ÄNTLIGEN FREDAG

Jag trodde inte att man kunde vara så slutkörd som jag är just nu ! Är så trött och slut att jag bara vill lägga mig ner och somna med tårar. Dagen började med ett svenska förhör på ett par ord. YES jag fick alla rätt ! Dagen har varit ganska lugn förutom sista lektionen på gympan där vi körde i temat "styrka". PUUUHH vad jobbigt det var! Antagligen varför jag är helt slut. Pappa kom och hämtade mig efteråt och körde ner mig till lindex där jag köpte face&hair "maskar", tittade även in på ICA och handlade till min blivande hallon smoothie som jag ska göra nu. Kanske skriver ett inlägg efter jag har gjort mig pigg och fräsch på nytt! haha. Pusspuss

"Omnia vincit amor"

image142
Måste säga att detta är en otroligt FIN bild ! Det är MQ´s nya "hångel reklam" . På bilden kan du se idol-Agnes och Måns. Blir helt tagen när jag ser på bilden. Det är nästan så man blir desperat.
Omnia vincit amor !(Kärleken övervinner allt)

ISHOCKEY

Wohoooo, vilket drag! Kom nydligen hem från stan. Har varit & kollat på hockey matchen (Djurgården-Modo). Oleoleoleole !! Djurgården vann med 4-2. Jag vet att det är mot "reglerna", men jag och Rolle hoppade lite emellan vilka vi hejjade på. Men vi skrek och applåderade må ni tro! Men i slutet så hejjade vi iallafall på Djurgården och det gjorde vi ju rätt i. Ditresan var en rolig upplevelse. Jag och massa andra åkte i Rolles bil. Det var som vanligt mig som man hörde mest och det var mig alla var mest trötta på, hihi! På hemvägen åkte jag med Mauri och alla andra grabbar. Nu ska jag sätta mig och plugga in ett par ord i svenska som vi har förhör på imorgon. Vet ni vad temporär, sekundär, pekokal betyder tex? Hm.. Puss

Så trött !!!

Det är nästan så att jag vill böjja mig ner och gråta över alla matte och fysik papper! Har hållt på och sammanfattat en text om universum i en evighet. & nu måste jag lära mig det också, ännu värre! Känner sån jävla press nu eftersom jag vet att jag måste få bra på matte provet eftersom att det är mitt svåraste ämne, visst jag har G men... Sen så vill jag få bra på fysik provet också eftersom jag känner att jag presterat riktigt bra på lektionerna så provet ska inte få sänka betyget. Det är ju ändå snart julavslutning och då står man ju där med sina första betyg!

Gjorde nyss en smoothie för att lugna ner mig samtidigt som jag la mig bekvämt i soffan för att kolla på tidigare efterlängtade room serivice. Men efterlängtan ändrades efter att jag såg att det var paret schulman som dom var hemma hos idag. Jag och mamma som trodde att det skulle vara hemma hos Emma Andersson och Zäta ! Men nehe... Nu måste jag forsätta plugga. Jag skulle gärna vilja se Top model klockan 21.00. Får se hur det blir med det. Vill bara lägga mig ner och sova så att det kan bli en ny och bättre dag. Är helt slut ! Ska det verkligen vara såhär?


ONSDAG

Hallådär gott folk! Kom ganska nydligen hem från skolan. Vi avslutade dagen med en lucia träning, trevligt värre! Alla tjatar om att dom vill höra min låt. Det glädjer mig att alla är så nyfikna ! Men som Rolle säger, "det bästa väntar vi med till sist". Det var lite gulligt sagt! Själv tycker jag att det finns många andra som är mycket bättre. Fick tillbaka min novell som  jag skrev för ett par veckor sen. Är inte så nöjd att jag hoppades att jag skulle bli,  tyvärr. Jag fick VG/MVG, men man får väll vara nöjd med det! Imorgon är det två prov som gäller. Ska alldeles strax sätta mig ner och börja plugga. Senare på kvällen (imorgon) ska jag, min musiklärare (Rolle), spanska lärare (Mauri), Erika, Sandra, Elin, Björn, Alex och ett par till först äta pizza i vår lilla förort och sedan åka vidare till globen eller hovet och kolla på ishockey , yeah! Djurgården-Modo. Pinsamt nog vet jag faktiskt inte vad jag ska hejja på! Det får väll bli dom som vinner eftersom att jag igentligen är Färjestadare och hammarbyare, hehe!

