I'M HOME

Hej alla stockholmare och alla andra sorter! Nu är jag hemma efter ett par dagar nere i Småland. Vi har haft det super mysigt! Nästan bara legat och softat. Eller jag och Elin iallafall medans grabbarna grus (Pelle och Alex) Fixade allt ifrån käk, till mata hönsen och att flytta husvagn. Men dom får lite smått skylla sig själva när dom säger att -Ni får väll vara glada att ni slipper :) eller - Om ni tycker att det är kul får ni gärna också göra "det"?
Men jag och Elin tyckte inte att det var roligt, så. Haha vi låg i soffan och kollade på "Kalle och choklad fabriken" I love that movie! Men den väcker lite minnen som är lite jobbiga, tyvärr.

My time in Småland

Lördag: Vi skulle mötas på Nynäsgård för att ta tåget in till stan och senare därifrån bussen ner till Småland. Men efter som att jag försov mig + att mamma höll på och tjata om en vinterjacka kom jag försent. Jahapp, då var det bara att vänta tills nästa tåg (en timme). Som tur var hann vi med bussen ändå. Usch jag vill knappt prata om bussresan. Det var verkligen inge roligt. Om man skulle försöka fördröja tiden genom att sova fanns det inget sätt man kunde ligga på skönt så att man kunde somna och nej det var inge roligt. Skulle vart lite bättre om det inte tog 5-6 timmar att åka ner, hmm. Men när vi kom fram iallafall fick vi skjuss hem från bussen av Jempa (Pelles låssas mamma) och hans lillebror Leon var också med. När vi kom hem till gården där det fanns ladugårdar, massa bilar/husbilar och höns käkade vi middag och sedan rullade vi mot festivalen i Hultsfred. Det var en oförglömlig upplevelse. Vi hade skit kul "slagsmåls klubben & Dia Salma" var där. Vi dansade o dansade ! Sen åkte vi hem vid 2-3 och jag somnade som en stock...

Söndag: SLAPP DAG, är väll ett väldigt passande uttryck för den dagen om jag får säga det själv. Ända gångerna vi var ute var när vi matade hönsen om jag inte minns helt fel. Sen satt vi inne och låg i sängen och kollade på film. Alla var ganska trötta. Senare på kvällen blev det fin middag i fin rummet med oxfilé och grejer. Pelles pappa är kock så det var så snyggt upplagt och så gott att man knappt vågade röra maten, haha!

Måndag: Jaa vi vaknade som alla andra dagar och låg ett tag i sängen och drog oss. Sen gick vi upp och käkade nån macka till frukost. Vi hade fått i uppdrag av Pelles pappa att vi skulle flytta på en av husvagnarna så det gjorde "vi" eller aa, Pelle och Alex. Pelle körde bilen och Alex var gullig och visade hur han skulle backa och så med sina fina rörelser, haha. Jag och Elin satt i bilen där jag tog tillfälle att döda en grön spindel, USCH! Sen åkte vi runt med bilen på dom små landsvägarna. Det var mycket mysigt! På kvällen passade vi på att ta oss ett dopp i badet. Alex hoppade av idén. Så det blev bara jag, Elin och Pelle. När jag sedan duschade så kollade Alex på och berättade att han alltid hade undrat hur en tjej duschade, Haha. Så söt!

Tisdag: Jahopp, då var det dags för hemfärd. Efter lite trubbel med hur hemfärden skulle bli blev det tillsist den äckliga bussen igen. Blev en hettsig frukost (yogurt och en torr limp skiva) haha. Sen var det bara att sätta sig på bussen igen och iallafall försöka sova.

Allt var bra förutom dom långtråkiga bussfärderna! Lyckad resa

image95image96image97
image98image99image100

Småland

Jaha, då åker jag iväg på en liten semester då. Haha, nejmen bort ska jag iallafall. Nu åker jag, Elin, Alex och Pelle ner till Småland och gottar oss i ett par dagar. Jag kommer tyvärr inte kunna ha tillgång till dator men uppdaterar mig så fort jag bara kan! I Hultsfred ska vi bara höstmysa och även imorgon vistas på festival hela kvällen/natten efter att åkt buss i närmare sex timmar. Nu är det dags att börja packa bagen... Jag kommer hem på Tisdag :) Ni får ha det så bra. Pusspuss

Sjukling...

