Torsdag

Äntligen, imorgon är den efter längtade helgen kommen. Känner verkligen att jag behöver det. Jag är skoltrött. Vill ha ledighet och praoen frestar och tar min fokus ur kontroll. Efter gympan idag gick jag och ett par vänner hem till Magda. Vi sa att vi inte kunde stanna länge, vi hade  en massa plugg att göra. Det slutade med att vi stannade kvar till klockan nio. När jag kom hem åt jag en sen middag. Har även hunnit beställa hem lite smått och gott från HM. Men nu måste jag ta tag i ett par glosor som jag har till imorgon. Så här kan vi inte ha det. Sov sött! Puss

Peace Sofie


1.Eftersom det har gått och blivit en favorit (har ett vitt sedan tidigare) tänkte jag att det skulle vara roligt att även ha ett svart.
2. Roligt att variera och köra på en liten färgklick ibland. Jag är oftast ganska neutral.
3. En svart cardigan. Alltid superbra att ha!

Onsdag

Hej allihopa! Mitten av veckan nu. Vill att det ska bli helg! När jag kom till skolan imorse 9.15 så gick jag på en skyddsrond med rektorerna, vaktis, 2 andra elever och ett par till. Det höll på hela förmiddagen. Efter lunch hade vi matte och NO sen var dagen slut, skönt. När jag kom hem så gjorde jag klart första delen av ett stort arbete som vi håller med med just nu. Känns skönt. Nu sitter jag och kollar på Greys efter det är det fråga Olle som idag gästas av Natacha Peyre. Spännande :) Förlåt för ett värdelöst inlägg. Bättre imorgon. Puss på er!

Mitt namnsbokstävers betydelse

S.Lätt att bli kär.
O.As sexig, grr.
F. Bra personlighet och utseende.
I. Helt underbar i sängen.
E. Oh, jättebra kyssare.

A. Gillar att dricka/fest.
B. Alla vill ha dig.
C. Riskig barnslig.
D.Gillar att dansa loss.
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen.
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Kanske inte så jättesmart.
N.Du kan behålla hemligheter.
O.As sexig, grr.
P.Populär bland alla
Q.Ful
R.Helt GALEN
S.Lätt att bli kär.
T.Omtänksam och bryr dig.
U.Kingen på att bara ta det lugnt.
V.Bästa kyssaren som finns.
W.Tänker sig inte för något, sjuk i huvudet
X.Jätte bra i skolan/jobb
Y.Bästa pojkvän/flickvän man kan tänka sig
Z.Alltid redo

(Tagen av Therese, tessanostrom.blogg.se)

Seg Tisdag

Veckan har knappt börjat men det känns som att det ska vara helg vilken dag som helst. De här två dagarna har gått jätte segt. Idag började klockan åtta i Gröndalskolans gympasal. Volleybolltunering stod på spel. Jag deltog inte, utan satt på läktaren hela dagen av personliga skäl. Efter lunch hade vi vår första och sista lektion, bild. Det har alltså inte vart en speciellt ansträngande dag. Men av någon anledning så är jag ändå helt slut på energi. När jag kom hem så somnade jag (ovanligt), och väcktes när det var middag (som vanligt). Resterande tid av kvällen har jag, mamma och syster yster kollat på TV och ätit morötter med dipp. Myspys! Nu ska jag bege mig. Ha det bra! Puss

image275
Den här trenchcoaten har jag beställt hem idag. Den är från HM och kostar 398 kronor.

Måndag

Gokväll mina damer & herrar! Ny start på en ny vecka. Inte för att låta negativ men jag hoppas verkligen att veckan går fort. Jag känner inte någon som helst studie motivation just nu. Kan inte riktigt sätta fingret på varför. Jag trodde att det skulle bli en kaos dag idag. Som tur var så slapp jag det. Jag hoppade över min planerade visit till haninge för att köpa en jacka. Jag gör det imorgon istället då det finns mer tid över. Idag har jag sysselsatt mig med annat. Jag har vart hos tandläkaren. Vanlig undersökning som gick toppen. Sen så var det audition till showen, där jag sjöng "you shook me all night long". Skakis som vanligt men äsch, det får duga. Sen så har jag äntligen fixat min prao. Riktigt skönt. Lappen ska lämnas in imorgon. Skönt att ha det fixat. Ser verkligen fram emot det. Ha det bra allihopa!

