Det förträngda...

Jag hittade precis en gammal så kallad "Kompisbok" från förr. Jag skämms! haha. Det här bjuder jag på

Namn: Sofie Ödmark
Smeknamn: Goffa
Mina hobbies: Vara med kompisar
Jag är en fan av: Jennifer
Den häftigaste filmen/TV-serien: Grease, Nya tider
Mitt favoritspel: Tjolahopp 
Mitt livs största kärlek: Axel och mamma
Min favoriträtt: Korvstrågenof
Detta vill jag gärna bli: Kassörska och rik
Min högsta önskan: Att vara ihopp med Axel och bo i en villa
Till sist vill jag berätta: Att jag är en tuff tjej och många killar vill vara ihopp med mig

Jag har i hela mitt liv gått under smeknamnet Goffa. Iallafall inom familjen. Det klassiska när man heter sofie är smeknamnet "soffan", vilket mina föräldrar ansåg vanligt och tråkigt. På något sätt kom de istället fram till Goffa. Goffa har under åren och inom olika sammanhang blivit Goffa=Goff=Guff! Min trogna följeslagare var och är Jennifer. Från första dagen i "sexårs" har vi varit oskiljaktiga. Vi älskade Grease och såg den nästan varje dag efter skolan. 

Från och med "sexårs" hade jag även en pojkvän jag skulle vara oskiljaktig från i många år. Mitt längsta förhållande, kärleken Axel 6 ½ år. Min favoriträtt var korvstroganoff, och jag tycker än idag att det är väldans smarrigt! Min största dröm var att sitta i kassan på ICA. Jag var oerhöst fascinerad av "pip-ljudet" när man slog in varorna och plågade ofta Jennifer att vara kund i min egna "Ica-butik".

Jag hade ett starkt självförtroende och lät ingen trampa mig på fötterna. Jag tog stor plats i klassen och var nog ganska egoistisk. Jag och Jennifer skulle gå före allt! Jag var inte elak, bara en trotsig tjej som var lite före i mognaden än många andra och gillade att bestämma.


Första advent


God jul i stugan!

Tänk att det faktiskt snart är jul. Så himla underbart. Syster är här på besök. Vi julpyntar och lyssnar till EMDs julskapelse. Fantastiskt. Idag har jag jobbat med min kära kollega Antonio som jag saknat så då vi inte setts sedan i juli. Efter jobbet tog jag en sväng in till city där jag införskaffade vinterns dunjacka och även ett skärp som jag pimpade upp den lite med - special edition. Nu ska jag hjälpa till med lull lullet!


Leon julen 08


Hej kära vän

Mitt tillstånd är inte helt hundra. Känner mig dåsig och allmänt konstig i kroppen! Trött och sliten. Fick bli hämtad akut av pappa från jobbet igår. Hann inte änns sätta igång. Sov över i stan och blev hemma idag också, sängbunden och lam! Imorgon ska jag ta svinis sprutan, sen måste jag åka och jobba! Hur jag är mår, måste jag iallafall försöka. Det gäller att ligga på topp, speciellt nu när jag och Ida har fått sjuka och vilda planer på att sticka till L.A, eller något mindre resemål till sommaren! Det är värt att jobba häcken av sig för.


Glad lördag!

Lördagsmys! Har precis städat hela lägenhet. Tjejerna ska komma över på middag och kvällsmys. Ska alldeles strax möta N för att införskaffa varorna. Ska bli skönt att få njuta av helgen med världens bästa fruar.


Godmorgon lördag!

Ligger i hot hotta underkläder och tittar på Karlsson på taket, haha.

Listigt värre

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att det gick lysande på jobbet!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt och trampade på motionscykeln

Vad gjorde du för 15 min sedan: Klev innanför dörren

Det sista du sa högt: ”Tack så jättemycket för skjutsen! Vi ses imorgon Naida.”

Det senaste någon sa till dig: ”Absolut, ha det bra!”

Vad har du druckit idag: Vatten och grönt te

Vad var det senaste du åt: En skål fil med musli

Vad var det senaste du köpte: Gårdagens middag

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun

Vad är det för väder hos dig nu: Grått, trist och onödigt kallt

Godaste glassmaken: Ben & Jerrys ”fish food”/ Hallonsorbet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Självklart.

Sover du tungt: Si. Slocknar så fort jag lägger huvudet på kudden.

Drömmer du mardrömmar: Det händer.

Trivs du med ditt jobb: Javisst

Favoritklädsel: Väldigt varierande!

Favoritlåt just nu: Hela min sångguds nya platta (Jill johnson)

Vad ser du om du tittar till höger: En enorm platt TV

Vad gör dig glad just nu: Att jag är ledig idag!

Vad ska du göra härnäst: Hämta upp lillebror och för eftermiddagsmys

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Humör just nu: Trött men glad!

Favoritgodis: Choklad

Kläder just nu: Svarta jeans, vitt linne, ”sjömans inspirerad” kavaj med gulddetaljer, guldörhängen, ringar. Och självklart godbitarna där under.

Sommarplaner:? Jobba och resa!

Hur många kuddar sover du med: 6

Spelar du något instrument: Nej tyvärr inte…

Morgon eller nattmänniska: Mittpådagenmänniska
Vad är viktigast för dig: Mina nära och kära

Är du kittlig: Oja.

Snarkar du: Inte vad jag vet.