'
image141
Märkte att jag inte lagt upp någon bild på mig på länge ! Här får ni en som är tagen i Oktober...

Stress vecka?

Hej gott folk ! Jag har inte skrivit på några dagar men jag tror att ni klarar er utan mina långa texter? ;) Här sitter jag med en fruktig smoothie innan jag ska trippa iväg till skolan. Den rosa/lila färgen lyser upp den dystra vardagen. Missade antagligen en hel del i skolan igår eftersom att jag var hemma och blödde näsblod istort sett hela dagen. Usch det var hemskt ! Tillbaka till vardagen. Idag blir det plugg plugg plugg som gäller för mig. Jag har matte och fysik prov imorgon. Riktigt mycket nu om jag får säga det själv! Men när den väl efterlängtade helgen kommer så ska jag gotta mig med ansiktsmask och mysa med allt nytt julpynt här hemma. Mamma kom hem igår med min enorma julstjärna som jag länge velat ha. Den kommer hängas upp med glädje på Fredag. Men nu ska jag finslipa mig innan det är dags att bege sig ! Ha en bra dag, puss.

Äntligen!

Äntligen så fungerar min dator igen. Nu behöver jag inte längre sitta i vardagsrummet och chatta och skriva inlägg, härligt! Nu kan jag sitta i mitt egna och nystädade rum. Jag är konsigt nog inte trött. Jag sitter och kollar runt på stureplan.se och läser klingans blogg som vanligt. Snart blir det väll att smörja ansiktet och lägga sig på kudden men ska kollla runt lite till först. Imorgon är det skola igen. Prov imorgon. Har pluggat lite nu så det känns lite bättre men det blir nog inte lika bra som det brukar vara, hm... Godnatt sötisar!


Söndag

Hej alla läsare! Hoppas att eran helg har varit bra. Det har iallafall min varit. Jag har hunnit vara i stan och vara med kompisar. Igår var jag med Elin, Björn och Oscar. Vi la oss bekvämt i min lilla säng och kollade på one tree hill boxen. Mysigt! Min älskade vän Oscar nattade över. Idag har jag städat mitt rum, inte så roligt men tro mig det behövdes. Det såg ut som ett bomb nedslag hehe! Sen har jag tagit mig tid att färga håret i en mörkare nyans av brun. Och fixat mina naglar lite. Nu är dom i en härlig blod röd färg. Höstigt värre! Just nu sitter jag och kämpar för att få in ett trögt hemkunskaps prov i skallen. Får hoppas att det går bra ! Har iallfall lite energi i kroppen. Jag och mamma åt nyss räkor, baguette, aioli och cider, gott! Ni får ha en bra forsatt Söndag kväll ! Puss och godnatt så småning om! :)

Södermalm

Jahapp, då ska jag strax kila in mot Söder. Jag ska kolla om jag kan hitta nått fint "höst nagellack". Vill piffa upp mina dö trista händer lite! Dom ser förjävliga ut efter allt nagelbitade, fy på mig! Och sedan runt tre tiden kommer pappa och hämtar upp mig och så ska vi åka och kolla på lägenhet. Med tanke på att jag har blivit väldigt kräsen så har jag varit negativ till ett område runt ett  nybyggt hus som pappa funderar att flytta in i. Han vill att jag ska ge det en till chans. Så vi får se....  Pusspuss!

