programets gång. Det var underbart! Vi hade det skit roligt. Vi skrek, vi gjorde plankat, vi åt chips, godis, popcorn, dipp & drack läsk. Riktig härlig girlpower. Det här kommer hända oftare. Nu ska jag återgå till Idol. Vilken ära det måste vara för dom att stå där och sjunga i Globen. Hur många som helst som röstade & det var ju så läskigt lika. Men Marie Picasso var verkligen värd det där guld regnet som föll över hennes blonda hår och super vackra silvriga klänning. Jag kan somsagt inte samla ord. Blev helt exalterad & jag är det fortfarande. GO MArie och hennes pappa! Puss på dom och kram på er andra!

image149

Jag verkligen älskar den här kvinnan & hennes röst !

Idol final

Hallåhallå! Nu är jag på bra humör igen. Ska bli så himla trevligt ikväll. Brudarna i klassen ska mötas halv 6 och gå och käka lite pizza för att senare kila hem till Julia där vi ska se på IDOL finalen. Kommer bli grymt! Ska bli spännande att se vem som vinner. Personligen tycker jag att Marie är den största vinnaren. Hon har klarat utmaningarna jätte bra och kan göra låtarna varierande medans Amanda är ganska enformig i sin röst. Ska bli kul att se finalen & speciellt med det underbara sällskapet. You go girls! Nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen. Må väl !

image148

Torsdag

Nejmen hallåhallå! Här sitter jag med ett glas Loka & "paljetter klänningen" på mig. Har sytt om klänningen som jag köpte igår. Den var lite för stor (haha även fast det är strl 34), antagligen för att jag är så mini som Ida sa. Sen så har jag trollat så man ser formerna lite bättre, hihi. Dagen har varit helt okej. Gjorde två prov. Kändes ganska bra faktiskt! Jag och några andra brudar gick ner till musiksalen efter sista lektionen och övade lite till lucian. Käneds skit bra med min låt, jihuu. Jag, Naida, Vera och Sofia blev kvar med Rolle till 17.10. Den längsta dagen av hela våran vistelse på Via kom vi fram till. Nu ska jag plugga vidare på ett par ord som jag har förhör på i SV imorgon. Tex. Abdikera, delegera, expandera, desertera, abstrakt, emancipation... Ni märker själva, puuuh ! Puss&Kram


Roomservice

Nu är jag tillbaka till datorn efter att ha legat och slöat mig framför tv:n ett par timmar. Har kollar på Roomservice. Jag verkligen älskar dom där tokiga & kramgoa karlarna. Annorlunda och roligt avsnitt ikväll. Dom var nämnligen hemma hos Mathias själv. Busigt också att han istort sätt är "granne" med mig (hemma i Stureby). Fult var det, men fint blev det! Ska plugga lite till nu sen blir det nog tidig sänggång. Puss & Godnatt !

Ps: Förlåt för att ingen bild på min nya klänning har blivit uppdaterad. Min kamera är helt sajk! Ska önska mig en ny i julklapp av pappsen...

image147
Ser ni vad mysigt dom har?

Önske outfit

image146
Den här outfiten tvekar jag inte en sekund på! Har länge varit förälskad i den här chanel väskan & skulle absolut inte lämna tillbaka den om den låg under granen. Det coola giraff armbandet har min älskade mor så det är fritt fram att låna, I guess. Sen är det dom svarta "urtvätttade" jeansen som alltid funkar. Har ett par liknande och dom funkar bra, men skulle jag vilja ha ett par till? - Ja tack!.  Klassiska vita t-shirtar med coola och annorlunda tryck är någonting roligt och varierande. Ge mig fler! Skulle dessutom behöva invistera mig i ett par nya skor. Dock inte med denna bounta klack men annars är dom super fina.

Tudiloo

Hejsan! Hur har eran dag varit? Min har vartit bra. Jag har varit ledig från skolan och varit i Haninge och fixat pass. Det blev även ett inköp av en klänning och knästrumpor från Gina tricot. Klänningen har tänkts användas på showen, kryssningen & troligen julafton, varför ska man variera sig ? Haha. Kanske lägger upp en bild på klänningen senare ikväll. Nu ska jag forsätta att plugga eftersom att jag har två prov imorgon (Spanska & Matte VG/MVG del). Ha det bra kompisar!

Tuesday

Hallå alla söta läsare! Känns som att den här veckan kommer gå väldigt segt och jag vet inte varför... Det blev en dag hemma för mig idag. Kan inte specifikera vad för sjuk jag var/är, men jag mår allmänt skit så! Det blir ingen skoldag imorgon heller. Hela familjen ska tydligen vara lediga. Vi ska åka in till Haninge och fixa pass. Vi ska på kryssning till Tallin 21-23 (shopping resa). Känns lite fånigt att behöva pass för att åka dit men sådana är reglerna och de är ju till för att följas, så. Vad har jag gjort idag då? Hm, absolut ingenting... Eller jag har legat i min säng och kollat klart på alla One tree hill boxar. Sen så gjorde jag en till ansikts mask pga att jag var uttråkad. Det har inte hänt mycket alls! Har passat på och pluggat lite också. Jag har två prov när jag kommer tillbaka till skolan på Torsdag. Känns lite jobbigt att min låt som jag ska sjunga på lucia inte änns är klar och vi ska börja ha konserter nästa vecka, oops. + att jag missar träningen imorgon eftersom att jag ska vara ledig. Det blir väll att jag och Rolle får träna exrtra mycket på kulturskolan eller nått. Det löser sig säkert! Om ni är intreserade av att komma och kolla så är det för vänner & föräldrar 12/12. Kan återkomma med tid. P&K

I miss you to, I

It was so easy that night
Shoulda been strong, yeah I lied.
Nobody gets me like you


Could I keep hold of you then
How could I know what you ment?
There was nothing to compare too.


