Snöbollskrig

Var ute och hade snöbollskrig i rusket med en klase av mina fruar idag! Här får ni en liten inblick...


JAG DÖÖÖÖR!


Nedräkning

Spänningen är olidlig...

22/12

Kan inte riktigt förstå att det är julafton om endast två dagar! Har inte riktigt kommit in i de banorna ännu. Har alla julklappar färdiga vilket är ruggigt skönt då jag jobbar väldigt sent imorgon. Sen är det "lill-jul" hemma hos pappa med farmor och farfar och uppesittarkväll med Bingo Lotto. Det har blivit lite av en tradition på senare år. Ganska trevligt faktiskt!

Dagen har bestått av arbete, gick bra. Kom hem vid halv sex snåret och nu är jag helt slut. Tänkte strax gosa ner mig under en pläd och slå på "Sunes jul". Det är allt en klassiker. Klockren! Kan även tipsa om "Surviving Chrtistmas" som visas på kanal 5 ikväll, 21:00. Riktigt rolig film!


Dagens "nylle-utstyrsel" (ha ha)


Älskar låten


Nu är det jul!

Hej alla fina! Nu är det äntligen jullov och det glädjen sprudlar i kroppen. Har precis kommit hem efter julkonsert och thaimat. Nu är jag så rastlös och uttråkad så jag och N ska snart springa till tåget och möta vår vän för fika och kanske lite shopping. Vi hörs! Fira lovet riktigt ordentligt nu.

KRAM!


Såhär ser jag ut idag!


Fri som en fågel

Vilket väder! Dagen har varit låååång. Vilket väder dessutom! Var uppe med tuppen och lämnade Leon på dagis. Knatade hem, tränade ett pass och slängde sedan i mig en frukost. Gosade ner mig i sängen fram till klockan 10.20 då jag klev upp för att göra mig i ordning. Missade bussen till skolan och fick jogga i ovädret! Hade tre lektioner där jag bland annat höll ett tal med rubriken "Snippa & Snopp". Jag talade om hur olika vi uppfostrar flickkön gentemot pojkkön. Det gick nog ganska finemang! Max var 6 minuter och jag landade på 6:05.

Efter skolan tog jag och mina klasskamrater oss fram i snöyran till Ica där det blev mellis, och middag för mig och Malin som sedan sprang till tåget för att åka till jobbet. Ångesten har krypit inom mig länge, och jag har ställt mig frågor som "är jobbet som telefonförsäljare värd all tid?" Väl framme på kontoret fattade jag beslutet att säga upp mig. Jag känner att den tiden jag lägger på det arbetet kommer jag ha bättre nytta av när det kommer till mina studier och min hälsa. Har inte känt mig som en människa på ett bra tag pga många järn i elden. Det blir för mycket! Man ska hinna leva också. Nu känner jag frihet och känner att jag fattat rätt beslut!

Så nu ska jag trappa ner (arbetsnarkoman?) och åter satsa helhjärtat på mina studier och mitt jobb på Delin på Södermalm. Där trivs jag allra bäst!


Inte mer än rätt!


"Via-anda"

Hej din fina varelse! Igår fick jag min efterlängtade dos av "Via-anda". Min förra skola hade sin årliga luciashow, och det var både sorgligt och spännande att inte få vara en av alla uppe på scenen. Har aldrig sett showen från publikens perspektiv vilket var oerhört roligt och omväxlande. Var jättetrevligt att träffa alla underbara människor igen. Har saknat allt och alla väldigt mycket. Min fina vän Ellen agerade lucia och klarade jobbet galant. Superfin!

Efter showen begav jag, syster och bror oss till affären för att inhandla de sista varorna till vårt lilla julbord vi smor ihop! Det blev supersmarrigt och vi hade det kalasmysigt! En dag med julstämmning i högsta grad.

Nu sitter jag och läser och rensar mail. Det är så mycket kaos i min inkorg att man nästan kan få mardrömmar. När jag är klart ska jag svida om och kila iväg till pappas jobb en snabbis för att sedan åka hem till stan och påbörja fredagsmyset. Kvällens höjdpunkt lär garanterat att bli Idol-finalen. Läntar!

Trevlig helg.






Uppskattning i mörkret

"Sofieeeeeeee, vi älskar dig så jäövla mycjekt, jag å cappe asså.. vafan är det här? :P vi har inte träffaats på typ 2 år det är SKANDAL!!!!! du är fan svinskön :D jag har typ kännt dig sen jhag var vad.. 6-7 år? Livsfarligt att glida isär så här :D Men du jag cappe å typ lindis måste fan träffas det här är riktigt jävla skandal :D"


Glad tisdag!

Hej nära och kära & fina främmling! Får åter ursäkta för hemsk uppdatering. Har inte haft några krafter eller lust att skriva på ett tag. Mycket annat som kretsat runt om kring mig, bl a plugg och arbete. Nu är jag i alla fall tillbaka. Har precis smällt i mig ett päron här i stressen vid plugg inför ett prov imorgon. Arbetar även parallellt med kampen om min bästa väns vinst mot en viss idiot! Hoppas att det löser sig utan tråkiga utvägar. Hur som helst. Kan knappt bärga mig inför Desperata hemmafruar ikväll. Min deadline för pluggandet är klockan nio då jag ska krypa ner i soffan med ananas och skåda säsongsavslutningen. Sedan blir det plugg i sängen igen! En tisdagkväll a la Sofie.

Hoppas att ni mår bra! Fortsatt trevlig kväll.
Puss och kram.


& med detta säger jag sov sött!


RSS 2.0