Hej hopp! Idag har det inte varit någon vidare dag. Jag har legat hemma och tagit det lungt med en uppsvullen hals. Jag vaknade runt fem snåret av att det var svårt att andas och att jag var helt uttårkad i halsen. När jag gick upp för att ta ettt glas vatten fick jag kämpa mot smärtan för att kunna svälja. Medans jag var hemma och tyckte synd om mig själv passade jag på att tänka på min novell som ska skrivas i skolan på Fredag. Den ska handla om en 17 årig tjej som blir våldtagen och hennes lillasyster knivmördad. Det blir säkert bra! Jag älskar att skriva och om jag inte redaN har sagt det. Jag vill att mitt yrke som äldre ska vara journalist. Ni får hålla tummarna att jag lyckas, hehe...

Igår åkte jag, mamma och min stora syster in till Farsta centrum och kikade runt lite. Mina intvisteringar som blev ett par vinterstövlar, leegings, klänning och ett par enkla pärlörhängen kommer ni troligtvis få en titt på imorgon. Idag blev det bekräftat. På Lördag åker jag, Elin, Alex och såklart Pelle hem tilll Pelles pappa nere i Småland. Vi blir borta till på Tisdag och ska vistas på festival och grejer. Det ska bli super mysigt! Ha det bra sålänge så hörs vi kompisar. Puss :)

Elin Kling

Nej innan jag går och lägger mig måste jag bara berätta att Elin Kling har blivit en stor inspirations källa för mig. Hennes outfits är oslagbara. Jag verkligen avgudar hennes stil! Vem skulle inte vilja kolla in i den här brudens garderob? I love it ..



ones again

Ännu en gång så ligger det en ny vecka framför oss. Skönt att det snart är höstlov! Igår var jag ute på Torö med Morgan och Kamilla. Jag och Mogge körde ut med fyrhjulingen. Så jävla roligt, as skönt!  fast det skulle vart ännu skönare om jag hade tagit vinterjackan. Vi stannade över på fika och sedan vart jag hem skjussad till Nynäs igen. Syster och Edgar hade kommit hem med ett Nintendo wii som vart kvällens nöje. Mysig Söndag kväll vart det. Idag har det inte hänt någonting speciellt varken i skolan eller på kvällen. När jag kom hem så gick jag nästan genast hem till pappa och satte igång och gjorde mitt hemkunskaps arbete som jag nu är klar med. Sen så mötte jag en vän och virrade runt lite med. Nu är jag hemma och jag känner att det snart är lägg dags. Godnatt sötisar!

Weekend

Nu är det Lördagen 20/10 snart slut. Helgerna går så fort, hm. I fredags åt jag, Elin och Johanna först middag hemma hos Erika och Sara. Sen förflyttade jag Erika & Elin oss hem med ett par andra vänner hem till Elin. En film sattes på men jag la all min tid åt att njuta av rygg massagen jag fick av Victor. Sen somnade jag och alla var rädda och arga på mig med tanke på mitt tempament när jag sover. Jag, Erika och Pelle sov över. Mysigt, förutom att jag inte var så medveten om vad som hände eftersom att jag sov bort hela kvällen. Man är trött efter en hel veckas slit i skolan.. Men iallafall, idag (Lördag) så umgicks jag med min älskade mor på eftermiddan sen hämtade pappa och Malin upp mig så åkte vi till Kvantum där jag märkte att det inte var min dag. Jag rev affären och jaa vi ska inte prata om det, haha. Senare blev bästis grymt besviken på mig efter att ha "övergett" vännerna för att jobba med henne storasyster på Filmkedjan. Men det var roligt och jag kunde verkligen inte släppa "blipp grejen". Sen kom Totte och Axel och hämtade mig efter nån timme och sa att nu fick det vara nog och så lämnade jag Sara. Totte skjussade mig och vi märkte att det var kalas på skolan så vi stannade till och pratade med dom yngre barnen, taha. Sen forsatte vi hem mot Pelle där vi sen bestämmde att hela bunten ska åka hem till Pelles far i Småland på höstlovet. Hoppas att det blir av, det skulle vara super mysigt! Nu ska jag käka ost och kex med pappa och Malin. Ha det gött! Pusspuss.


