Alla helgons dag!

Hej i denna kusliga tid! Det är alla helgons dag. Ikväll firar jag in november månad hemma hos en av mina bästa vänner. Blir middag tillsammans med tjejerna! Utklädnad är ett måste. Dock kommer jag inte förknippas med halloween ett dugg. Kommer istället representera en annan svensk högtid! Lurigt? Förhoppningsvis hinner jag ta en bild innan jag ger mig iväg. Nu ska jag gå och fixa lite grejer till min outfit, hihi.

KRAMKALAS


Glad lördag!


New years eve 09-10?


Svullnadens vecka

... Fan! Jag som hade planer att träffa Ida idag. Istället ligger jag i soffan, helt död, knaprar tabletter och ligger med en varm vattenflaska på solar plexus! Jag är svullen överallt och känner mig allmänt ful idag. Vill bara öppna en lucka och försvinna från mig själv. Lite så känner jag just nu faktiskt! Hoppas verkligen att jag ska piggna till mot kvällen. Har verkligen ingen lust att ligga här hela dagen. Booo!


Standing strong


Nu drar jag...



Tävla med mig om en Iphone 3G (s)

http://se.limbino.com/c04/link/ltaql


Glad onsdag!

Hej på er. Det är onsdag och klockan är eftermiddag. Vaknade inte förän klockan 12 idag!! Skamligt, men förbaskat härligt. Nu har även jag Lov på riktigt. Inge mer jobb den här veckan, bara höstlov med vila. Tänkje alldeles strax hoppa in i duschen för att förhoppningsvis komma ut som en ny människa. Känner mig inge vidare fräsch vid det här laget. 

Sen blir den nog en sväng in till stan för Shoppalossing!


Dagen i bilder


Blött och ovanligt folktomt Götgatan påväg till jobbet.


Lunch!


Stressade ner med en Vitamin Defence på t-banan påväg till city


Hittade en fullkomligt bedårande kappa på Zara!

När jag kom hem till kära Nynäshamn tog jag en sväng med brudarna och hade det bra ett tag. Sedan kilade jag vidare till en annan kompis för tv kväll och mys!


Elita my Hero



Dagens höjspunkt var det efterlängtade besöket hos Elita. Hade tid klockan 16, så jag åkte dit direkt efter jobbet. Elita är Bäst! Ni läser väl hennes blogg på http://www.nattstad.se/elita ? Gör det. Underbar kvinna!


Söndags begär


Zara 599 :- (Bilden är orättvis)


God afton!

Hoppas att ni har haft en trevlig helg. Jag har haft det kanoners. I fredags firade jag Morgan som fyller 35 år idag (GRATTIS världens finaste). Förhoppningsvis kommer det bilder senare från middagen på Långbro värdshus. Igår vankades återigen arbete. Hade hela 3 cateringar! I övrigt har jag bara tagit lugnt i helgen. Umgåts med pappa som precis återhämtat sig från sjukan osv... Idag for vi en sväng till Nacka Forum. Hade i ärende att handla lite smink på Make up Store. Blev rouge och en ögonskugga! Ps: Spana in den fina påsen jag fick från M.U.S (Rosa bandet)

Nu ska jag strax bädda ner mig i stora sängen. Jobbar imorgon också! Det är tuffa tider. Efter jobbet imorgon är det äntligen dags för tid hos Elita igen. Det är uppskattat!

Kärlek




Fashionproject.se


Min syster och hennes vännina Therese har BLOGGPREMIÄR idag! Spana in, ni lär inte bli besvikna.
 


Killerbody with Adidas



D.Brand


Nu lanserar D.Brand även mössa, halsduk och vantar! Vill ha.


Pusskalas


-Ska vi pussas?



-Nej Leon, inte så!


-Men du får säga till så att jag också är beredd!


Har precis powerwalkat...


...Med denna snygga brutta!


Keep on walking

Hej söta läsare! Idag kickade jag igång dagen med en hurtig powerwalk. Så skönt att rensa tankarna i friska luften. Blev även en sväng nu precis i sällskap av min fina vän Jennifer. Blev en lång och mysig promenad med massa skitsnack. Nu har jag precis ätit middag och tänkte kanske gå och bättra på brännan. Har inte gjort det på länge. Beundrar dem som lyckas vara vackra med blek hy. Tyvärr är jag inte en av dem...

Sen tänkte jag kladda ner mig i en ansiktsmask och bara gosa! Plugga lite ska jag också försöka göra.

Brukar du sola solarium?


Dyra? Nej. Fina? Ja!


We Are The World


Sand och vattenpölar!

