Kärleksliv

1. Är du i ett förhållande just nu?
Nej 

2. Om inte, varför inte?
Where is the perfect man?
3. Hur långt har ditt längsta förhållande varit?
6 & ½ år

4. Vad heter den du senast var i ett förhållande med?
Patrik
5. Hatar du ditt ex?
Nej.

6. Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?
It´s  complicated.
Det var nog bäst att det tog slut!

  7. Har du kvar någonting från ditt ex?
Ja.
8. Vad är du mest för, Förhållande eller strul?
Jag är förhållande tjej 100% Älskar att ta hand om min kille

9. Är du en player?
Nej 

10. Har du någon gång blivit dumpad?
Ja
11. Har du någon gång blivit sårad?
Yes

12. Har du någon gång dumpat någon?
Ja

13. Om alla du varit tillsammans med skulle beskriva dig med 1 ord, vilket?
Jag är bäst.... ;)

14. Är du en bra partner?
Ja 

15. Är du kär i någon just nu?

Nej

16. Är någon kär i dig?

Jag vet inte....

17. Hur skulle du beskriva den perfekta tjejen/killen?
Han ska ha ett stort hjärta. Vara ärlig och rak. Jag ska kunna känna mig trygg med honom, och han ska älska mig för den jag är!

18. Har du varit kär i flera personer samtidigt?
Nej. 
19. Har du någon gång vart otrogen? 
Nej. 
21. Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Min mamma!

22. Kommer du gifta dig i framtiden?
Såklart! Med dunder och brak

Kom just på att jag har varit singel långt över ett år nu. Nu är det fanimej dags att binda sig! Det kanske finns hopp 2009?


Mina julklappar 2008

Läste precis gamla inlägg och såg att jag har lovat er att skriva om mina julklappar. Så här har ni :)


Jimmy choo väska
Ceannis necissär
One tree hill box
Chanel armband
D.Brand jeans
Friis and Company armband
Friis and Company mystofflor
Berlock armband
Presentkort på GT
Presentkort på HM
A Lot of cash


Med tanke på att jag inte hade önskat mig något speciellt anser jag att mina nära & kära har tagit bra intiativ. En massa pengar är självklart också mer än uppskattat!


8 saker om mig


1.Jag älskar när folk uttalar mitt namn (Skippar smeknamnen och använder "Sofie")
2. Jag tänker operera mig i 18-20 årsåldern
3. Jag är 15 % jugge
4. Jag är kortast av mina vänner

5. Jag har alltid varit into blonda killar (och ljusbruna!)

6. Jag är elevrådsordförande

7. Jag och min mamma är bästa vänner
8. Jag vill skaffa barn när jag är 27-28 år


Hysteri

My bad. Dålig uppdatering igen. Ledsen. Denna gång har jag inte jobb att skylla på, utan det beror endast på min lathet och mitt beroende av oth. Hoppas iallafall att ni har haft ett par bra dagar. Jag har tagit lugnt, tagit hand om mig själv, sovit en hel del och tittat på oth. Idag bestämde jag, Josefine, Ellen och Linda oss för att ta en tripp in till stan. Vi virrade runt bland rean i hopp om att komma hem med nyårsklänningar. Jädra hysteri det ska vara kring nyår... Helt galet! Tillslut gav jag upp hoppet om att hitta den perfekta klänningen, och det blev tillslut en paljettkjol och en topp med djup uringning i ryggen. Det är alltså det som lär bli min klädsel på nyår. Det blir nog bra. För övrigt så fick jag med mig en parfym och tillhörande body lotion, body scrub, bronzing powder och en beige skinnjacka hem. Vi avslutade shoppingrundan med middag och bio. Det blev "Allt flyter". Helt okej film, inte så att man hoppar och jublar efteråt. Men helt okej bra - Medelbra! Antagligen den sista bion för 2008. Lite läskigt att nästan allting vi gör nu är för sista gången år 2009. Livet är underligt. Men ohyggligt spännande! Det känns som att 2009 kommer bli ett bra år. Det ser jag fram emot!

The Killers - HUMAN


En ny favorit! Bara jag som fallit för den?

Merry christmas!

God jul bloggen!
Förlåt för att jag inte har bloggat på ett bra tag nu... Det har varit full fart. Jobb, jobb och återigen jobb. Är helt slut! + julfirande på allt arbete. Men men, nu är jag tillbaka :) Jag har firat jul, vilket var väldigt mysigt och jag har fått en massa fina julklappar! Ni kanske får veta mer om dem senare. Nu har jag fått ledigt från allt arbete ett par dagar. På den här tiden ska jag hinna umgås med vänner, trängas på mellandagsrean och bara ta det lugnt för att sedan återgå till arbetet den 29:e.