Det är ett hårt liv

Hej igen! Jag är jätte ledsen men ibland hinner jag verkligen inte skriva. Men jag försöker hålla mig så upptaderad som det går. Mycket i skolan nu, ändå är det bara årskurs åtta hm.. Man kan försöka lura sig själv med att säga att det säkert blir enklare i nian. Plugg plugg hela dagarna nu somsagt. Men jag försöker hålla humöret uppe. Idag fick jag tillbaka mitt spanska prov som jag tidigare nämnt. Resultatet blev 47/49, jag är nöjd! Igår gjorde jag ett prov i mitt dåligaste ämne, matte. Jag har verkligen ingen matte hjärna. Jag har sagt att jag inte kommer satsa på mer en G i det för då kommer jag bara få magsår. Men när jag gjorde ett VG/MVG prov igår så kändes det riktigt bra, puuh. Det ska bli spännande att få tillbaka det. Idag skrev jag även på första lektionen ett NO prov. Det gick nog också bra, hoppas hoppas! Jag pluggade på det som fan igår så det måste gå bra .. Alltså hur roligt är det för er och läsa det här ? Men som ni märker så är det väldigt över doserat med prov just nu. Dessutom har jag nyss gjort klart ett engelska arbete i slutet av det hela. Jag ska försöka skriva oftare och om roligare saker en prov. :) Ha det bra! P & K

image85
En bild från igår med sjalen och örhängerna jag köpte i Måndags.

Monday..?

Haalihallå! Nu är det Måndag. Usch det känns som att det är Torsdag eller någonting, verkligen inte Måndag iallafall. En hel skolvecka ligger framför mig. Imorgon är det spanska prov. Kan vissa saker bra men andra inte. Jag har verkligen ingen lust att plugga. Tyvärr! Men det är inte så svårt så. Idag åkte jag och Elin in till Haninge efter skolan. Jag hade ringt och lagt undan ett par örhängen innan. Jag köpte en sjal också. Igentligen skulle jag köpt någon mössa men jag hittade så många och jag kunde inte bestämma mig så jag väntar med det ett tag. Får väll snart lust att åka in igen så. Vi träffade våran spanska lärare inne på donken och han frågade såklart hur det gick det pluggningen haha! -Vi visste att du skulle säga sådär.. Nu ska jag koka mig lite te. Har blivit lite smått te beroende hmm. Ha det bra alla glada! Puss

image81image84

Nice weekend

Hej hej!
Gud, vilken trevlig helg jag har haft med mina älskade vänner. Vi har bara umgåts och tagit det hyffsat lugnt, thats life! I Fredags snurrade vi runt på Nynäs små gator och skrattade och hade det super trevligt. Sen gjorde vi en visit hemma hos Pelle där vi såg på "Ghost rider" som jag råkat sett tidigare på bio. Inte direkt min typ av film smak men visst den funkar. Jag och Erika gick hem till henne vid 12 snåret och drack te och käkade lite små plock. Sen somnade vi i lugnet av radion.

Sen var det då Lördag. Jag vaknade ganska tidigt och började slänga kuddar på Erika. Vi låg först och prata och sen käkade vi lite frulle. Eftersom att vi kände oss ganska slappa gick vi upp en våning och ockuperade soffan och låg och kollade på Vänner boxen. Sen bytte vi till skol-showen. Fjortiiz-05, shit det var länge sen den gjordes nu. Men den vart bra! Sen ringde våran älskade Sandra som åkte till Spanien inatt och frågade om vi skulle ta en fika. Jag och Erika började under stön och suckar att göra iordning oss. Vi satt säkert på cafét i 2 timmar minst. Det var mysigt! Sen knallade jag och Erika hem till mig och hämtade bikini, platttång, kläder, smink m.m. Nu kankse ni undrar "hm bikini" ?.. Med tanke på att vi kände oss ganska trötta och en aning äckliga bestämde vi oss för att vi skulle tillbringa ett tag inne i bastun. Rena rama myspyset! Vi ska göra det oftare. Man tänker inte på att det är så skönt.. Efter vill ni säkert inte veta vad vi gjorde.... Vi låg i Erikas säng med knappt några kläder och dansade och sjöng till grease låtar. Haha! Bästis skala på hög nivå... Ett par timmar senare gick vi ut och mötte lite pojkar. Efter många tveksamheter hamnade alla under täcken hemma hos Erika. Nu sitter jag hemma i mitt vardagsrum. Min dator har fått virus, suck.. Nu ska jag gå och skriva på min Engelska uppsats. Ni får ha det så jätte bra allihopa, pusspuss!