image140

Gårdagen, Fredag

Hej alla morgon pigga. Eller aa, det är ju faktiskt Lördag eftermiddag nu. Igår åkte jag, syster och Edgar med tåget till Årstaberg där Morgan hämtade upp oss. Sedan åkte vi mot Gullmarsplan för att hämta upp Kamilla. Vi skulle åka till IKEA. Jag och Emily hanlade lite möbler och så hem till Nynäshamn medans Mogge och Kamilla hanlade till deras lägenhet. Mysigt mysigt! Är grymt sugen på att göra om mitt rum, får ta och göra det snart. Men tyvärr är det så att det står andra rum på listan före så jag får nog vänta ett tag! Blev middag på Pizza hut och jag åt en nyckelhålsmärkt pizza. Smakade faktiskt riktigt bra! Surt att Daniel åkte ut ur Idol föresten. Jag vet att det säkert är halva befolkningen som talar emot mig nu men jag ville faktiskt att Amanda skulle åka! Juste igår gjorde jag ett engelska prov sista lektionen, kändes hm sådär! får se på resultatet sen om hur det blev. Fick även tillbaka mitt arbete om en sjöfarare i SO (Marco Polo) Gick skit bra! Är riktigt nöjd! Fick beröm från Christian. Han sa att det var riktigt imponerande för en elev som bara gick i åttan, hehe.

Dålig stämmning

Vad less jag blir! Imorgon är det engelska prov och visst jag kan alla glosorna som är en hel drös med sen då? Man vet typ ingenting av det som ska vara med på det där provet. Det kommer gå åt helvete! + att min dator har fått virus och jag måste rensa hela datorn och det går inte och spara någonting! Är lite lätt/VÄLDIGT besviken!!! Satt där tidigare idag och sparade allting som jag ville ha kvar i en mapp men nu funkar inte det heller. Usch vad less jag bli! Jag återkommer när jag är på bättre humör! Förlåt för ett nedstämt inlägg... Puss

Wensday

Nu är det mitten på veckan. Det har går ganska snabbt i skolan och man märker mer och mer att det närmar sig jul ! MYSIGT. Igår hade jag utvecklingsamtal. Det var väll som vanligt man får samma gammla ord och allt från lärarrna "duktig och ambitiös, forsätt så !" Haha...Idag var skoldagen som vanligt förutom att vi fick en väl användbar sovmorgon till 20 i 10. Sen så kom det en dam från ett "förbund" som hette mentor sverige också och drog ut på hela SO lektionen. På elevensval var det lucia träning för solisterna men jag skulle tydligen inte sjunga enligt Rolle eftersom att vi inte riktigt är fördiga med låten ännu. Men det kommer att bli bra, jag känner det på mig! Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på lucia showen. Det finns så mycket snygga och härliga klänningar. HM´s paljett dröm är ett kap men jag vet inte om det riktigt är någonting som jag vill ha på mig vid det tillfället vad säger ni partypinglor?

image139

Usch!

image138
Resultatet av sökningen på Nicole richie på google.se, stämmer det? Knappast...

dålig start på veckan...

Dags för en ny vecka. Kändes som att jag var redo efter en ganska slapp och mysig helg. Tillomed när pappa berättade att enligt horoskop skulle det vara en toppen vecka för alla tvillingarna, var det lättare att ha ett leende på Söndagen. Men när jag vaknade imorse vid 4 och inte kunde somna om vände turen. Allt var ett helvete. Huvudet dunkade och jag kunde verkligen inte sova. Det blev en dag hemma från skolan där sömnen fick göra jobbet! Känns bättre nu efter en massa vatten, huvudvärkstabletter, sömn och några avsnitt utav One tree hill. Tidig sänggång ikväll så att jag orkar gå upp imorgon bitti. Ska hinna duscha och göra min nya "morgon-rutin-grej". Cykla på motioncykeln i 20 minuter innan jag hoppar in i duschen! Men aja, nu ska jag sova. Godnatt alla söta varelser :)


Fakta om Sofie

När man har tråkigt gör man någonting åt det!

