Sportlov

Hej bloggen, och en extra hälsning sänder jag till min flitigaste läsare, Tessan! Hoppas att alla mår bra och har ett bra lov. Det börjar lida mot sitt slut och ångesten kryper inom mig. Varför har jag inte hittat på någonting speciellt? Men men... Kan vara skönt det också. Tänkte sammanfatta de senaste dagarna som gått lite kort.

Torsdag: Vid halv fyra tiden hämtade pappa upp mig och skjutsade in mig till stan. Jag hade tid hos Elita klockan 16, dock trodde jag att det var 17 vilket blev lite pinsamt. Men det löste sig. Efter behandlingen blev jag hämtad igen, denna gång av Morgan som hade knökat runt i stan för att ge mig skjuts. En sådan generös man! När vi kom hem till Stureby var det inte bara jag som var på besök utan även en av deras vänner. Det bjöds på musslor. Suveränt gott! Vi avrundade kvällen med filmmys i soffan, allihopa. Patrik 1,5 blev det. Det är en otroligt mysig film. Hade tidigare sett den på bio, men det gjorde absolut ingenting att se den igen. Spenderade även natten hemma hos Morgan och Kamilla.

Fredag: Vaknade upp hemma hos Morgan och Kamilla i Stureby. Låg och "morna" (som maria skulle sagt) en lång stund. Det hör loven till. Vi beslutade oss för att gå på bio. "Män som hatar kvinnor", fantastisk film. Den bästa jag har sett på otroligt länge! En av den bästa svenska jag sett. Otroligt bra! Måste ses. Efteråt  gick vi och fyllde på våra popcorn-fulla magar lite extra med revbensspjäll på Texas. Det är aldrig fel!

Lördag: Sov över i Stureby en natt till. Får passa på när man väl kommit dit. Blir alltmer sällan, tyvärr. Strax efter lunch körde Morgan hem mig till lilla Nynäshamn. Gosade lite med lillebror och bytte om, sedan bar det av igen. Pappa hämtade upp mig i Västerhaninge. Snart ska vi äta middag och sedan blir det väl melodifestivalen.

Jag har inget liv, men jag gillar det! haha...
Nu är det mat.

    
         Hittade en väldigt gammal bild hemma hos pappa. Förändrad, eller inte?


Sofie talar ut

Var det älska jag gjorde? Hyste jag verkligen äkta kärlek för dig? Intalade jag mig själv att älska dig bara för att känna mig älskad, omhändertagen och behövd? Du älskade mig. Du tog hand om mig. Men älskade jag verkligen dig? Kanske var jag egentligen bara ute efter din kärlek, din värme och din familj som jag älskade som min egen! Jag kanske utnyttjade dig för att få känna mig speciell och för att få komma ifrån min egen värld. Helvetet som jag utsattes för i min verklighet. I ditt sällskap var jag trygg, älskad och på flykt från verkligheten.


Det kanske är det som är kärlek.
Kanske, kanske inte.


Vad är kärlek, egentligen ?


Dermalogica

Gokväll bloggen!
Har precis ätit en välbehövlig och super god middag hemma hos pappa. Ska sova här inatt. Trevligt!
Idag har jag åter varit på ansiktsbehandling hos Elita. Jag älskar det! Såg verkligen fram emot att bli nerbäddad och omhändertagen, och det blev jag också. Helt underbart! Fick även hem lite produkter från Dermalogica som jag beställde härom veckan. Ska bli kul att prova. Har bara hört bra kritik om Dermalogica så det verkar lovande.

Förövrigt så har dagen gott fort. Försov mig imorse, vilket medförde att jag missade första lektionen. Surt! Fortsatte att skriva och fila på vår avslutningslåt som jag och mina super brudar skriver på musiken. Den blir riktigt bra. Kommer fälla många tårar!

Nu tänkte jag gå och vara social.
Sköt om er! Puss

Vår, nu tack!

Det är söndag. Blandade känslor.
Har varit en lugnt dag. Vaknade vid 12 tiden. Fixade frukost och kikade igenom några avsnitt av Rachel Zoe´s serie tillsammans med mamma. Gjorde klart en arbetesbeskrivning av ett flygplan vi har byggt på tekniken. Knöt på joggingskorna och tog en runda med Maria. Åt middag, och nu ska jag plugga lite engelska. Trist. Men det är ju trots allt sista terminen i nian.

Nu ska jag sätta igång. Puss!


Hemklickat från HM idag. Redan börjat ladda upp ordentligt inför våren. Längtar sååå!

Kärlekssång från mig


happy valentine I guess...

-

graduation



Har beställt min avslutningsklänning nu. I denna blåsa ska jag gå ut 9:an!
Dagen är närmare än vad man tror...


Ultimata strandtomten



"Villa Nordstjärna är ett rymligt och charmigt sjöhus med fem rum och kök på 140 kvadratmeter fördelat på två plan. Det är ett flytande permanent boende för den lite större familjen med bra förvaringsutrymmen, rejält kök och vardagsrum samt tre riktigt stora sovrum. På övervåningen finns en stor vinterträdgård för den som gillar att odla både grönsaker och växter."


Snacka om den ultimata strandtomten. Såhär kan jag verkligen tänka mig att bo som vuxen och framgångsrik! Bo direkt på vattnet, fantastiskt.



Ansiktsbehandling nr.2


Har glömt att berätta det. I tisdags var jag åter på besök hos Elita för ansiktsbehandling. Det var underbart! Blev nerbäddad och ompysslad. Fantastiskt! Kommer gå på regelbundna ansiktsbehandlingar hos henne. Nästa behandling är redan på tisdag. Sedan jag ska jag även genomgå en djuprengöring. Spännande. Jag behöver det här! Elita är jättetrevlig, gullig och super duktig på det hon gör. Bättre kan det inte bli.

"Ringfrossa"



Vilka två är finast? Jag ska ha dem på högra långfingret och ringfingret. Jag funderar på 2:an och 4:an. Vad tycker du/ni?


Gymnasieansökan



Nu har jag gjort det, och det känns helt sjukt! Hur f*n kommer det här bli?

Sveriges vackraste par!


Jessica och Linus Wahlgren

Bloggtorka

... igen. Jag vet.

Har inte haft någon lust att skriva på sistonde. Har egentligen ingen anledning.
Mitt liv rullar på i ett behagligt tempo. Jag lever livet på helgerna liksom på vardagarna, med tanke på att skolan går som en dans för tillfället! Ingenting ansträngande. Veckorna springer förbi! Förövrigt så har jag haft mina två första nationella prov. Har ingen aning om hur det kan ha gått. Vågar inte hoppas! Får se.

Jag ligger i med träningen. Ett nyårslöfte som jag lyckats hålla iallafall! Jag cyklar 1 mil varje morgon innan skolan. Joggar söndagar, tisdagar - och torsdagkvällar. De övriga kvällarna kör jag längre pass på motionscykeln och gör styrkeövningar. 

En liten inblick i hur mitt liv ser ut just nu!
Hörs snart igen

Kyss, Sofie


Jag har blivit helt galen i grapefrukt! Studier visar att de som äter en halv grapefrukt per dag går ned 3 kilo mer än dem som låter bli. Sug på den du.


How 2 lose a guy



En av mina absoluta favoriter. Älskar den här filmen!

RSS 2.0