Lite bilder ifrån Fredagen


this is my day.

Dagens humör:  blandade känslor
Dagens frisyr:    platt-tången fick göra jobbet..
Dagens klädsel:  svarta jeans, vit långärmad och en svart kavajväst.
Dagens händelse:  jack/hack i pannan!
Dagens planer:  Fredags mys med vännerna
Dagens vill ha:    sol semester
Dagens saknad:  pengar
Dagens drog:  vatten och tuggummi
Dagens finaste:  Erika Anna Nyman
Dagens måste:  städa rummet & duscha
Dagens mat:  sallad
Dagens köp:  godis
Dagens sjuka:  Aj, min panna..
Dagens kärlek: skulle behöva
Dagens sämsta: försov  mig


image70En bild från gårdagen..


Love hurts

Kommer aldrig glömma din röst.
Kommer aldrig glömma vad du gjorde mot mig.
Kommer aldrig glömma hur du är.
Kommer alltid ha minnena kvar.
Kommer aldrig att kunna förtränga dej.
Ditt hånfulla skratt ekar i mig fortfarande.
Sättet du rörde mig kommer alltid finnas kvar på min kropp.
Kommer alltid rygga undan när någon rör mig så som du gjorde.
Kommer alltid fälla en tår varje gång jag tänker på det som var...


Men jag förstår inte att jag kan känna så efter allt du har gjort!


Så tråkigt.

Det värsta jag vet är när folk tar för hastiga slut-satser om personer. Det är så otroligt jobbigt när folk missuppfattar änns personlighet pågrund av utseendet eller kanske någonting annat. Jag är en glad person, som är öppen med mig själv och inte är så farligt blyg. Jag är väldigt öppen med mina känslor och ibland förstår inte folk att jag kan stå och prata om vissa saker inför folk. Efter jag har sagt sagt någonting som jag faktiskt tycker. Vad som helst, inte någonting som kränker nån eller får en person att må dåligt. Så står jag ändå inte alltid för det jag har sagt. Det är på grund av att folk hela tiden dömmer! Man måste kunna vara sig själv och inte bli dömd för det. Jag har inte alltid vart den bästa personen på att följa dessa saker. Men det senaste året iallafall har jag insett att det är helt FEL och jag hoppas att flera kan göra det!


Ett stort frågetecken

Jag förstår verkligen inte. Har vissa inget bättre för sig här i livet än att komentera andras utseende? Jag blir så förbannad!!! Och inte änns våga skriva vem man e heller, så otroligt fegt. Om ni har sånna uppfattningar är jag ledsen att behöva säga -Då har ni inget här att göra! ....Det är ingen som mår bra av det. Gå istället här/där ifrån då...:/

