Barnavdelningen- Here I come!

Första dagen på höstlovet. Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har har "knarkat" Mamma Mias soundtrack låtar, pluggat och tagit lugnt. Har satt igång med min praodagbok som för tillfället är projektet i svenskan. Aldrig ska man få lägga ifrån sig skolaarbeten. Jag hoppas att det ska gå ganska snabbt så jag får så mycke tid som möjligt att bara njuta av lov, höst och vänner! På torsdag, fredag och lördag ska jag jobba också. Mycket tid som försvinner, både för pluggande och vänner. Men pengar är nödvändigt! Halloween är det i helgen också, det måste man ju utnyttja på något busigt sätt. På fredag väntar även middag hemma hos farmor & farfar som jag inte träffat på ett tag. Blir säkert trevligt!

Mitt i dagens pluggande tog jag en paus och knallade ner på stan för att möta mamma och lillebror. Jag fick med mig ett par byxor hem från Lindex barnavdelning som jag "pundade" 195 kronor för. Inte illa. Undra vad det beror på, är jag smal? eller är jag bara en liten skit i största allmänhet? eftersom jag kan ha byxor från barnavdelningen. Haha...

Bigg kiss

Can I have this dance?


[Gabriella)
Take my hand, take a breath
Pull me close, and take one step
Keep your eyes locked on mine
And let the music be your guide
(Troy and Gabriella)
Now won't you promise me (Won't you promise me)
That you'll never forget (That we'll keep dancing)
To keep dancing (To keep dancing)
Where ever we go next

(Troy and Gabriella)
It's like catching lightening
The chances of of finding, someone like you
It's one in a million
The chances of feeling the way we do
And with every step together
We just keep on getting better
So can I have this dance? (Can I have this dance?)
Can I have this dance?

(Troy)
Take my hand, I'll take the lead
And every turn, will be safe with me
Don't be afraid, don't be afraid to fall
You know I'll catch you through it all
And you can't keep us apart (Even in a 1,000 miles can't keep us apart)
Cuz my hearet is wherever you are (Because my heart is wherever you are)

(Troy and Gabriella)
It's like catching lightening
The chances of of finding, someone like you
It's one in a million
The chances of feeling the way we do
And with every step together
We just keep on getting better
So can I have this dance? (Can I have this dance?)
Can I have this dance?

(Gabriella)
Ooooooh!
No mountains to high enough
(Troy and Gabriella)
No oceans to wide
Cuz together or not, Our dance wont stop
Let it rain, let it pour
What we have is worth fighting for
You know I believe, that we were meant to beeeee
(Gabriella) Yeeeaaaaahhhh!

(Troy and Gabriella)
It's like catching lightening
The chances of of finding, someone like you (Oooh like you)
It's one in a million
The chances of feeling the way we do (The way we do)
And with every step together
We just keep on getting better
So can I have this dance? (Can I have this dance?)
Can I have this dance
Can I have this dance? (This dance)
Can I have this dance?]

High School Musical -"Mamma mia!"

Praktiken är slut, vilket är ganska sorgligt. Men jag kommer tillbaka på tisdag redan för att börja arbeta på en ny nivå (få betalt) Härligt! Behöver verkligen lite extra pengar. Fick ett presentkort på en jätte söt boutique - och skönhetssalong, med namnet Miss Niss som avslutningspresent. Den ligger på Hornsgatan 158, och den kan jag verkligen rekommendera er att besöka! Hur mycke fina väskor och smycken som helst.

Efter jobbet åkte jag in till stan där jag mötte Therese och Petra. Vi kollade runt och jag fick med mig lite hem. Men mer shopping blir det! Det blev en kofta, ett linne, nagellack och lösnaglar. När vi hade fyllt såväl ett par påsar som våra magar begav vi oss mot SF där vi sedan skildes åt. Jag mötte Josefine, Linda och Ellen, och High School Musical 3 väntade med spänning! Och fy faan vad bra den var. Tråkigt att den har fått så dålig kretik i tidningar och vise verse, filmen är verkligen värd mycke mer än så!

När vi kom hem gick vi ut en sväng men upptäckte snart att det inte skulle vara länge, helt dött! Efter en dryg timma gick var och en hem till sig. Jag och syster yster myste ner oss i soffan och slog på Mamma Mia. Den var inte heller dålig! Shit, ABBA är riktigt bra!

Nu tänkte jag gå och bättra på min bränna.

/The one and only, Sofie.

                                    


Victoria Silvstedt blir gästredaktör på GLAMOUR


All cred i världen till månadens upplaga av modemagasinet GLAMOUR!
Nu sadlar Victoria Silvstedt om och blir gästredaktör på tidningen. Bollnästjejen har fått äran att göra ett helt eget nummer! Tidningen är fullspäckad av intressant läsning. Victoria har verkligen lyckats!

Tips: KÖP NU.

Arbete & Casting

Tjaba Tjena Hallå!