Namn: Sofie
Födelsedag: 15 juni
Hemstad: Nynäshamn/Stockholm
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: brunt
Längd: 157 cm
Höger/Vänsterhänt: Höger!
Värsta vana: ingen aning.
Stjärntecken: Tvilling
Sko stlk: 36
Är dina föräldrar skilda: Ja
Skor idag: bruna "boots"
Din svaghet: svartsjuka....
Dina rädslor: sårbarhet
Mål för det här året: sluta bita på naglarna
Mest använda fras på msn: Hallådär! :)
Det första du tänker på när du vaknar: Ska jag duscha idag?
Dina bästa kännetecken: Social
När går du och lägger dig: 11 - 12:30 på vardagar
Mest saknade minne: Skärgården med P

Favoriter

Färg: Brunt
Mat: Sallad
Sport: sängliggande
Djur: Två katter, Maximus&Noblesse
Glass: Melon & polka
Godis: pingvin stång
Affär: H&M
Sallad: kyckling
Skådespelare: många (:
Låt: All I want for christmas
Bokstav: S
Nummer: 15
Tuggummi: Extra white
Helgdag: Midsommarafton & Julafton
Årstid: Sommar
Tandkrämssmak: Mint
Radiostation: NRJ, lugna favoriter
Parfym: Kenzo amour
Kroppsdel på motsatta könet: Överkroppen

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: journalist eller skådespelare
Hur vill du dö: somna in
Vem av dina vänner är mest lik dig: På utseendet? min syster
Vem är högljuddast: Lina
Vem får dig mest att skratta: alla (a)
Vem har du känt längst: Lindis&Adam
Vem är blygast: Vet inte, inte jag iallafall :)
När grät du mest: Jag vet faktiskt inte...
Vad är den bästa känslan i världen: Att veta att någon älskar än.
Värsta:Förlora den person som betyder mest
Vart vill du bo i framtiden: Kalifornien
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Lite längre och byta ut tänderna, haha
Hur länge tror du att du kommer leva: tills jag får hudcancer

Har du någonsin
Varit kär: 2 gånger på riktigt
Blivit dissad: jaa det har hänt
Rymt hemifrån: njaa..
Föreställt dig ditt ragg naken: ja det är klart (;
Skolkat: Ja det har väll hänt
Sovit utomhus: jaa..
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Ja
Varit otrogen: Nej,tanken skulle aldrig falla in
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Jaa hahaha!
Sett en död människa: Nej, och det är jag väldigt glad över
Druckit alkohol: Ja
Ätit sushi: Ja
Varit på scen: Ja
Snattat: Nej
Varit full: Ja
Retats: Hehe, aa
Blivit nerslagen: Någon smäll har jag väll fått ta

Du??
Svär: tyvärr, det händer
Sjunger bra: det sägs så
Dushar dagligen: Ja, men håret varannan
Kommer överens med dina föräldrar: aa oftast
Gillar åska: nej det är ingen höjdare!
Spelar något instrument: räknas "ägg"? haha
Går till kyrkan: bara på julavslutningarna med skolan..
Sover med gosedjur: nej. gjorde inte det när jag var liten heller.
För dagbok: Blogg
Dansar i regn: nää kyligt
Sjunger i duschen: always

This or that:
Pepsi/Cola: Cola light
McDonalds/burger king: McDonald's
Singel/gruppdate: Singel
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: kött
Tv/film: THE OC
Gitarr/trummor: Gitarr
Kinamat/mexikanskt: kina
Kakor/paj: paj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: blind

Kan du:

Gå ner i splitt: långt ifrån
Skriva med båda händerna: bara med högern
Vissla: japp
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: ja
Ha dina ögon i kors: vet inte
Nudda näsan med tungan: nix
Dansa: beror på vilken nivå vi pratar om. :)
Äta vad du vill utan att oroa dig: så gått som...