Det är kyligt och det är söndag. Vad ska man hitta på en sådan dag? Imorse njöt jag av att äntligen få vakna utan ett evigt ringande från väckarklockan. Var länge sen jag verkligen fick sova ut. Gårdagen bestod av jobb, där vi hade en catering på ca. 150 personer. Var lite stressigt där ett tag, men det gick bara bra! Efter jobbet åkte jag in till city där jag införskaffade en svart "kofta". Sedan mötte jag upp ett par tjejkompisar för middag och bio. Vi såg en svensk film. Händer inte så ofta när vi går på bio, tyvärr. Jag älskar svenska filmer! Vi såg Bröllopsfotografen vilken jag är redo att ge ett ganska högt betyg. Humor, romantik och sorg. 

Nu kom jag precis in från att ha varit och gjort ett par ärenden med mamma, som sedan slutade i sandlådan. Leon älskar sand och vattenpölar! Älskade lillebror.

Vad ska ni hitta på ikväll?



Genialiskt


Snygga eller klumpiga?


Friday

Aloha! En kort resumé av dagen. Började med att jag missade bussen till skolan och därför idrotten. Mycket klumpigt! Efter lunch fick vi tillbaka våra historiaprov som vi skrev förra veckan. Kom ni ihåg hur nervös jag var? Trodde inte att det skulle gå bra alls. Men tydligen lyckades jag knåpa ihop ett MVG, vilket var en stor lättnad! Efter sista lektionen kom mamma och vi hade utvecklingssamtal. Alltid samma visa. "Det går bra, hur trivs du ? vad bra. Tack och hej!".

Strax efter vi kommit hem gick vi ut och åt middag tillsammans. Nu är vi hemma igen och jag sitter här med min dagliga kopp vaniljte och nya ELLE. Senare ska jag göra mig iordning och träffa ett par kompisar!

Hoppas ni får en mysig fredagkväll.
Puss på er kompisar


Pärlor åt svin?

På pojkarnas lista, står du högst i topp
Men blir bemött som du vore trash.
Din före detta kille var av samma sort,
han var en riktig gris, som bedrog.
Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för så fula killar,
Sluta upp att kasta pärlor åt svin.

Eller?


Sverige min vän


Jag är helt slut! Efter en lång dag i skolan åkte jag och mamma iväg för att spana in soffor som vi eventuellt tänkt köpa. Kom inte hem förän nu... Svinkallt är det ute också. Burrr!! Höstkylan tränger in. Är det redan dags för vinterjacka? Just nu har jag precis gosat ner mig i soffan framför fotbollen där sverige precis prickade rätt! Ett mesigt litet "tjohej" gav jag ifrån mig. Nu väntar jag på mamma som nattar lillebror så ska vi koppla av efter en hektisk dag! STÅÅÅÅÅÅLPE! Fan.. Hur som helst, medan mamma nattat Leon har jag smort ihop te och macka. Nu blir det myspys med tända ljus i den efterlängtade värmen. Och fotboll!

Har ni börjat använda er vinterjacka?

Puss & skål


TVfreak

Dagen har varit lugn. Hade tre lektioner i skolan. Gick hem, la mig i soffan med en kopp te och Chic i högsta hugg! Modemagasin av alla dess slag är bland det bästa jag vet. Drömmer själv om en karriär inom området så det är aldrig fel att granska och inspireras. I övrigt har det inte blivit mycket gjord. Har varit en soffpotatis ett bra tag nu. Tänkte hoppa upp på cykeln och köra ett pass innan kvällens program på tv:n drar igång. Såhär mycket har jag aldrig tittat på tv i mitt liv förut. Varje dag finns det något program jag följer och sitter bänkad framför. Tar mycket tid tyvärr. Måste nog börja trappa ner...

Följer ni många serier?


Helgens små inköp



Anna Sahlene


Rockchic med Cubus



Ris eller ros


Vill ge en stor ros till premiären av "förkväll"tv4 som gick av stapeln ikväll. Upplägget och den härliga mixen av besökare gjorde det intressant och roligt. Ett stort plus är även att programmet är anpassat för alla åldrar. Programledarna gjorde ett fantastiskt jobb och studion var en snygg färgklick! Kvällens besökare var b la Charlotte Perelli, Elin Kling och Micael Bindefeld. Något som kommer ingå i varje program är en "make over". I varje program kommer någon att stylas om av ett team bestående frisör, make-up artist och stylist. Jag är mycket imponerad av kvällen reslutat! Man kan själv anmäla sig på tv4.se och få chansen att bli stylad.

Imorgon är ämnet inredning vilket jag även utöver mode och skönhet har stort intresse för. Om det fortsätter i den här stilen tror jag det kommer bli en stor succé. Det enda negativa jag kan hitta är sändningstiden vilken är 17.00.

09.10.11


 just nu (ursäktar det röriga rummet...)