I know everything changes
All the cities and faces
But I know how i feel about you now.


There´s mountain between us
But theres one thing I´m sure of,
That I know how I feel about you.


All that it takes, one more changes,
Dont let our last hug be our last
Give me little time, and I´ll show you


I know everything changes,
I don´t care where it takes us
cause I know how I feel about us

I hope we can bring yesterday back around
cause I know how I feel about you now
You was dumb, You was wrong,
You let me down.
But I know how I feel about us now.

Not a dag passed me by,
not a day passed me by
When I don´t think about you.
And there´s no moving on,
cause I know you´re the one
And I can´t be without you

I miss you terribly !


Can we bring yesterday back around ?

Varför kan man inte bara vara liten igen? Den där tiden när man inte behövde bry sig om hur man såg ut eller när man kunde springa runt utan bikini´n på stranden. Det är sånt där som folk säkert skrivet varje dag, men det är verkligen så det är... Alla krav som ställs från skolan, familjen & kompisar. När ska man ha tid att bara vara sig själv? Man berättar om problem man har och dom äldre förundras över att även ungdomar lever "vuxen liv". Man ska vara barn så länge man kan! (Säger dom.) Men varför ska man isåfall få tvätt läxor och liknande saker med vuxen-vardagen att göra? Allt är en press och allt är skit för tillfället! Som jag skrev i förra inlägget så bröt jag ihop båda lektionerna. Kompis kriser och liknande. Eftersom jag mådde så jävla piss fick jag skjuta upp spanska provet som är imorgon bitti till på Torsdag med tanke på att jag aldrig skulle kunna sätta mig och koncentrera mig på pluggandet... Här får ni en bild på mig och syster när vi var små och obeskymmrade!


image145

MÅNDAG

Jag kan inte direkt påstå att det var en av mina mest effektiva dagar i skolan idag. Vi började med den vanliga mentors tiden. Vi fick en pepparkaka sen var det inte så mycket mer med det. Efter så hade klassen matte prov (VG/MVG delen). Jag ska göra mitt på Onsdag istället eftersom att jag vart ivägkallad på ett elevråd. Mötet drog ut på tiden (rejält). Dom ska bara vara 30 minuter långa med vi råkade bli kvar 1 timme och 35 minuter. Hela förmiddagens lektioner bortkastade. Men det var lucia val och besök av politiker på mötet så, så blev det... Eftermiddagen vart inte heller så effektiv. Alla var ganska nedstämda och jag var i tårar dom två sista lektionerna.
Men dagens höjdpunk var ändå när jag, Linda och Julia fick ropa upp i högtalarn som hörs över hela skolgården, i alla klassrum och i alla korridorer (alltså hela skolan), vem som hade blivit lucia. 
 
Linda: Medelande från elevrådet!
Julia: Årets lucia är ...
Sofie: Linda Ahlbeg i 9b !

Tss.

Dec 2

Jaha då var denna helgen alldeles strax slut precis som alla andra! Men det är inte långt kvar tills alla vinterbleka barn äntligen får sitt efterlängtade jullov. Det är första advent idag och till frukost tändes det vänstra ljuset medans vi åt frukost. Det blev även lite städning av rummet och passa på att sätta på hög julmusik medans jag pyntade rummet i röda nyanser. Mysig stämmning! Efter en lång städning gick jag och solade för att sedan hoppa in i duschen. Det blev ett litet "hemmaspa" idag. Shower peeling, ansikts mask och hår inpackning.  Skööööönt! Har nyss varit inne i systers rum och sjungit sing star för mig själv i ett antal timmar, haha ! det är jätte roligt måste jag säga. Nu sitter jag här med min ginantiska jul stjärna i fönstret och bakom rutan står en gran med lysande punkter. Så vackert! Om det ändå bara kunde komma lite snö nu också!

image143


1 December

Mysigt att vi äntligen är inne i månaden December. Skönt att November är över! Eftersom det råkade bli så att jag satt uppe ganska sent inatt och kollade på One tree hill, vaknade jag ganska sent. När jag vaknade satte jag mig direkt vid datorn och gick in på svt.se för att se första avsnittet av julkalendern. Bara för att man råkar vara mer än 10 år måste man få kolla på den. Jag älskar det, man känner verkligen att den röda aftonen är påväg! Jag kom nyss hem efter att ha varit i Haninge centrum och i Länna. Julstämmning där också, härligt! Jag köpte shower peeling och en ansikts mask. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske träffar lite kompisar. Måste kolla på "Svensson svensson" ikväll också. Det var nämnligen del 10 som jag var inne och satt i publiken på, hehe.

RSS 2.0