Peace Sofie


TÄVLING!

image274




Jag är med
i Ellis tävling där jag kan vinna bamboo örhängen i hjärtform!
Elli blir sponsrad av Betties Galleria. Klicka här för att komma till ellinoraks
tävling! Lycka till!

Mastermind

Jag tror att jag aldrig varit så här rädd i hela mitt liv. Kalla mig lättskrämd eller vad sjutton ni vill. Men shit vad läskig wallander:s mastermind är. Jag har precis sett den på TV:n. Fyfaan jag kommer aldrig kunna sova! Hehe. God natt! Dröm om någonting fint. De kommer nog inte jag att göra...

Prao Panik!

Hej på er allihopa! Hoppas att ni har haft en bra helg. Solsken och regn. Händelserikt. Jag har somsagt hjälpt pappsen inför flytten som sker nästa helg. Jag kanske inte har varit så effektiv, men det har egentligen inte funnits så himla mycket jag kunnat göra. Har kanske mest suttit på sidan och sjungit schlager. Men vem blir inte glad av det? (hehe.). Jag känner mig redan stressad för allting som står på morgondagens schema. Det är alltifrån tandläkarbesök och telefonsamtal till att åka till haninge. Kommer vara helt slut imorgon kväll.

Vecka 14-15 har jag prao. Det är veckorna efter mitt påsklov. På tisdag ska min praolapp vara inlämnad i skolan. Där ska det alltså stå vart jag ska praoa, eller så ska jag skriva upp en "önskelista" av massa tråkiga alternativ som skolan har erbjudit. Jag tror att jag redan i November skickade iväg min första praoansökan. Den gången till Karin Nordin, SOLO´s söta chefredaktör. En supertrevlig tjej. Hon hade ingen plats för en praoelev vid hennes trånga kontor med alldeles för få stolar och diverse. Men hon erbjöd mig att ringa receptionisten på Fridas förlag. Vilket jag också gjorde. Men, hon hade redan en praoelev de veckorna. SUCK! För ett par veckor sedan så skickade jag en ansökan till Star public relations. Men de har inte svarat. Jag har respekt ifall de inte kan ta emot praoelever, men om det nu inte skulle gå att jag praoade hos dem kan de väll iallafall meddela det så att man kan gå vidare i sökandet? Det är lite lessamt. Förra veckan skickade jag ansökan till massa olika caféer i stockholm. Men jag har inte fått svar därifrån heller. Så nu sitter jag här i skiten. Pappret ska vara inne på Tisdag och morgondagen är super stressig. Eftersom att jag inte har någon praoplats än och ingen svarar på mina mail så ska jag ringa runt som en galning imorgon till alla ställen. Hoppas verkligen att jag har en praoplats efter morgondagen. Jag känner på mig att jag kommer bryta ihop imorgon... Bara att bita ihop, I guess. Wish me luck! Puss på er.

Sjuk. Natacha & Dhani

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett par dagar nu. Har varit helt uppe i pluggande både på skoltid och efter. Jag tror att de var de som gjorde mig tvungen till att stanna hemma idag. För lite vätska och för mycket pluggande framför datorn. Har gjort klart ett teknik arbete och har börjat med mitt arbete om feminism. Har fortfarande riktigt ont i huvudet. Kanske blir hemma imorgon också. Men jag ska försöka ta mig upp ur sängen imorgon. Kanske inte gjorde saken bättre att jag satt och pluggade vid datorn idag också. Pucko jag är... Hoppas på att bli frisk inom kort. Ska hjälpa pappa inför flytten i helgen. Krya på mig, puss på er! Godnatt.

image271image272image273

De är ju bara för snygga!

