Sthlm, Tyra och blåbärspaj!

Hej alla goa och glada ute i vårt avlånga land!
De senaste dagarna har det varit full aktivitet. Vi kan börja med lördagen då jag och Maria ännu en gång befann oss på Gröna lund. Åh vad bra det var. Älska Stockholm. Speciellt på sommaren, såklart! Allt blir en aning bättre på sommaren.

På söndagen tog jag tid att ägna hela dagen tillsammans med en av mina bästa vänner, Naida. Hon hade dagen tidigare landat i Sverige efter att ha varit på semester i Bosnien under en lång tid. Det var Naida jag besökte för ett par veckor sedan när jag var ute och for i världen. Skönt att ha henne på plats igen. Naida kan man lita på i alla väder! Vi och våra andra fruar tog en tripp ner till hamnen. Smällde i oss thaikäk och glass! På kvällen lagade jag och Naida brakmiddag och jag sov över.

På måndagen tog jag mamma i följe in till stan för att få dagen att gå. Fick inte med mig så mycket hem förutom ett läppstift och en present. Jag och mamma hade en mysig dag! På kvällen kom min lillasyster, Tyra Alm! Välkommen sötnos.

På tisdagen bar det självklart av till stan än en gång, men denna gången för att få se vår lilla nykomling - Tyra yra! Så himla pytteliten. Hade glömt att Leon var så liten en gång i tiden. Ser fram emot att få älska henne, precis lika mycket som mina andra syskon. Jag har faktiskt ännu en liten skrutt som väntar att komma ut om ett par dagar. Det är full rulle och jag bara älskar det! Tänk vad många knoddar jag kommer få ha i min omgivning under mina dagar. Jag ska lära dem allt jag kan och ge dem all kärlek jag har!
Jag, syster och Edgar åt middag och sen åkte jag hem till Naida för att spendera natten där!

En liten update av de senaste dagarna! :) På återseende. Puss


Sååå Bra!


Fulländat

Dagen har varit underbar!!! Har haft det så förbaskat trevligt. Jag är lycklig! Gud vad jag älskar min vän, Maria. Kärlek till henne, och till er såklart. Puss på er :) Hörs imorgon

Godnatt


Kommentera mera!

Hej alla sötnosar!
Det har varit en lång och stressig dag och äntligen är det snart dags att sova. Har varit inne i stan större delen av dagen och gjort en del ärenden. Fick med mig en hel del fint hem. Jag vet att det är helt fel, men när man ser alla höst-nyheter kan jag inte låta bli att längta. Men så är det väl alltid, man längtar efter det man inte har? På vintern vill man ha sommar osv... Hur som helst. Önskar att jag hade en väl fungerande kamera så jag kunde visa er vad jag pratar om hela tiden. Vad jag gör, hur jag ser ut - hur mitt liv ser ut. Jag ska försöka styra upp det där, nångång. Kanske går snabbare ifall ni peppar mig lite? Ser i statistiken att jag har en hel del trogna läsare, men ingen verkar våga kommentera? :) Jag bits inte!

Nu på kvällen har jag och en vän tagit hand om lill-parveln. Vi gick ut en sväng för att få honom att somna så vi stora tjejer äntligen kunde slå oss till ro med "Små deckarna". Ha ha. Man ska vara barn så länge man kan!

Imorgon åker jag och Maria åter igen in till Sommarkrysset. Så håll utkik! Rekomenderar verkligen Sommarkrysset. Mycket mysigare och bättre underhållning än Allsång på Skansen. Tro det eller ej.


Handen på hjärtat

Med denna otroligt vackra och meningsfulla text säger jag godnatt! Puss



När jag en dag ska se tillbaks
När jag vet att åren gått
Vill jag känna att jag gjort
Vad jag kunde av den tiden som jag fått
Aldrig stå med saknaden av vad jag förnekade
Inte minnas att nåt stort gått förlorat för jag nånsin tvekade

Vill vara fri att öppna alla fönster
Känna vindarna som leker i mitt hår
Bara vara den jag är och få välja själv den väg jag går

Handen på hjärtat, vem kan lova
Att man kan stå för allt som man sagt
Jag blir förändrad i din närhet, styrd av en osynlig makt
Handen på hjärtat, vem kan säga
Att det är sant att ensam är stark
Vem kan mot strömmen av din kärlek, segla sin båt utav bark
Jag har ett liv och vill leva det nu
Och med handen på hjärtat, mitt liv är du

Som ett barn som har en blick
Lika oskuldsfull och klar
Vill jag se mig runt omkring
Vill jag våga ta de chanser som jag har

Och jag vill stå för misstag som jag gjorde
Och vem vet jag kanske gör dem om igen
Jag vill växa som ett träd tills jag nästan når till himmelen