See you soon!


Cred till Anna Skipper


Är det bara jag som blir peppad av Anna Skipper? Jag älskar att titta på hennes program. Hon ger mig energi till att hoppa upp på cykeln och ta en vända. Jag vill börja träna, på riktigt - aktvit! Men det är så himla tråkigt att göra det ensam. Det blir genast så mycket roligare när man är fler. Det är så enkelt, men det blir aldrig av. Att bara ta sig ut på en promenad kan verka jobbigt, men om man bara har någon med sig så blir det lättare och roligare! Efter årsskiftet funderar jag på att köpa ett gymkort. Är det någon som hakar på? PRIORITERA TRÄNING (Ett av mina nyårslöften)...

Jag är förälskad...


...I denna underbara klocka från Armani

Har du tänkt över dina nyårslöften?


Mer tid till att rå om oss själva!

Detta är helt underbart! En hel dag utan plugg. En dag med tid att rå om sig själv! En dag av lugn. Det här behöver jag. Nu ska jag gå och sola och bara slappna av! Äntligen

Dygnssrytm...

Gokväll bloggen!
Sitter och myser med en kopp te och lyssnar på julraio. Utanför fönstret är det bäcksvart och det enda som lyser är sken från ett par fönster och en ståtlig gran på gräsmattan. Vad mysigt det är med jul. Kan inte förstå att det är knappt är en vecka kvar tills självaste julafton inträffar. Känner mig inte ett dugg förberedd. Praktiskt sätt, julklapparna är färdiga sedan en tid tillbaka, men dock inte mentalt. Vart är snön? När inträffar lussebak och vart är pepparkakshuset? Har inte änns önskat mig någonting speciellt i år. Någon som har förslag på något praktiskt jag kan önska mig?

Idag blev det stressigt på morgonkvisten. Liksom alla andra mornar nu för tiden. "Förr i tiden" brukade jag stiga upp när klockan slog 05.30. Jag hatar nämligen att stressa på morgonen! Men nu på senare dag har jag fuc*ka* min dygnsrytm helt och hållet. Jag nästan skäms för den. Jag lägger mig när klockan är 00.00 (Ibland senare, ibland lite tidigare). Jag ställer klockan på 6, men snoozar eller stänger av den och vaknar vid 7-8 tiden, eller så vaknar jag inte alls... Det blir en stressig morgon, vilket resulterar i att jag blir grinig och hängig och arg över att jag ser ut som skiiit i håret osv. Ingen frukost hinner jag med heller... När jag kommer hem från skolan är jag helt slut efter att ha presterat på topp utan någon vidare energi i kroppen, förutom fiskränset jag fått i mig under lunchen då jag ätit skolans fiskpinnar (det var ett exempel...). Jag lägger mig i sängen och somnar. Jag blir väckt av min mamma först när middagen är serverad. Då är jag grinig över att jag nästan blivit tröttare av att sova. Jag blir tvungen att plugga ett tag, och passar även på att sitta vid datorn innan mina program på Tv:n börjar. Framför Tv:n brukar jag sitta mellan klockan 8-9, eller 9-10. Det varierar. Efter jag har sett klart mina program återgår jag till datorn där jag antingen pluggar, chattar ellet skriver söta inlägg i denna blogg. Inte förän 12 är jag trött igen och sedan väntar återigen ca 6 timmars sömn! Jippi.
En studiemotiverad ungdom talar ut...

Nog om det. Dagen har varit lugn. Sista rusningen i skolan brukar inte vara speciellt ansträngande. Vi är i stort sätt klara med allting vilket är otroligt skönt! Blir oftast film eller betygsprat på lektionerna. När jag kom hem så somnade jag som vanligt och vaknade när Vera ringde och frågade om jag skulle komma. "Va?" var min första reaktion, men sedan uppfattade jag. Föräldrarfika i skolan väntade och nu var det bråttom. Jag kom lite senare, men det var ingen fara. Vi sålde fika, lotter och minglade. Riktigt trevligt! Lätt förtjänta pengar måste jag säga. 2380 kronor tror jag att vi fick in till klasskassan. Det är inte illa pinkat. Vi kanske kommer iväg någonstans tillslut!

Nu ska jag duscha, ånga ansiktet och noppa ögonbrynen innan jag går och lägger mig. Klockan är ju faktiskt inte tolv ännu....

God natt! Puss

Färgade Linser, GRATIS!