Vem var den senaste personen:
Du nuddade: Björn
Du pratade i tfn med: Oscar
Msnade med: Lina
Du kramade: Anna
Du skällde på: Björn
Sportade med: mig själv...

Senast du:

Skrattade: igår med Pappa
Grät: Det var ett tag sen nu...
Filmen du såg: Pledge this, hmm
Tuggade tuggumi: igårkväll
Drog ett skämt: håller inte reda på sånt:)
Sång du sjöng: en som jag har gjort själv (Enjoy the christmas)

Random:
Vilket land skulle du vilja besöka: Thailand & Kalifornien
Hur många kuddar sover du med: 6
Dricker du mjölk: ja
Person du hatar mest: haha, ska vi inte gå in på
Mest använda fras: ''jag vet inte''
Var tror du vi hamnar när vi dör: hoppas på nangiala
Hur många signaler innan du svarar: beror på om jag har på ljud..
Vad borde man uppfinna: teleportatorn (eller hur det stavas)
Är du ett hälsofreak: Till en viss gräns
Vad är det värsta vädret: slask
Lekte du med barbie som liten: Haha såklart
Hur många betyg har du ig i: inga...


Dagens outfit

Imorse skrev jag ett inlägg som blev "verklighet". Jag gick hem till min älskade vän Michelle som jag har känt sedan 1997, she´s like a sister to me! Hon är riktig baddare på sånt där! Hennes mamma är frisör så hon har ett par dolda talanger inom yrket. Jag är faktiskt riktigt nöjd! Jag har inte riktigt fått en bra bild på hur det ser ut ännu. Men ni ska få se en bild på dagens enkla outfit istället. På bilden får ni även en smygtitt på hur luggen ser ut. Ha en mysig lördagkväll! Pusspuss


image136

Klippa lugg?

Godmorgon! Vaknade nydligen av att pappa ruskade på mig och sa att det var frukost. Nu sitter jag här och är förbannad på mitt hår. Jag vet inte om jag vill färga det ljusare (isåfall slingor) eller mörkare. Hm, det är svårt! Sen har jag sedan i sommras funderat på att klippa lugg. Det kanske är dags att slå till nu. Eftersom att jag aldrig klipper mer än ca.2 cm när jag klipper mig ser man inte så ofta skillnad. Att klippa lugg skulle vara någonting annorlunda!



Middle of the night

Jag vet att klockan är över 12 slaget (00.37) men jag kommer ändå skriva som att det jag skriver har hänt "idag", bara så att ni inte blir förvirrade helt i onödan. Lugn dag! Jag började med att ta mig en sovmorgon. När jag kom till skolan hade vi på schemat "naturkonst". Det låter inte så intresant och det var inte så intresant. Som tur var hade jag blivit ner kallad till Rolle (musikläraren) vid 11 snåret så jag gick dit och sjöng på min egna låt. Är riktigt nöjd faktiskt! Efter en lunch med lax så väntades disco på fritidsgården. Hade varit ganska negativ till hur det skulle vara där nere. Men efter att några manliga lärare gick upp på dansgolvet och visade egna intränade dans moves samtidigt som svarta solbrillor skymde deras ögon så ändrade jag inställning. Jag hoppas att jag senare ska kunna lägga upp en bild. Ikväll har jag vart med Oscar, Jesper och Elin. Vi har tagit det lugnt. Gick upp till Ica handlade lite gott. Sen var vi hemma hos mig, och när vi tröttnade på det gick vi trappan upp hem till Elin där vi pinsamt nog kollade på klassikern Pocahontas, haha! Nu ska jag sova, nattinatti !

