I love this little kid...

                             

Han är ju för underbar!

Handen på hjärtat

Hej bloggen!
Nu är det söndag... Helgen bara rinner iväg. Vad har ni gjort?
Jag tänkte skriva en liten resumé av min helg. Jag är ur usel på att uppdatera i denna stackars blogg. Förlåt.

Fredag: Skoldagen började med en vals på idrotten. Riktigt roligt! Oscar var en riktig höjdare  på att ta ut i svängarna. Längtar sååå till balen. Fasen vad roligt vi ska ha, men självklart väldigt sorgligt att vi ska skiljas.. Efter skolan hämtade daddy upp mig. Vi åkte in till stan där han droppade av mig på Kungsholmen där jag trippade vidare mot Västermalmsgallerian. Besöket varade inte länge. Jag mötte strax upp pappa igen och åkte hem. Vi beställde thaimat, åt, tittade på idol (äntligen är johan ute!) och varvade ner efter en fullspäckad vecka.

Lördag: Tidig uppgång. Ska jag aldrig få sova ut på helger igen? Kom till jobbet vid 09.45. Arbetade tillsammans med Carro och Anton idag. Allt blir så mycket lättare när man arbetar med sådana underbara personer! Vi hade två cateringa och mycket folk. Jobbigt! Jag och Anton stannade kvar och stängde till klockan 5 och skildes sedan åt vid tunnelbanan. Åkte hem till daddy! Nu sitter jag här. Ska alldeles strax sova. Måste upp skapligt tidigt imorgon och åka hem till Nynäshamn och plugga... Lägenhetsarbetet ska vara inlämnat på måndag. Panik!

Puss på er! Sov gott :)

En färgklick i mitt hjärta

Denna underbara kofta från Odd Molly har jag gått och förälskat mig i. Kanske någonting att skriva till på önskelistan? Vad säger ni, hiss eller diss?


Här ser vi koftan på den vrålheta, snart trebarnsmamman Hannah Graaf.

It May Be Winter Outside (But In My Heart It´s Spring)

Det är snö ute. Det är snart vinter. Det är snart jul! Så himla mysigt. Längtar tills vi ska pynta hemmet med alltifrån julstjärnor till tomtar. Byta ut alla ljusa gardiner mot jordnära färger. Häromdagen fick jag även veta att jag ska på Tomtebogalan tillsammans med jobbet den 6 december. Ska bli jättekul! Och strax efter det är de lucia. Det är en underbar månad vi alldeles strax kastas in i. För att inte tala om min kärlek till julkalendrar. Jag har ställt mig en rejäl tankeställare. "Ska jag aldrig växa ifrån det?". Nej, inte det här året iallafall. Skägget i brevlådan, det låter ju riktigt lovande! Haha..

Idag blir det träna och plugga som gäller. Eftersom att jag var borta från skolan hela förra veckan är det kankse inte så konstigt att jag ligger efter i ganska många ämnen. Men det är bara att knipa ihop och göra det bästa av situationen. Jag återkommer ikväll och skriver en resumé av helgen som gått!

Sköt om er sålänge! Många hjärtliga kramar till er, från mig.


Förevigt sjukling

Hej allihopa. Skönt att jag äntligen börjar känna mig något kry! Känner mig mycket piggare idag. Hoppas att det bara blir bättre och bättre. Har ångest för att ha missat så mycket i skolan. Får försöka plugga stenhårt på söndag. Ikväll blir jag bara hemma för att vara säker på att jag är frisk. Ska även upp och arbeta imorgon, så det är nog bäst att bara ta det lugnt! Tänkte mysa med lillebror och kika på idol där det ikväll är kärlekstema. ME LIKE! Älskar kärlek. Kikade på vad alla ska sjunga, och det var inte fy skam. Ser verkligen fram emot det.

Hoppas att ni får en mysig kväll.
Over and out / Sofie


Sofie vill ha !


                        
                                                       
                                                             


Snart är det lön. Jippie! Här är några av de plagg jag funderar på att införskaffa till månadens ära. Sedan är även julklappsshopping något som måste prioriteras! Kram

JAG ÄR SJUK, JAG ÄR LEDSEN, JAG ÄR TRÖTT. GOD NATT!

-


Leon Vincent Eirand Ödmark


Världens sötaste lillebror!

Cute cute cute

Hallå! Söndag kväll och en slutkörd Sofie. Har försökt pressa in ett teoretiskt idrottsprov. Vet inte riktigt om jag har kläm på det ännu, men som tur är e inte kvällen över. Ska snart återgå till studierna. Har alla haft en bra helg? Min har varit helt okej. I fredags tog jag det lugnt och gick ut en sväng på kvällen. Efter att ha insett att det var svinkallt följde jag och Thomas med Josefine hem och "mös ner oss" i henne säng och slog på en Beck film. Jag och Josefine somnade för en stund. Thomas har alltså fått äran att få se mig och Josefine sovandes. Det är unikt! Fick skjuss hem av syster yster och somnade gott dagen till ära.

Blev tidig uppgång på lördag morgonen då jag även den här helgen skulle sättas i arbete. Hade en skön dag med lite kunder och trevligt sällskap. På kvällen kom Josefine över och myste med Leon medan jag hade sminkväskan i högsta hugg och var redo att angripa ett trött ansikte. Till en början super mysig kväll tillsammans med en underbar vän resulterade i två dyng sura brudar där tecken av stylat hår var fullkomligt bortsvepta.

Nu måste jag plugga! Hejja hejja...
Puss på er

V.I.P

Happy times! Sitter bänkad framför datorn och rymmer ifrån skolböckerna som ligger på travar på sängkanten. Har ingen lust alls just nu. Skolan har satt igång igen efter ett tre veckor långt "avbrott". Prao och höstlov. Underbart! På höstlovet tog jag det lugnt. Jobbade, pluggade och umgicks med vänner. Var bland annat vip på Nynäshamns havsbad på onsdagen förra veckan med ett par guldvärda tjejkompisar. En dag att minnas med viprum, lyx, plåtningar och jacuzzibad. Inte illa! Har haft skit kul på jobbet med toppen personal och stor catering. Kan inte bli bättre. Nu ska jag gå och plugga pyttelite innan jag faller in i min skönhetssömn.

Bigg Kiss Sofie



Lite bilder från dagen på havsbadet.


RSS 2.0