Vilket häftigt erbjudande! Om du varit en aktiv bloggare under två månader kan du klicka hem ett par färgade linser utan styrka från www.fargadelinser.com . HELT GRATIS!

Jag tänker nog satsa på ett par blåa. Spännande!
Sånt här gör mig glad.


Tredje Advent

Hej alla vackra skapelser!
Har precis dragit mig ur soffan efter att ha sett på Svenska Hjältar Galan. Vilka underbara människor det finns! Att reagera, att vara modig och att ge hopp. Det är någonting som är värt att bli premierad för! Det drog i smilbanden på mig ett flertal gånger. Härligt!

Min helg har varit skapligt lugn och trevlig. Efter att alla luciaframträdanden var avklarade gick jag hem och somnade på duns! Mamma väckte mig när klockan ungefär var fem. Jag började göra i ordning mig för att åka till kyrkan. Syster medverkade nämligen i det stora luciatåget. Efteråt åkte jag med pappa hem till stan och sov där. På lördagsmorgon väntade arbete från klockan 9 till 5. När jag kom hem till Nynäs väntade Josefine och Linda otåligt på mig. Vi kilade och hyrde film, köpte godis och andra gottesaker och mötte Ellen. Vi gick hem till mig och mös ner oss i min säng och pratade om allt mellan himmel och jord medan filmen rullade utan uppmärksamhet.

Idag, söndag vaknade jag först vid klockan 12. Otroligt skönt att äntligen få sova ut riktigt ordentligt. Klockan två väntade "bloggfika" hemma hos min svensklärare Maria. Jag och Ellen köpte blommor, vilket uppskattades. Vi fikade, pratade strunt och diskuterade bloggen. Riktigt mysigt!

Hon är en ängel Maria, en förebild. Hennes starka självförtroende, hennes sätt att se på saker och hennes allmänbildning är någonting att se upp till. Hon har hjälpt mig att utvecklas både som person och kunskaps mässigt mer än vad någon annan har gjort.

Återkommer med lite bilder och "info" från Lucian. 

                                   
                                  Här var det fika. Från vänster: Maria, jag och Naida
Stora advents kramar!

Tisdag

Hej allihopa!
Skrev precis klart ett idrottsarbete. Skönt att ha det gjort. Det var i princip det sista jag har att göra i skolan innan lovet. Har bara ett Vg/Mvg prov kvar i SO som väntar nästa vecka... Sen är det över! Guuuuud vad skööönt.

Imorgon börjar repetionerna inför lucian på Kulturskolan. Vi kommer även att ha får första föreställning imorgon kväll. Alla är välkommna, men platserna är begränsade! Föreställningen börjar klockan 17:00 och håller till på stora scenen. "Småttingarna" inleder hela baletten med ett vackert luciatåg ledande av Josefine som är årets lucia. Efter att de har visat sina talanger tillräckligt är det dags för oss storingar att ta över scenen. Det gör vi med show! Låter det spännande? Kika förbi!

Förövrigt har ingenting speciellt skett. Efter lunch gick jag en sväng till Kulturskolan och julpyntade lite och förberedde inför morgondagen. Sedan var det även luciaövning på skolan som jag gick på. Första gången jag sjöng min låt för allihopa. Av någon anledning så darrar jag alltid oavbrutet varje gång jag sjunger upp min låt för första gången. Men nu är ju den första gången överstökad så jag hoppas att det ska gå bättre imorgon! Ska be syster att fota en massa under föreställningen.

Puss på er! Nu ska jag dricka lite honungste för att lindra halsen och rösten innan jag hoppar i snarken. Imorgon väntar en lång dag...


Förra årets lucia. Usch! Haha...

BAJS!

... På andra världskriget. Nu blir det frosseri med glass, chokladsås och strössel. Jag vill sova. Det här kommer gå åt helvete...

Sofie & Josefine leker på en SO lektion


Man kan ju inte alltid vara ambitiös, eller hur?

Tomtegalan

Tjenixen bloggen!

