tisdag onsdag & tordag

Hej igen. Nu har jag inte skrivit på ett tag så nu tänkte jag berätta vad jag har haft för mig. I Tisdags så åkte jag in till stockholm med sällskapet syster , therese och michelle. Dom skulle invistera sig balklänningar medans jag skulle lämna tillbaka min Red label skinnjacka. Jag gick runt tillsammans med dom ett tag tills Patrik kom in och jag var med honom istället. Vi gick och lämnade tillbaka jackan och grabbarna på Carlings vart helt frågande.
-ska du lämna tillbaka den här ursnygga jackan?! är du inte nöjd? Men dom var trevliga och allt gick enligt min plan. Jag kom ut med pengar istället för jackan. Nu skulle jag bara hitta en ny jacka. Vi gick in på Glitter där jag hanlade nya pärlörhängen mina förra var helt utslitna. Sen så gick vi in på HM och jag blev förälskad i en "made by Madonna" jacka! en i vitt siden som jag bara var tvungen att ha så jag köpte mig den för 498 kr. Den är verkligen as ball. Lyckat köp! Jag skulle igentligen kollat efter ett par skor också men det ska jag åka in imorgon (fredag) och göra istället tillsammans med Erika. Patrik handlade jeans och en tröja också. När vi var klara med shoppingen så gjorde vi en favorit i repris. vi köpte glass och gick till stömkajen och hade det mysigt. Det var lite kallt men vi värmde varandra. Jag åt en solero glass "exotic", jätte god och sommrig! Och så kommer vi till Onsdagen då gick jag i skolan där det hände massa saker till min systers vän och en lärare så jag hjälpte till och stöttade henne. Sen så var jag och Erika nere och cyklade runt i hamnen. Skönt att det snart är sommar. Jag bara älskar heta sommarnätter. Torsdag idag asså. Jag gick självklart i skolan där jag inte hade så ansträngande lektioner idag ett par lärare var sjuka så att det vart inget seriöst och på spanskan så gick alla 7:or till stadsparken och vart bjudna på glass i vårsolen. Jag och mia ska snart träffas och hitta på någonting. Kankse åka ner till hamnen vi också. Imorgon ska jag försöka att skriva om jag hittat nånting inne i stan. Puss så länge!
                                                 image8


Ny vecka & det är vår!

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Skön stämmning i skolan och en ny lärare kom idag på ingång.  Hon verkar vara en riktig pingla. Det ska bli roligt att lära sig engelska av henne. Efter skolan åkte jag in mot stan för att äntilgen få träffa Patrik efter en lidande helg utan honom. Det var så himmla skönt att se honom igen. Vi gick och åt glass i vårsolen. Vi satte oss i Kungsträdgården där det var massa folk som njöt av solen. Härligt att se solbrillorna på folk igen efter en hemsk vinter. Efter en stund i Kungsträdgården rörde vi oss ner mot Strömkajen. Där är det bara för mysigt. Vi satte oss vid  vattnet och mös och bara hade det bra. Skönt när solen bränner lite lätt i annsiktet, Då känns det att de är  vår. Efter kankse en timme vid vattnet så bestämmde vi oss för att gå därifrån. Vi gick upp mot NK och gallerian. Kollade runt lite i gallerian och jag började att tänka på min skinnjacka igen. Hur ska jag göra ? Men jag har tänkt efter nu jag tror att jag lämnar tillbaka den imorgon och satsar på en snygg vårkappa och ett par skor istället. Det är öppet köp i 3 dagar så jag har bara imorgon på mig. Så imorgon drar jag in till stan igen för lite shopping. Ska köpa nya örhängen också och kanske några andra prylar får se vad det blir.
Undra vad jag ska köpa för skor. Jag och putte gick och letade en massa och vi hittade några riktigt fina faktiskt. Ett par som jag hade tänkt att köpa från Vagabond var tydligen helt förbjudna att köpa för Patrik. Men dom är as heta! Men jag kanske ska följa hans förslag istället. Att satsa på ett par söta ballerina skor eller nånting. På bilden är det skorna som jag inte fick köpa för pojkvännen. Godnatt ! puss och kram
image6


Våffeldagen

Idag är det våffeldagen. Jag och pappa firade det med att äta våfflor till lunch. gott! man ska inte äta för många eller det för ofta bara. Det ska vara så att man längtar till det. Med tanke på att längta. Jag längtar otroligt mycket efter att få träffa Patrik. Han har vart på fotbollsläger i helgen. Jag har inte träffat honom sedan i Torsdags men vi pratar om att träffas på Tisdag. Det blir nog en Söndag i myskläder idag. Lite slapp framför TV:n och så. "OC"  är det ikväll så det ska jag sitta och kolla på. Sen så tar jag fram mina "Sex and the city" boxar och myser framför ett tag. ät inte våffler tills ni spricker nu. pusshej!
                        image4


skinnjacks problem

och så var det lördag. efter en jobbig natt utan pojkvännen så vaknade jag av att mobilen ringde mig i örat. jag skulle göra mig iordning för att åka in till stan. efter en onöjd make up och halv danna kläder satt jag helt plötsligt på tåget där det var rörigt och jag vart på dåligt humör. jag klev av i älvsjö där jag vart hämtad med bil. jag och morgan åkte till kista galleria för att starta letandet efter en skinnjacka. vart jag än gick så var det folk som bärde dom heta jackorna. men jag hittade verkligen inga snygga i affärerna efter en besvikelse så gick vi och åt en bit mat. jag åt lite spanskt , paella fick det bli. smarrigt! efter ungefär 2 timmar i kista så tröttnade vi och bestämmde oss för att åka in mot söder och kolla vidare där. lyckat eller inte? efter några turer i onödiga affärer så gick jag in på carlings och hittade en snygg skinnjacka. jag testade och det var svårt att välja mellan svart och brun. men till sist så vart det brun eftersom att jag nästan bara har svarta jackor. hur som helst så köpte jag den där skinnjackan och var glad. ett tag! sen så kände jag mig lite onöjd på nått sätt. jag kollade på färgen i dags ljuset och det var en annorlunda brun färg som jag inte riktigt var nöjd med. jackan är i märket "red label" och kostade 1199 kronor.
därför vet jag inte nu hur jag ska göra. om jag ska åka in inom 7 dagar och byta till en svart eller kanske lämna tillbaka den och invistera en massa andra sköna vår prylar. det är ett svårt val. jag får ta någon dag och tänka på det. godnatt ha det bra ! puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0