Puuh, jag ä helt slut! Dagen har varit lång. Började vid halv 6 - uppstigning. Blev en snabb dusch och frukost i farten till tåget. Började vid nio. Var en ovanligt lugn dag på jobbet så vi tog tillfälle i akt att "sanera" köket. Slutade vid halv fyra, då Maria kom och mötte upp mig. Vi gick bort och kollade in hennes "arbetsplats", och gick sedan vidare och kikade efter adressen som skulle leda oss till en casting. ABC skulle ha audition för modeller till någon form av student kläder. Vi skulle båda fotas, men efter att ha tagit mig en titt i spegeln efter en dag på jobbet tackade jag nej! Men Maria, med hennes ängla lika leende poserade glatt. Kul om hon blir vald!

Efter en arbetsdag, en sväng i Götgatsbacken och en modell casting, tog jag tunnelbanan till Skanstull för att möta upp min fader. Vi knallade iväg mot en grekiskt restaurang där vi åt middag.

Nu sitter jag här, hemma hos pappa, men "nyinsmorda" fötter. Har jätte ont i fötterna... Ska snart gå och lägga mig, det är en dag imorgon också. Tror det blir bio med brudarna efter jobbet! Nice.

Have a good evening! KRAM


Lyckat!

Heelluu bloggen!
Gud vad skönt. Jag är jätte nöjd med min prao. Är riktigt förväntasfull över de kommande dagarna. Michel (ägaren) välkomnade mig, och lärde mig hur mycket som helst. Förstår inte vad jag ska lära mig de andra dagarna. Kommer kunna allting bak och fram, ut och in. Ska bli kul! Riktigt mysigt ställe. Super duper god mat! Jag rekommenderar det varmt! Besök gärna hemsidan; www.delinpahornet.se.

Nästan lite läskigt att gå upp så tidigt på morgonen. Klockan ringde vid fem snåret. Förstod inte att det var sant. Var det morgon? Jag trodde klockan var högst 02.00. Är det såhär mörkt? Bäcksvart. Maria stod utanför mig klockan sju och väntade på en trött Sofie. På tåget var vi inte ensama om att var trötta. Såg inte en enda som såg något pigg ut. Usch. Vi skildes åt på Söder, där var och en gick på lätta, förväntansfulla fjät åt sina håll.  Efter arbetsdagen sällskapade vi även hem, denna gång även med Naida som också praoar på Söder. Vi gjorde en snabb visit på donken också. Vi gjorde oss  förtjänta av en varsin glass efter dagens prestationer. Imorgon börjar jag klockan 10. Behöver inte gå upp lika tidigt iallafall. Skönt! Nu har jag ätit en god middag och tänkte mysa hela kvällen i soffan.

KRAMIS / Sofie

Söndag


Sofie 081012

Vilken helg! Skönt med lite ledighet från alla studier. Rensa tankarna tillsammans med vännerna och bara ha kul. Imorgon väntar vardagen igen. Jag ska börja min två veckors långa praktik. Jag kommer befinna mig på Södermalm i en italiensk delikatess butik. Ska bli spännande! Blir troligtvis långa dagar, och antagligen en trött Sofie. Då får jag även pröva på hur det är att pendla in till stan varje morgon. Skulle jag palla det? Gymnasieval närmar sig med stormsteg. JENSEN har alltid lockat mig, men jag börjar mer och mer bli osäker på om jag skulle orka åka den sträcka som varje morgon skulle vänta. Får se hur jag klarar det de här två veckorna. Men jag kommer fuska och sova hos pappsen i stan också. Skönast så! Nu ska jag gå och ta en snabb dusch innan jag ska hoppa i snarken. En lång dag väntar imorgon. Blir uppgång kvart över fem. Ska nämligen hinna med sju tåget. Blä! Skriver en resumé om den första arbetsdagen imorgon. Sköt om er sålänge!

Over and out, Sofie.

Happy birthday!


"Vad är det här för dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är en vrålsnygg tre barns mammas födelsedag,
HURRA HURRA HURRA!"


Grattis till min älskade moder som fyller 35 år idag.
Älskar dig!

Nya vintermössan?


Kan inte undgå att digga denna vrålsnygg pälsmössa! Super fin och mysig. Kanske ska slå till.

UR SÖT klänning



http://www.asos.com/

Hej då solbränna!

                                     

Trodde att jag hade växt ifrån att klista över misslyckade delar av bilder, men men. Nu var det inte ansiktet jag ville uppmärksamma, utan sommarens bränna. Visst är det mysigt med fallande löv, och alla höstens alla mulliga färger. Men jag kan inte undgå att sakna solbränna, saltvatten hår, klänningar, sandaler och solbrillor! Nu är det stövlar, trenchcoat och allt som hör hösten till som väntar. En mysig pojkvän skulle inte heller sitta fel i höstkylan! Bye bye sommarn! Nu välkomnar vi en mysig höst, full av möjligheter!

RSS 2.0