Sitter här i myskläderna med ett nyinsmort annsikte- och kropp. Ska snart bege mig mot sängen, men innan det måste jag skriva lite om gårdagen. Förmiddagen och eftermiddagen bestod av arbete, runt 4 tiden kom jag äntligen hem och började göra mig i ordning. Klockan fem väntade Michel och Eva-Lena ivrigt på mig och vi sprang till bussen, sprang till tunnelbanan och sprang till tvärbanan. Full rulle, ändå var vi sist på att anlända till galan. Vi satte oss till bords. Gissa om vi hade bra platser... Längst fram i mitten. På det borden som senare under kvällen komma att användas som scen... Vi angrep buffén och njöt och tjattrade. Klockan 9 var vi mätta och belåtna och den stora showen skulle börja. Vårt bord förvandlades till en scen. Artisterna sprang ut över borden, sjöng och dansade. Alla fick snabbt luta sig bakåt och hastigt gripa tag i drickan, som var det enda vi fick behålla under showen. Helt galet var det. En helt remarkabel show måste jag säga! Alcazar imponerade mest, och inte minst Lina Hedlund som är det senaste "tillskottet" i gruppen. Faan vad snygg hon är! Vilken kropp. Medan jag satt och "spanade in" (Haha...) Lina Hedlund, satt de flesta andra i gänget och dräglade efter Marie Serneholt. Hon ser bra ut, men tjejen kunde inte sjunga.. Hon som låter så bra på skiva, hmm. Någon annan person att tillägga är såklart Roger Pontare med alla sina underhållande klädval. Vilken man. Snacka om att köra sitt eget race. Hans läcka leopard pjuck var framför nosen på mig ett flertal gånger.

När showen var slut var det alldeles strax dags för The poodels att "göra sitt" på en annan scen en bit bort med dansgolv. Innan vi började knata dit lämnade några av vårt härskap oss. Och så var vi bara fem kvar... Vi gick till dansgolvet, beställde dricka och "vickade på höfterna" medan The poodels rockade loss till covers. Carro åkte hem. Och så var vi bara fyra kvar... Vi fortsätter att lyssna, dricka och smågunga på höfterna.. Cicci åkte hem. Och så var vi bara tre kvar. Jahapp.. Nu var det bara jag, Michel och Eva-Lena kvar.

Vid ett tiden började vi röra oss hemåt...
En underbar kväll med gänget på Delin utan förkläde var slut. Så fort jag kom innanför dörren hoppade jag i snarken. Det tänkte jag göra nu också! ;-) Ha det bra! Puss på er



Tomten jag vill ha en riktig jul!

Hej kompisar!
Äntligen är det fredag. En riktigt körig vecka har det varit, och det är bara sååå skönt att den är avklarad. Nu är det helg, jippi! Sitter just nu hemma hos pappsen. Ska alldeles strax återgå till tittandet av Idol. Vem vill ni ska åka ut? Jag tycker faktiskt att Robin har gjort sitt. Det är Kevin och Alice som ska få chansen att briljera i Globen nästa vecka..

Imorgon blir det tidig uppgång. Ska fixa i ordning för dagens stora händelse och börjar arbeta klockan 10.00. Dagens stora hädelse? Jajamen. Imorgon åker jag och gänget på jobbet till Tomtegalan I Alvik strand. Ska bli jättekul! Julbord och en hel drös med artister (bla Marie Serneholt, Alcazar, Amy diamond, The Poodels, Suzzie Tapper, Roger Pontare m.fl). Har sett fram emot det hela veckan. Hoppas det blir kalas.

Pappa skjussade in mig till city där jag all by my self trippade runt i stora staden med höga klackskor. Anta utmaningar! Nu vet jag att jag inte klarar av det, haha.. Bättre lycka nästa gång, eller kanske ingen annan gång.. Fick med mig ett par godbitar hem, bland annat en klänning som jag tänkte glänsa i på galan imorgon. Underkläder, strumpbyxor, julklappar, smink och andra nödvändigheter var andra "grejer" som slank ner i påsar.

Tråkigt att jag av någon konstig anledning inte hittar min kamera. Hade väldigt gärna tagit en massa foton imorgon och delat med mig av här på bloggen. Kanske har någon av de andra med sig en kamera som man kan sno lite bilder från. Vi håller tummarna.

Ha en bra helg! Vi hörs på söndag, då skriver jag en resumé av Tomtegalan.
Puss & Kram!
                               



OKSANA ANDERSSON

Det är väl ingen som har missat att vår egen skönhetsdrottning Oksana Andersson driver en blogg på Pause? Om ni har gjort det, kolla in den nu med desamma! http://www.pause.se/bloggar/oksana/

Jag fullkomligt ÄLSKAR hennes jeans som hon har designat för märket D.Brand. Jag beställde ett par från Lyx.se i somras, men av någon anledning fick jag dem aldrig... Riktigt surt. Ska nog på och beställa igen. Man vill ju inte missa chansen att vara ägare till ett par sådana ur snygga byxor! Hennes byxor heter Mosocow och du kan beställa dem i D.brand shop på www.Lyx.se .

Oksana är en brud att se upp till och lära av!



RSS 2.0