Stjärntecken: Tvilling

Äckligaste insekten: Alldeles för många.

Längtar du mest efter just nu: Värme och syskontid med syster!


En slängkyss för att ni är så fina!


Joggat med min Stråhle

Jag har precis varit och joggat med min sol"stråhle". Har många fina minnen tillsammans med den här tjejen.









www.fashionproject.se

Vill återigen hylla och rekommendera min syster- och fina Thereses modeblogg! www.fashionproject.se

Lika som bär?


     Mor ?                                                     Dotter?


Godbiten Jensen Ackles förlovad


.... med snyggingen i One tree hill Danneel Harris


Diskret men cool


HM Deluxe


Glädje

Guud vad sköönt! Har jobbat hela kvällen och det gick så himlans bra. Jätteglad! Min första dag som telefonsäljare på Talking People AB, och det gick hur bra som helst. Underbara människor och underbara pengar! Jobbar på söndag igen. Nu är jag så trött så jag kan inte klä min känsla i ord. Så nu ska jag scrubba mitt trötta lilla ansikte och dyka i bädden! Jag ska leva loppan i december...


Maria och jag Sommarkrysset 2009


Halihallå !

Hej allihopa. Sitter i skolan och har håltimme. Är väldigt trött och seg idag. Igår var första dagen på det nya jobbet. Det lär bli en spännande upplevelse. Det är krävande men bidrar till snabba pengar! Lite att ge och ta. Ska iväg och arbeta efter skolan idag igen. Är emellertid inte ensam, så jag har ett stort sällskap. Skönt.

Take Care!

I mitt hjärta


Såg att någon hade kommenterat vårt klipp från skolavslutningen i 9:an. Blir rörd till tårar när jag tänker tilbaka på alla stunder och dagen Det! Ibland kan man inte undgå att sakna det.


Nytt i badrumsskåpet



Godmorgon!

Puuh. Har precis varit ute och sprungit en vända med Maria. Var trögt idag, men extra härligt när vi var klara! Nu sitter jag med min frulle bulle framför dig och ska snart hoppa in i duschen för att sedan svida om. Börjar 11:40!

Ha en trevlig tisdag :)


Osminkad och hungrig efter joggingen!


JAG FICK JOBBET!!!

Börjar på onsdag. Glad!


Helt såld!


Paljett-fredag

Är ni lika glada som jag över att det är fredag? Helgen är såå välkommen. Har känt mig väldigt nere de två senaste dagarna. Slocknat direkt efter skolan och inte blivit social förän vid åtta tiden då jag gått ut och rört på mig. Kan det vara början på en svinis?

Just ja! Fick en fråga angående mitt ärende i Vasastan i onsdags. Det var nämligen så att jag var på en anställninsintervju. Har ingen aning om hur det gick, jag tyckte det gick bra, men har inga höga förhoppningar. Skulle vara skönt med några extra tusingar i månaden, och spännande att få en inblick i branschen!

Nog om det.. Det är fredagkväll, vilket innebär fredagsmys! Ska snart möta upp mina kära vänner och så blir det antagligen stirr på Idol. Tror det kan bli riktigt bra ikväll.

Puss på er. Trevlig början på helgen!
Tror jag ska testa mina nya leegings som kom hem idag.


Lilla parlamentet


Burr burr

Har precis tinat efter powerwalken. Vilket väder damer och herrar! Jises. Nu är jag iallafall varm och nyinsmord. Ska lägga mig framför en film med te och känna lycka!

Imorgon är det fredag.


Godmorgon folket

Är i full gång att göra mig iordning inför dagens händelser. Har första lektionen halv nio. Kommer gå lite tidigare från skolan idag, missar sista lektionen. Ska nämligen in till Vasastan för ett ärende. Återkommer senare om vad! Hoppas att ni får en skön dag. Jag måste plugga på tåget fram och tillbaka. Har ett spanska prov som ligger och lurar bakom hörnet. Får se hur det går. Men det är först imorgon det. En dag i taget!

Kärlek


Barcelona?

Är sugen på en liten tripp till Barcelona. Min kusin som jag inte träffat på väldigt länge har flyttat ner, och jag skulle gärna utforska staden. Är det någon som vet hur vädret är där nere i December månad? Är det lika ruggigt som i Sverige eller är det lovande? Tur och retur kostar bara 800 kronor, och då får jag gratis boenede. Någon som hakar på till Barcelona i December?


Resumé...

...av dagarna som gått. Jag hade ett obeskrivligt bra avslut på lovet. Lördagen var så himla rolig! Kan inte beskriva min glädje över att ha världens finaste vänner. Så otroligt underbara. Ni lyser upp min dag! Ska verkligen försöka få tag på lite bilder ifrån kvällen så ni kan ta del av både  min och de andras outfits.

Söndagen. Blev kvar hos S efter lördagkvällen och begav mig inte förän vid lunchtid. Gick då hem till syster, där mamma och lillebror redan var. Vi fikade och såg reprisen av Idol. När vi kom hem mötte jag upp Jennifer för promenad och snicksnack! Hon är beroendeframkallande. Måste träffa henne och prata av mig ibland! Vi förstår varandra.

Måndag. Skolstart. Försov mig. Bravo. Massa plugg.
Tisdag. Sovmorgon. Tre lektioner. Hem. Här är vi nu.


Mellanmålis


Lite sugen på den här!


RSS 2.0