Åh, vilken härlig dag!


image134
image135

Om man tänker på överskriften menar jag verkligen inte vädret. Det är kallt och det är halt och nej, det här med vinter är verkligen inte min grej längre. Jag önskar att det bara var snö på julafton och nyår. Alltså bara dom dagarna som det inte finns snö på, hm... Mitt intresse för snö har bleknat måste jag säga. Det är snö i November sen försvinner det lagom till December när det ska finnas snö. Alla är besvikna för att det inte blir riktig julkänsla. Sen när julen är över i Januari-Februari så kommer den tillbaka? Nej, sommar är faktiskt den bästa årstiden! Nog om det... Tillbaka till min rubrik. Åh, vilken härlig skoldag! Vi började 8.10 nere i folkets hus där årskurs 6-9 skulle kolla på bio. Vi såg "Zozo" och jag kan inte beskriva hur tagen jag blev av handligen. Zozo är en 10 årig pojke som bor i Libanon. Han och hans familj väntar på att biljetter ska komma så att dom ska kunna fly till Sverige där Zozo´s farmor och farfar bor. Samma dag som dom ska åka dör Zozo´z mamma, pappa och storasyster efter att en bomb slagit ner i lägenheten. När sedan Zozo och hans storebror försöker fly från soldater är det bara Zozo som klarar sig. Tillslut kommer han till Sverige där det inte riktigt heller är så bra som han har hoppats på. Han får det jobbigt i skolan och försöker verkligen lära sig språket. Jag vet inte riktigt hur många gånger jag grät. Jag säger bara att filmen verkligen är värd att se. Ibland förstår man inte hur bra man igentligen har det!

När filmen var slut så gick vi tillbaka till skolan där vi bara var i en halvtimme. Vi diskuterade lite om filmens innehåll och sedan fick vi sluta 11.30. Nu sitter jag här. Jag har nyss ätit lunch och kollat på One tree hill boxen. Funderar på att gå och sova lite. Känner mig helt slut även fast vi bara har sett på bio.. Ha det bra ! Pusspuss

"I´m so excited"

Förlåt för att jag inte skrev något inlägg igår. Blev kvar en timme extra i skolan igår eftersom 8ab gjorde SO prov. Jag vet inte riktigt hur det gick. Får hoppas på det bästa! Igår så hade lärarna lyckats hitta på en rolig "hälso vecka aktivitet". Det kom ungefär 6 estet elever och lärde hela klassen en dans, korigraferad utav dom själva. Det var en rolig showdans till låten "i´m so excited". Dom gjorde mig så inspirerad så jag funderar på att börja gå på dans lektioner efter nyår. Jag ska isåfall gå i en grupp som dansar jazz och street. Jazz låter lite aa, skumt eller vad man ska säga men det är som showdans. Lite sexigt och glatt och lite aa, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Sen berättade även en av eleverna om en audition som skulle hållas om ett tag för en liten grupp som eventuellt skulle vara med och dansa på en barngala. Jag kan inte beskriva hur intreserad jag är ! Så det kankse kan bli någonting.

kul väder?

Jahapp, och så var det Tisdag. Jag förkortar dagens gång från början till "slut". Det blev en tidig uppstigning (halv6-6) med tanke på att jag sov i Solna. Min pappas flickvän/blivande sambo/"fru" , eller vad man en vill kalla det bor i Solna. Eftersom att jag inte hade någonting annat för mig igår på eftermiddagen följde jag med dit. Jag och pappa åkte bil hem till Nynäs för att jobba och gå till skolan. Det snöade som sjutton på vägen hem. Det är läskigt att höra så många som åker av vägen. Halt var det!

