Flyttar bloggen!

På begäran ska jag göra mitt allra bästa för att bli en mer aktiv bloggare. Detta har jag valt att göra på en ny blogg och ni får mer än gärna följa med! Min nya bloggadress:

http://www.improveme.se/sofieodmark

TJING BLOGG.SE

Hörde jag sommar?

Vart tog sommarn vägen? Har en hel veckas ledighet att se fram emot, och lite sol hade inte varit helt fel! Behöver en dos sol innan jag sätter mig i skolbänken igen... Kan erkänna att jag inte gjort någonting alls denna sommar. Bara jobbat och låtit dagarna rinna iväg. Jag får spara mig till nästa sommar då jag är redo för "utgång" !!

I fredags var jag inhyrd på ett bröllop som sångerska. Det var Skit kul och kärleken spirade i det lilla gemytliga kapellet. I lördags hade jag en heldag på jobbet - både öppning och stängning för att trötta ut mig så mycket som möjligt nu när jag ska vara ledig i en dryg vecka! Igår slog jag mamma i följe till Gröna Lund med lillebror Leon. Som av en händelse mötte vi även min pappa, hans fru Malin och min andra bror Malte. Vi åkte "tuff tuff-tåg", tittade på Tobbe trollkar och svullade tivolikäk hela dagen lång... 

Idag spöregnar det, iallafall hemma hos mig. Har ingen aning om vart dagen leder än sålänge. Kanske IKEA, kanske stan eller kanske bara träffa en vän här hemma. Vad ska man göra dessa regniga dagar?

Puss på er.


 

RSS 2.0