Glad söndag kompisar! Har ni haft en skön helg? Min helg började med fredagsmyys hemma hos Magda som hälsade på över helgen. Det var som gamla goda tider, så vi fick passa på att njuta. igår jobbade jag från 11 till 17. Tog en sväng i city efteråt där jag köpte lite nödvändigheter. Tänkte visa er imorgon då jag har haft lite fullt upp idag. Idag är det nämligen mammas dag. Jag och pappa var en sväng i Nacka forum under dagen och sen bar det hem för att fira mamma med middag, tårta och presentutdelning. Nu är jag helt slut och tittar på mitt favorit program, "Ensam mamma söker". Efter det måste jag plugga lite engelska. Har en redovisning imorgon som jag måste förbereda.

Puss och ha en skön kväll! :)


Grattis mamma!


Mamma mia tutti fia 36 år


Godmorgon...

allihopa! Hoppas att ni har haft en bra start på helgen. Så otroligt skönt! Men tyvärr så kallar plikten, och jag ska strax kila iväg till jobbet. Jag har en fantastisk tjej i sällskap, så dagen ska nog gå hyffsat fort Efteråt tänkte jag kila in till stan en sväng och leta efter b la ett par skor, lite smycken och en födelsedagspresent till en viss person som råkar fylla år imorgon... Hm.. Sen ska jag möta upp mina älskade fruar och ännu lite människor för bio!

Sköt om er, så kanske vi hörs senare ikväll! :)


Vackra smycken


Rebecca Melrose
 http://www.rebecca.it/


Hata, stress, trött och panik

Är jättenervös inför provet imorgon. Kommer aldrig kunna sova.


Det rullar...

... på i en väldans fart. Men jag klagar inte. Det är fredag imorgon, och det kunde inte vara mer lägligt. Behöver lite ledigt. Sitter och pluggar till ett historia prov vi ska ha imorgon. Går sisådär! Lär få sitta och nöta hela kvällen. Idag var det som sagt skolfoto. Har aldrig varit förtjust i det, och har aldrig blivit nöjd med ett enda foto. Men så är det väl nästan för alla. Tänkte försöka bjuda er på en "dagens utstyrsel" då och då. Tyvärr har jag inte fått iordning min kamera ännu så det får bli mobilen sålänge. Det är alltid något.

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll. Njut av att vara lediga ni som kan! Det är underskattat.
Puss


Världens starkaste barn


LAtjo LajBAn!



Busigt värre, Sofie & Leon 09.10.07


Nyklippt


Hej bloggen! Dagen har varit bra. Ett litet missöde skedde dock då vi blivit informerade om att ta skolfoto idag, men istället ska få ta imorgon... Ganska surt när vissa kommer uppklädda och förberedda. Någonting som var positivt var att jag då hann kila iväg och klippa mig. Var i stort behov av att "trimma luggen", topparna fick även sig en omgång. Folk i min omgivning ser säkert ingen skillnad. Brukar inte göra så radikala förändringar när jag klipper mig. Men jag ser och känner iallafall skillnaden. Ha ha..

Nu ska jag precis slå mig ner framför nya Johan Falk i sällskap av mamma och en skål morötter... och dipp! 
Ha det skönt! Puss 

Ser du någon skillnad?  


Fantastiskt


D.Brand


D.Brand gör enligt mig sjukt snygga grejer. Mina favoritjeans är D.Brand, och även dunjackan jag funderar på att bära till vintern är i märket. Nu har dem även kommit med en mjukdress som jag är i behov av. Enkel och snygg! Jag gillart.


Okt. 6, 2009

Dagen till ära startade jag upp med en liten workout. Tänkte passa på då jag ändå inte började förän klockan 11.30 idag. Jag älskar att träna på morgonen! Det gäller bara att komma igång och planera och göra det till en rutin, sen är det underbart!

Hade endast tre lektioner idag. Efteråt tog jag en sväng förbi ICA och införskaffade nyttigheter. Tänkte komma igång igen nu till hösten. Finns ingen härligare känsla än när man verkligen har bestämt sig!

Nu ska jag eventuellt träffa en kompis en stund, sen blir det nog filmmys med modern min!

Sköt om dig. Puss


Norrlands skönhet

Nu är jag hemma efter en galen helg uppe i norr. Var jätteskönt att se min vackra Magda igen. Insåg hur mycket jag har saknat henne. Norrlands egen skönhet. Vid halv åtta tiden gick jag in i duschen för att förbli kvar, länge!! Följde upp med body lotion, te och slapp framför "Svenska Hollywoodfruar". Ett av mina favoritprogram just nu. Ett annat program som jag flitigt följer är "Ensam mamma söker". Sitter lyrisk varje söndagkväll! Så härliga personligeter donnorna i TV3. Dem har lyckats riktigt bra måste jag säga!

Nu ska jag hoppa ner i bädden i doften av nytvättat. Känner mig faktiskt riktigt fräsch nyrakad och insmord som jag är! Looove.

Kärlek till dig / Sofie


RSS 2.0