Söndag

Hejhej igen ! Usch nu är det verkligen höst. Måste snart flytta ur mina hederliga ballerina skor. Trist! Kan det inte vara sommar året om istället? Man skulle bo i Kalifornien... Nej nu ska vi sluta drömma och komma tillbaka till vardagen. Idag har jag inte gjort nått annat än tagit det lugnt. Jag vaknade vid tolv och det kändes som att det flög runt nått i mitt huvud. Nån timme senare gick jag, pappa och Malin ut på en promenad ner till centrum. Tur att vi inte mötte någon med tanke på hur jag såg ut, hehe. När vi kom hem bäddade jag ner mig med en filt i soffan och kollade först på "desperata hemma fruar" & sedan Grey´s Anatomy. Efter att ha somnat till lite i soffan väcktes jag av pappa hand. Vi skulle åka och handla. Slängde ner en "burk" med vindruvor i korgen. Dom käkade jag sedan upp medans jag av någon anledning igen låg i soffan och kollade på snobben, hmm.. Det var ganska bra, haha! Nu har jag knallat mig från pappa hem till mamma. Med tanke på att dom är skillda sedan flera år tillbaka så bor dom på olika ställen (logiskt?) Men det är bara en backe emellan så det är lätt att förflytta sig. Nu har jag precis gjort en matte uppgift. Snart ska jag nog gå och lägga mig, är riktigt trött. Imorgon ska jag och Erika betygsättas när vi lagar mat i hemkunskapen. Uppgiften hör till ett arbete. Man ska välja ett land och skriva om den matkulturen det landet har och sen också laga en varmrätt och en efterrätt som förknippas med landet. Jag och Erika har valt Kina och ska laga friterad citron kyckling med ris och till efterrätt blir det min favorit, banansplitt. Skriver mer imorgon om hur det gick och hur det smakade. Ha det bra sålänge! Pusspuss.



Bilderna togs med webb kamera i Fredags..

Jag älskar er!

Nu har jag inte skrivit på länge.. Sory! Det har vart så mycket i skolan nu plugg, prov, plugg, läxförhör, plugg, prov, plugg, prov och så om och om igen.. Den lilla tiden man har över har jag inte känt mig för att skriva helt enkelt. När äntligen den långa och jobbiga skol veckan var slut tänkte jag, Erika och Elin att vi skulle hitta på nått kul. Det gjorde vi. Vi åkte in till mitt place inne i stan och tillbringade kvällen och natten. Vi hoppade av i Älvsjö och bytte tåg mot buss. Buss charfören var den skönaste jag har vart med om, en riktigt trevlig prick! När vi kom hem märke vi snabbt att vi behövde handla. Erika lat som hon e stannade kvar och kollade på bollibompa medans jag och Elin knallade till ICA. Middagen vi lagade blev pasta sallad. Usch, vad god den blev. Värre var när den kom upp igen efter att vi hade druckit ett antal drickar. Men nejnej det ska vi inte prata om. Idag åkte vi in till söder där vi gick runt lite och tog lite kort. Lunchen blev medtag från donken som vi sedan käkade på en parkbänk, taha så söta! Snart ska jag ut och träffa Elin igen. Erika påstår att hon inte orkar umgås men nejnej sånt går vi inte på. Vi kankse går hem till henne och kidnappar henne. Ha en trevlig Lördag, det ska iallafall jag ha ! Pusspuss.

             image55image60
            image61image58

Kanelbulle monster + film

Starten på en ny vecka börjar alltid med en Måndag (logiskt). Skolan var okej. Lärarna verkar ha förstått att tjejerna är helt sönder stressade. Killarna vart släppta tidigare från NO:n så fick tjejerna stanna kvar. Vi berättade & diskutera om hur vi har det. Skönt att höra att det inte bara är jag som mår dåligt av allt. Vi ska försöka göra nånting åt det och planerna verkar riktigt lovande. På hemkunskapen fick vi se resultatet av förra veckans prov. Super nöjd! MVG. Ett poäng från att nå toppen. Men jag är nöjd. Vi bakade kanelbullar med tanke på att det är kanelbullens dag på Torsdag. Efter skolan gick jag och Erika hem till mig och ockuperade min säng för film tittande. Det blev "Catch & Release" med Jennifer Garner. En riktigt bra film faktiskt. Sorglig men den hade humoristiska delar också. Verkligen en sevärd film. Medans filmen rullade satt jag och Erika och smaskade kanelbullar. Det är nånting, jag vet inte vad men jag verkligen älskar kanelbullar. Det är min stora fieende. När filmen var slut satte vi oss vid datan där vi kollade runt på olika span till oss och dom andra brudarna. Nynäshamns havsbad verkar riktigt lovande och skulle vara ett perfekt ställe för avkoppling. Nu senast har jag umgåts lite med mamma. Vi kollade också på en film "Nina Frisk". Ganska sjuk film men helt okej den också faktiskt, haha. Nu ska jag rena kroppen med vatten efter alla onyttigheter. Pusshej!

 Nynäs havsbad!


RSS 2.0