Prisa gud...

För han har gett mig styrka de senaste dagarna. Min hjärna har minst sagt legat på högvarv. Har nog inte riktigt kommit fatt mig än att jag äntligen är klar med allt pluggande för denna årskurs... DET ÄR SÅ UNDERBART! Detta har firats med stora lass chips och dansande till Carolas jubileumsskkiva tillsammans med Jempa Slempa. Vilken powerwoman hon var en gång i tiden. Hur som helst. Den här veckan innebär i stort sätt bara lapande i skolan fram till fredag då det efterlängtade sommarlovet är kommet. Har en del kvar att fixa inför systers student. Skoj skoj!

Nu är det sovdags. PUSS
Med detta säger jag godnatt,


Tiden rusar iväg...








Ha den äran pappa!

Världens bästa papput börjar bli gubbe, 38 år. KRAM KRAM KRAM

Vad hände?

Jag har blivit en rastlös människa! Tro det eller ej. Jag har alltid kunnat njuta av att bara ligga i soffan, känna lugnet och inte göra någonting alls. Den senaste tiden har jag blivit uttråkad så fort jag sitter still. Det är som att myror kryper omkring i brallan. Det kryper i hela kroppen när jag bara sitter och inte gör någonting. Jag får panik! Nu är ett sådant tillfälle, jag bara måste ut och gå av mig skiten. Ska man aldrig få en lugn stund igen? Haha... Jag som var en sådan harmonisk flicka.


Åka pendeltåg

Hej på er! Vilket kanonväder vi har haft de senaste dagarna. Ingen småsmygande vårkänsla här inte, utan pang på rödbetan;) Men vi ska inte klaga! Vi får väl hoppas att det blir en dundersommar med tanke på vilken sjuhelvetes vinter vi tog oss igenom...

Tänkte uppdatera lite om vad jag har gjort de senaste dagarna. Har haft en massa nationella prov i skolan. Får resultaten nästa vecka. Kan inte påstå att jag är allt för exalterad. Fick hoppa in och jobba två vardagar extra och därmed vara ledig från skolan! Skönare att tjäna pengar än att sitta som en hök i skolan när vi i stort sätt inte gör någonting alls. Igår provjobbade jag på ett nytt jobb, Café Stureplan och skrev anställningsavtal. Det blir alltså där jag kommer hänga mestadels nu. Kommer fortsätta arbeta på Delin på hörnet också - det blir pendlande mellan.

När jag kom hem från jobbet igår gick jag ut och tog mig en lång promenix i det solklara vädret! Svettades som en gris efteråt. Senare mötte jag upp tjejerna så slängde vi ihop tacos och glass med smälta hallon och skålade för allt bra som händer i våra liv just nu, karriär, kärlek och Sommar!!

Nu har jag precis ätit frukost, bestående av färska scones och te! Snart ska jag sätta mig på pendeltåget (för ovanlighetens skull...) och färdas mot work!

Måste börja sätta klorna i min systers studentpresent också, a ding ding ding;)

Kram sålänge


(gammal bild)


SOMMARKRYSSET

LIVSGLÄDJE! I lördags hade Sommarkrysset premiär igen. Det är lite larvigt, men det är verkligen hur skönt som helst och sitta där hela dagen, spana på alla repitioner och sedan njuta till max av sändningen! I lördags var det riktigt bra artister och vädret var på topp. Sommarkänsla! Surt att vara tillbaka till verkligheten och skolan idag. Men vi hann med glass ute i solen på mattelektionen så jag ska inte klaga. 













 


Berörd

Ni vet Cimon från Paradise Hotel? Läste precis hans blogg och såg ett inlägg där hans kärlek gentemot hans kvinna lyser! Så fint. Blir nästan lite blöt i ögat. Läs själva!

Från Cimons blogg:
"Jag ligger kvar i min dam´s lägenhet. Det är något med den som gör att jag kan sitta still på golvet, lutad mot elementer precis vid balkongen med en kaffe. Ligga i soffan och kolla på hennes blommiga golvlampa med en utav hennes böcker. Inte för att jag läser den, jag bara låtsas. Förflytta mig till sängen för att titta på hennes fåniga små figurer som står i hennes fönster, och vänder jag huvudet åt vänster medan jag vilar på kudden ser jag hennes jävla nallebjörnar jag inte längre vågar kasta på golvet. Hon gillar dom för mycket. Hon, är givetvis inte hemma. Och jag vill inte hem. Inte riktigt än.

Varför skulle jag vilja det? Varenda centimerer påminner mig om henne, allt luktar som henne. Min tjej. Va, kan ni förstå? Här sitter jag och är känner mig som Ferdinand under korkeken, men kan inte låta bli. Det är min tjej, kvinna, dam, jobbiga fruntimmer. Och det kliar i fingrarna, så mycket som jag vill säga det om och om och om igen."


Jag är duktig!

Har precis varit ute joggat och ätit middag. Så himla skön känsla efter en löparrunda. Nu ska jag vaxa benen och sedan frossa i frukt! Hihi.



Leon 2 år!

Bilder från Leons födelsedag 25 april









Mumsfillibabba!

Livet är så himla underbart ibland! Hela familjen är samlad denna tisdagkväll. Lagade pestokyckling och serverade det med en caprese och vitlöksbröd. Nu ska vi strax hugga in på hallon/blåbärspajen! Sen blir det ihopskruvande av IKEA möbler och Desperate Housewives. Mysigt värre.

Jag vet att jag inte skrivit sedan resan och ännu inte berättat hur jag hade det! Förutom lite strul med hemresan så var allting tipptopp. Bilder kommer vid senare tillfälle!

Sålänge, sköt om dig!


Trion på IKEA i söndags


RSS 2.0