Onsdag

hej igen. Nu var det ett tag sen! första nattten utan Patrik på 6 nätter hehe. Skolan är igång efter ett skönt påsklov.
Jag har hunnit haft en riktig tjejdag och så har jag vart med patrik resten. När jag var med brudarna så var vi nere i hamnen och käkade glass tog lite fotografier och sen åter igen på kvällen gjorde vi samma visa igen fast utan glass då vart det varm choklad med marsmellows på bryggan istället. Helt mörkt, bara vi vågorna och en liten syn av nynäshamn. Jätte fint och mysigt! Idag när jag kom hem från skolan kollade jag igenom min garderob, har två stora gucci och LV väskor där inne med en massa gammla kläder. Dom flesta är sommar kläder och sådär. Så jag tänkte ta en titt och kika efter om det fanns nått användbart. Och det fanns det. Ett sött blommigt linne som är hel rätt i vår .och så två fin stickade överdrags tröjor, en är vit och den andra persiko rosa. Ikväll ska jag skriva lite på min novel som är den nya uppgiften på svenskan. Eftersom att jag älskar att skriva berättelser så älskade jag uppgiften och kom igång direkt. Har redan börjat lite !


Deras ögonkontakt var stark. Angelo smekte hennes bröst på ett hårt sätt. Han kände att han inte bettede sig som vanligt. Han kände sig som en helt annan person. Angelo började känna en fruktans värd huvudvärk,antagligen av sprit och tjej parfym. Plötsligt låg han i sin säng och han kände att hans gylf öppnades hastigt medans han blev kysst.

Där fick ni höra lite av början. Hoppas att den blir bra! puss och kram


Start på lovet

Hej ! Nu var det påsklov , härligt. Jag vakande av att min älskling ringde mig klockan 9. Men man kan inte bli sur på en sån guldklimp som han är. Vid lunch tid så drog jag och Elin ut för att ta en promenad i vår vädret. Vi gick runt ringvägen och avslutade den 1-2 timmars långa äventyret med en glass på stan. När jag kom hem så kollade jag runt på komentarer i vissas fotoalbum. Jag förstår inte vad det är för nytta att klämma ur sig en massa elaka komentarer. Fyfaan vad folk är taskiga asså! Vissa kanske borde ta sig en tittt i spegeln själv. Det är irriterande. Idag har jag ingenting planerat. Kanske bara ta det lungt, chilla med kompisar eller så kanske jag tar en sväng home to patrik. Får se hur det blir. pusshej!

Fredag Lördag & Söndag

Fredagen: äntligen sista dagen i skolan innan påsklovet, eller? nej eller joo kankse lite men jag skulle gärna gått en vecka till i skolan och fått lov veckan efter det istället. Då har Patrik lov. Vi längtade så mycket till att få vara med varandra och bara umgås hela lovet tills vi fick veta att vi inte hade det samtidigt. Men vi ska försöka lösa det så gått det går. Efter skolan så åkte jag och Erika in till stockholm. Jag handlade ett par svarta ballerina skor på Wedins för 299 kr. jätte söta! och så fyllde jag på sminkväskan lite grann. Patrik kom in och mötte mig och Erika. Vi åkte hem till lilla Nynäshamn. Jag och putte gick ner mot hamnen sen så åkte vi båda tillbaka till stan men vi skilldes åt när vi väl kom fram. På Lördagen var jag helt slut efter en natt på soffan. Jag sov till kvart över två och sen så åkte jag till hammarbysjöstad och sickla och kollade runt lite. Sen så åkte jag och putte hem till mig och sov här. Mysig natt! Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske vara lite med Erika. ha det bra ! puss


RSS 2.0