Eftersom att det är hälso vecka i skolan har lärarna varit lustiga och hittat på aktiviteter. Imorse skulle alla åttorna mötas ute på Ringvägen (en väg på några km precis vid vattnet). Efter att ha försökt kämpa en stund genom att gå i den dyng sura och slaskiga snön kom Pelle och hans mamma förbi med bilen och hämtade upp mig, Maria & Magda, PUUH ! Då slapp vi den hemska biten iallafall. När vi kom fram var det blött och jävligt. Vi fick information om att man skulle gå hela sträckan fram och tillbaka. Sedan kunde man gå hem och duscha och byta kläder (jippi? nej inte direkt)... Under pina pest, stön och inte så glatt betéende var jag framme. Kändes som att mina fötter var isbitar efter att allt vatten runnit in i skorna. Sandras morfar kom och skjussade hem henne, mig, Elin och Erika hem till henne (&elin, dom är "låssas systrar") Där hängde vi upp rubbet i tårkskåpet och sen lagade vi mat. Jag gjorde köttsoppa medans dom andra lagade hamburgare & pommes, haha. Vi hann även med att ligga och leka apor i sandras säng, hm?! haha.. När vi kom tillbaka till skolan hade vi ovanligtvis två lektioner som gick snabbt. Sen var det möte för solo artisterna till lucia showen. Ska ikväll fortsätta med texten som Rolle ska sätta melodi på. Men först måste jag ta itu med ett SO prov som jag ska ha imorgon. Ni får ha det så bra sålänge! Pusspuss


Julen närmar sig

Precis som överskriften lyder så närmar sig julen. I skolan håller vi på och planerar upp den traditionella Lucia showen, utanför fönstret blir kylan värre och värre, snön smyger sig sakta fram, pepparkakor och lussebullar börjar synas i affärerna och smaken av julmust har redan träffat smaklökarna ett flertal gånger! Imorse när jag vaknade ganska tidigt och inte ville väcka Erika tog jag upp min kalender. Jag bläddrade fram och tittade efter hur det såg ut i juletiden. Det är mycket inbokat! Jag ska på julgala, tre dagars kryssning till Tallin, Firande med Morgan och Kamilla, Firande med pappa, middag på juldagen och sedan nyårsafton.  Ja, det är mycket som händer helt enkelt! Jag började fundera, vad ska jag ha på mig alla dessa tillfällen? Nu har jag som alltid hittat någonting som jag inte kan få nog av. Jag har förälskat mig i en klänning som jag hoppas ska kunna komma med posten inom kort. Den kostade en slant så jag får se när jag tar tillfälle i akt att beställa den. Men ni ska iallafall få en titt på min nya förälskelse! Även fast röd är julens färg tror jag att det lutar åt det svarta hållet. Vad tycker ni?
image132Pleat Front Tiered Prom Dress

Middag med vännerna

Hejsan hoppsan! Idag är det söndag. Jag sitter här och fifflar med bilder ifrån igår. Det blev middag hemma hos Pelle med vännerna för att fira Alexanders födelsedag som är på Tisdag. Pelle och Alex lagade mat till hela laget (Jag, Erika, Elin, Axel, Oscar, Victor, Isak, Simon, Alex och Pelle). Vi hade det jätte trevligt! Efter maten körde vi en omgång Twister. Det gick inte så bra med tanke på att jag hade ett par tajta stuprörs jeans på mig. Vi säger att det var orsaken iallafall, hehe! Efter spelade jag och Pelle "TP" mot Erika och Isak. Jag och Pelle vann såklart, båda gångerna! Vi hade det helt enkelt jätte trevligt. Sedan gick jag och Erika hem till henne där jag skulle sova över. Där var det fest och min syster var en av gästerna på festen. Vi gick och la oss ganska tidigt efter att alla hade gått och somnade utan att säga godnatt...

Juste, jag lockade faktiskt håret igår! Här ska ni få lite bilder...


Favorit blogg!

Nu sitter jag här och försöker sysselsätta mig en Lördags eftermiddag. Sitter och läser min favorit blogg samtidigt som jag just nu sitter och skriver i min...
Elin kling´s blogg är den som är roligast att läsa och ger mest tips, enligt mig!
Om ni är sugna att läsa Elins blogg går ni först in på stureplans hemsida:http://www.stureplan.se/frame.php?main=/ 
Sedan klickar ni på en av rubrikerna mode. Under kommer då ett av alternativen vara "Style by Kling". Klicka and enjoy! :)

image113

Nytt nagellack behövs!