Back to school

Precis som rubriken säger så är man från och med idag, tillbaka i skolan. Mindre skönhetssömn (tss), slitsamt studerande och vardagens alla dess sysslor. Förvånansvärt nästan hoppade jag upp ur sängen imorse vid sexsnåret. Måste slagit i skallen. Eller så ville jag bara komma upp och börja dansa till melodifestivallåtarna så snabbt som möjligt. En vän skickade över ett par av åretsbidrag igår. Det har varit riktigt många bra låtar det här året. Jätte roligt! Charlotte Perelli och Linda Bengtzing är mina schlager favoriter, men jag tror att Charlotte kommer gå längre. Jag tror även att hon kan ha stor chans i den "stora melodifestivalen", ifall hon vinner här i sverige då förståss. Ska bli kul att se. Vad har ni gjort idag? förutom att antagligen tvingat er från er varma och mjuka säng tidigt imorse. Jag har inte gjort speciellt mycket.  Jag gick till skolan, var i skolan och gick hem från skolan. Satte genast igång att skriva på ett NO arbete när jag kom hem. Jag kom faktiskt ganska långt. Det är skönt. Ska försöka få klart det så fort som möjligt. Nej nu ska jag koka lite te och smutta på innan det är läggdags. Sov gott! Pusspuss.

image270
Innan ni somnar kan ni kika igenom utvikningsmodellen Elita Löfblads blogg. Inte till råga på att hon är en bra bloggerska, hon ser även väldigt bra ut. Hyllning till Elita.
www.glife.se/elitalofblad

Utvikning är konst!

En "bekännelse" från Sofie. Min dröm för ett par år sedan var att bli utvikningsmodell. Jag var helt bombsäker. Linda Rosing var min förebild, och prydde mina väggar (utklippta bilder från tidningar). Jag var som besatt. Jag var avundsjuk på de som var blonda, och jag satsade på att operera brösten vid äldre ålder. Patetisk? Jag vet. Haha men jag växte ifrån det. Jag insåg att det  var bättre att satsa på studierna och få ett bra utbildning, som senare leder till ett välbetalt jobb. Ett påklätt sådant. Men vem vet. En dag kanske den där/här drömmen blir till verklighet. Jag menar inte att jag ska bli utvikningsmodell. Men jag skulle otroligt gärna vilja ta en bild eller två. Det skulle vara riktigt häftigt. För mig är det som konst. Det är en sorts konst som jag tycker om. Jag tycker personligen att det är grymt mycket "trevligare" för ögat att kolla på modeller i snygga underkläder, än en tidigare vit färgduk med färgstänk, likt ett barns första teckning. Jag anser inte att bilderna nedan är objekt att onanera till. Dra på en rulle istället,  de är iallafall avsedda för den sortens njutning.

Vad tycker ni om utvikning?



Alla bilder är tagna från; www.moore.se

Middle of the night

Bara ett par få minuter kvar till lördagen slår in. Spännande! Eller kanske inte. Vad ska jag göra av den här helgen? Jag och Jesper pratar om att kanske ses i stan imorgon, med flera, och kolla på bio. Vi får se hur det blir. Han verkade ha det ganska körigt imorgon. Återstår att se.

Jag tänkte komma i skaplig tidig sänggång ikväll. Alltså ska jag inte sitta uppe till skymning. Just nu sitter jag här, i min morgonrock och är hög på socker (sockerkick med andra ord). Alldeles för mycket godis och läsk ikväll. Sitter och varvar ner med Loka. Nu när mitt sötsug är över, kommer "shopping bristen" fram inom mig. Jag vill shoppa! Ge mig pengar, ge mig ett jobb! Det skulle verkligen vara härligt att ha sig ett jobb nu och tjäna lite egna pengar. Kunna göra vad man vill för dem. Hur härligt som helst. Någon som har något erbjudande? Eller kanske bara ett tips på prao plats? Hjälp mig! Puss på er. Godnatt!


RSS 2.0