Handen på hjärtat, vem kan lova
Att man kan stå för allt som man sagt
Jag blir förändrad i din närhet, styrd av en osynlig makt
Handen på hjärtat, vem kan säga
Att det är sant att ensam är stark
Vem kan mot strömmen av din kärlek, segla sin båt utav bark
Jag har ett liv och vill leva det nu
Och med handen på hjärtat, mitt liv är du

Goderkväller

... mitt herrskap!
Det blev tillslut en riktigt fin dag det här. Var ganska skeptisk när jag klev upp imorse. Sparkade igång dagen med en svettig omgång på cykeln. Gjorde mig iordning och mötte syster för att åka in till Söder och strosa lite. Hittade en hel del fint, men väntar tills på fredag. Lite klirr i kassan. Efter "första akten" mötte vi upp pappa och Malin för en fika på Medis. Sedan var vi inne på akt två. När vi till sist tröttnade mötte vi upp ett annat sällskap för att åka och äta på en mysig grekisk restaurang. Efter följde vi med hem till Stureby och spenderade resten av kvällen där, tills systers fästman (så gullig som han e) kom och hämtade oss unga damer miss i natten! Nu sitter jag hemma i min lilla vrå och kommer stupa vilken sekund som helst. Det är väl dags nu.

Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mi!
Sköt om er

SOMMARKRYSSET Lördags





Till salu!


Någon som är intresserad av dessa godingar? Är ett par lite mindre 36:or. Jag har vanligtvis 36 i HM´s skor men dessa verkar vara lite mindre av någon konstig anledning. De är helt oanvända! Kör till.

100 kronor

Anna Nicole Smith


Såg nyss historien om Anna Nicole Smiths liv på kanal 5. Vilken kvinna. Även om Anna kanske gjorde många misstag i livet så verkar hon ha varit en otrolig människa. Hon fattade säkert många fel beslut och handlade situationer på ett olämpligt sätt, men att inte gör misstag är omänskligt. Jag är inte imponerad av vad hon gjorde, utan över att hon verkligen lyckades. Hon nådde sin dröm.
Hon älskade verkligen sin son! Vila i frid.

Sommardröm



Beställde hem denna pärla idag!

Back on track

Hej igen. Nu är jag hemma från en underbar semester tillsammans med världens finaste vänner. Varje specifik dag har medfört någonting fantastisk och oförglömligt. Kan inte minnas en enda stund vi har haft minsta trist. Minst sagt Perfekt! Vi har gjort hur mycket som helst, upplevelser för livet. Återkommer med bilder från vår otroliga resa.

Sedan ankomsten har jag mest tagit lugnt. Umgåts med familjen och vänner som ligger mig närmast om hjärtat. Gårdagen tillbringades hemma hos fam. Ljung med "Bride Wars" och melon. Nam nam!
Idag sparkade jag och Maria igång dagen med en hurtig powerwalk. Jag, mamma och lillebror knatade ner till hamnen och åt brak lunch/middag och glass på det hela. Resten av kvällen bestod av hemmamys med min vackra vän Maria. Hon är obeskrivligt bra. Fina underbara vän.

Imorgon åker jag med familjen till Ikea under dagen. Kvällen återstår att se.
Ha det bra!

HEJDÅ SVERIGE!




Nu drar jag! Ses om en vecka.
Var rädda om er!
KÄRLEK

Resfeber




Brud med resfeber lugnar ner sig med lite egobilder! haha...
Nedräkning!

Gåshud


Inte nog med att jag älskar den här låten, vilka tjejer! Otroligt vackert.

Favoriter

Favoritfärg: Vit
Favoritstad: Stockholm
Favoritplats: Skärgården
Favoriträtt: Korv stroganoff, Delins sallad
Favoritväska: Jimmy Choo
Favoritjeans: D.Brand
Favoritfoundation: Lily Lolo
Favoritläppglans: Yves saint Laurent
Favoritmascara: Loréal Extra-Volume Collagene
Favoritparfym: Donna Karan "Fresh Blossom"
Favoritplagg: Jeansjackan (just nu)
Favoritgrabb: Leon och Björn
Favioritlady: Mina fruar och syster
Favoritcafé: Delin på hörnet, Coffehouse by Geroge
Favoritbutik: HM, GT och Åhléns
Favoritårstid: Sommaren!
Favoritfrukt: Jordgubbar och Melon
Favoritkött: Kyckling
Favoritfisk: Lax och räkor
Favoritfilm: Bland annat "How 2 lose a guy in 10 days" och "Män som hatar kvinnor"
Favoritdricka: Ramlösa Mango
Favorittjejnamn: Noelia och Isabelle
Favoritpojknamn: Milo, Love och Simon

RSS 2.0