Min värsta ovana är att jag biter på naglarna! I sommras så hade jag över förväntan slutat med det och under hela sommarlovet var det det värsta jag kunde tänka mig. Jag älskade mina långa och ovana naglar! Men när skolan och stressen började igen blev det konstigt nog min drog. Det blir så när jag är stressad! Nu ska jag skärpa mig igen... Jag funderar på till en början att köpa ett par lösnaglar och fila ner till en naturlig längd. Depend har ett bra utbud på lösnaglar har jag märkt. Sedan ska jag pimpa dom med någon läcker höstfärg. Någon "sorbet röd" eller någon mörk lila tror jag att det blir. Antagligen i mitt favorit märke Essie eller den billigare varianten Depend.

                      
image112

   

Skolfotona, Noblesse & locktång

Hej hej hallå! Nu var det ett bra tag sen igen. Det är lördag och här sitter jag i en tröja och duntofflor. Den första veckan efter lovet är avklarad. Den har gått relativt snabbt och vi har inte haft ett ända prov, SKÖNT! I veckan fick jag "äntligen" mina skol foton. Jag har väntat på dom i nio veckor nu. Vi tog dom första veckan efter sommarlovet. Det är bra att dom där företagen är speedade, hm? Nästan alla andra i hela Nynäs fick sina för två veckor sedan. Men som vanligt så antar jag att dom tappade bort min lapp efter som jag ligger längst bak med tanke på att mitt efternamn är Ödmark. Lite smått irriterande måste jag erkänna! Som vanligt så är jag verkligen inte nöjd, varken med gruppfotot eller enfotot. Man blir lika besviken varje gång! I veckan hämtade vi också upp våran nya familjemedlem (en bengalkatt). Jag har döpt henne till Noblesse och hon är redan våran lilla guldklimp!
Idag har jag planer på att jag ska locka mitt hår. Det var länge sen jag hade någon annan frisyr än plattat eller uppsatt. Det kan vara roligt eftersom att det finns en liten tanke på att vi ska fira Alexanders 15års dag idag. Han fyller inte år förns på Tisdag men varför inte fira det i förskott? Det blir säkert en mysig middag eller nått annat roligt! Ni får ha det så bra, Pusspuss!
  
1. Skolfotot 2007
2. Nya familjemedlemen "Noblesse"
3. Förra gången jag lockade håret. Januari 07

back on track

Hejsan hoppsan! Nu är jag tillbaka. Lovet bara svischar förbi och man hinner inte med allting man velat göra. Hade tänkt att träffa massa vänner men nu har jag insett att jag inte kommer hinna det... Det är lite trist! Snart är det dags för skolstart igen. Då ska det läggas in extra mycket ved i spisen eftersom att jag kommer stå med mitt första betyg i jul. Det är "bara" åtta veckor kvar...

Igår åkte jag, Elin och Erika hem till mig inne i stan. Vi tog fem tåget ifrån Nynäs och var hemma runt 6 inne i stan. Vi satte igång och lagade lite mat som blev pasta sallad med kyckling, gott! Sen satt vi kvar ett tag vid matbordet och sen satte vi oss i soffan och glodde på "Idol" tills Mogge och Kamilla kom hem. Morgan ville dansa och tvingade upp oss att börja dansa, men vi var inte så villiga. Haha! Det blev en tidig sänggång och jag och Elin låg och trängdes i soffan. Vi fick skjuss hem idag utav Mogge. Han skulle ut på Torö och tända ett ljus till sin döda farfar. Jag och mamma funderar på att ta oss upp till kyrkogården och tända ett ljus för Felicia (lillasyster)...Ikväll vet jag inte vad som ska hittas på. Får höra av mig om vad som hände! Ha det bra, pusspuss

RSS 2.0