Deppig

Ledsen för utebliven uppdatering. Har varit en väldigt jobbig tid (världens sämsta månad) som tagit väldigt hårt på mig! Kommer förhoppningsvis snart tillbaka med ny energi. Kram sålänge!


Sköna söndag

Hello sunshine!
Har en slags hatkärlek till söndagar. Man vet vad som väntar men älskar att vara i nuet. Man myser, äter gott och umgås. Sitter och väntar på en blåbärspaj som snart ska inmundas i sällskap av min bästa vän och "mamma mia tutti fia" framför en film. Kan man ha det bättre?

Puss på dig fina människa




LEVA LIVET

Är totalt lyrisk! Ikväll fick mamma sin efterlängtade julklapp. Jag drog med henne på musikal! Älskar musikal, sång och teater i allmänhet. Det ger mig så himla mycket! Är som en egoboost. Allt känns enkelt och heligt. Glädje, lycka och lättat hjärta! Vi såg "Leva livet" på Chinateatern och den var såå briljant! Mäkta imponerad. Nej nu är det bäst att jag lugnar ner mig och hoppar i säng. Hoppas att ni också haft en fin kväll :)


LCHF-bröd

Igår bakade jag brödet jag pratade om i inlägget nedan. Tyvärr blev det ett fiasko. Smörgåspapper var ingen hitt i ugnen (fick för mig att det var bakplåtspapper). Brödet verkade ha ingått äktenskap med smörpappret och var oskiljaktiga. Satt stenhårt och var fullkomligt omöjligt att få loss. Emedan jag lovat min vän att bjuda henne på frukost denna sköna morgon var det bara att köra en sats till tidigt imorse. Sprang iväg till affären för att införskaffa Keso som gick åt igår. Som tur var blev det bättre denna gång! Helt klart ätbart.

Ingredienser:

1 liten burk keso (250 g)
3 ägg
1 dl sesamfrön skalade
0,5 dl linfrö
0,5 dl solrosfrön
1tsk bakpulver
1msk fiberhusk (finns på glutenfria hyllan i butik)

Gör så här:

Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Blanda i ägg och keso
Bred ut smeten på bakplåt med bakplåtspapper så att nästan hela plåten täcks.
Grädda längst ner i ugnen i 225 grader i ca 15 min. Brödet ska bli lite brunt
Låt svalna och skär i rutor.

Bild tagen från ; http://miasmagasin.blogg.se/

Nya tider

Gokväll gott folk! Nu är det allvar som gäller. Var över hos min syster igår och körde cirkelträning och yoga på Kinect. Satan vilken träningsvärk jag har i bakdelen! Man kan nästan ta på smärtan. Men ingen rast ingen ro. Snart jag ska iväg till gymmet och köra en sväng om på crosstrainern. Lär kännas! När jag kommer hem tänkte jag veva ihop ett bröd helt utan kolhydrater, vilket jag varit iväg och införskaffat ingredienser till tidigare idag. Är lite av en torsk på kvällsmackor så detta ska tydligen vara ultimat för mina behov!

Jag hoppas att det är smarrigt så jag kan stå för att dela med mig av receptet :)
Förövrigt har jag fått hem Charlotte Perellie protein-shake och är mycket positivt överraskad. Smaksensation likt en blandning av Pucko och chokladpudding. Hur suveränt låter inte det?





Guerlain


Jag älskar att exprimentera med smink och skönhetsprodukter i allmänhet. Senaste tillskottet i sminkväskan blev "Guerlain terracotta powder brunettes". Det ger en jättefin färg med lagom skimmer för vardagligt bruk. Finns även en färgkombination anpassad för blondiner! Kan starkt rekommendera denna produkt, men man måste vara beredd att "punga ut" en del då det ligger på saftiga priset 540 kronor...


Krasslig tjej

Hej ängel!
Hoppas att du är piggare än jag. Känner mig helt slut i hela kroppen - seg, konstig och allmänt jättetråkig. Verkligen ingen energi alls! Ursugen på all must. Gick hem från sista lektionen och tog en alldeles för lång "sova middag". Nu sitter jag här, klar i huvudet men fortfarnade helt lam i hela kroppen. Måste komma igång med träningen igen. Det gör verkligen dunder skillnad för kropp och själ. Såå underbart. Har beställt hem Charlotte Perellis Proteindrinkar som förhoppningsvis ska ge mig en spark i baken.

Sov gott vackra du




Spode


Är fullkomligt frälst i dessa vackra koppar från Spode! De är stora och välrymliga för Te-mys. Står högt upp på min önskelista just nu! Finns att köpa bland annat på NK och Cervera.


JAG ÄR TILLBAKA



Jag är allt en bra krånglig ung kvinna. Hur som helst är jag med glädje tillbaka här på blogg.se! Här känns det som hemma. Nostalgi-tripp att läsa alla gamla inlägg. Ni får peppa mig till daglig uppdatering och bjudning av bilder. I det stora hela kommer jag fortsätta som tidigare, att mala på "i en hög av bokstäver" vad min vardag innefattar, tips, mode, skönhet osv.

Känns helt rätt att vara tillbaka på här igen, KUL!
KÄRLEK till er och blogg.se


RSS 2.0