RAGGA PÅ!




New underwear


080916

Hej allihopa! Jag är inte på så bra humör. Jag har kört fast i skrivandet av min deckare. Den ska  vara inlämnad nästa vecka. Har lite brådis! Har en ide men inte riktigt hur jag vill lägga upp den. PANIK! + att det är sjukt mycke annat som ska göras nu. Massa prov och inlämningar. Blir nog bara plugg i helgen känns det som.. Trist!

Imorgon är det "ledigt" från skolbänken och vi ska istället förflytta oss upp till Kvarnängen. Där väntar en lång friidrottsdag med grenar som tresteg, längdhopp, 60 m, 60 m häck, 400 m, höjdhopp, kulstötning och kast med liten boll + en stafett på slutet. Kommer vara helt död efter morgondagen... Men vi ska vinna!

Resumé från helgen.
Fredag: Umgicks med Linda, Ellen och Josefine. Var ute en sväng till våra kroppar höll på att förfrysa helt och hållet. Ellen och Linda följde med hem till mig efter en sväng till Shell vilket slutade i godis och chips. Dem sov över. Mys! 

Lördag: Åkte in med 10 tåget till Söder för att köpa en födelsedagspresent till min söta kompis Maria som fyllde byxmyndig. Vi (Jag, Vera, Magda och Naida) fick ihop en riktigt bra present som hon uppskattade väl på kvällen då hon hade middag med temat höst. En riktigt mysig kväll på uteplatsen med uber god mat och ett par snobbiga grannar. Ska försöka slänga in ett par bilder från kvällen vid ett senare tillfälle! :)

Ha det bra sålänge, nu måste jag sätta igång med pluggandet igen. SUCK.... Puss puss

I´M YOURS

                                  

UNDERBAR! Jag är förälskad i hans röst. Hela han! SHIIIIIT

En bra Måndag?

Tjenixen!

klockan är 23:03 och jag sitter fortfarande uppe och rå pluggar till terminens första prov, som är i ämnet hemkunskap. Tror att det kommer gå bra. Känns som att jag kan det mesta (Som tur är).

Idag kickade vi igång veckan med röstning om vem som skulle bli årets elevrådsordförande. Det fanns två alternativ. Sofie Ödmark 9B (jag) och Julia Majlund 9A. Läskigt var det. Men jädrans vad glad jag blev när jag fick beskedet vid tre tiden att jag blivit vald till elevrådsorförande HT-08 och VT-09. Vilken ära! TJOOHOO. Fasen var roligt! Nu gäller det att ligga i.

Förövrigt har dagen inte innehållt några överaskningar. När skoldagen var över gick jag hem och startade genast att plugga ekonomi och konsumentkunskap. Har även hunnit kolla på Kristallen som jag är ganska besviken på. Tyckte att de flesta som fick priser var mindre värda de än några utav de andra nominerade. Men men, life goes on.

Nu ska jag lägga mig och läsa igenom alla ekonomi sidor för en sista gång idag. Wish me luck!
Första natten som ordförande. Undra hur det känns?

Sleep tight. Kisses

Drömbilen?


080904

Hola amigos!

Känns som Måndag. Första dagen den här veckan som jag är i skolan. Nedrans förskylning, hosta och feber! Men imorgon är det Fredag och helg, sköööönt. Idag var det skolfoto. Tror det blev ganska bra. Får se om hundra veckor (brukar väl vara så..). Blev inget spex. Men vi kanske ska slå till med det imorgon istället. Berättar med om det imorgon isåfall.

Idag blev det en lång "skoldag". Jag kom inte hem från skolan förän klockan 20.00. Generösa lärare som bjuder på middag efter skolan, till oss engagerade, som även var med på föräldrarmötet. Var trevligt! När jag kom hem blev det Idol. Ska strax sova. UBER TRÅKIGT INLÄGG!

Sov sött! Puss, Ciao



Slänger in ett par trötta bilder på mig. Tagna efter föräldrarmötet under konversationen med V

Orättvist

Varför bara USA? Varför inte Sverige? Forever 21, GO jane, Asos - you name it!




Ett klockrent exempel: Skorna kostar 180 och 148 kronor. Det är helt sjukt!
Snacka om schyssta spiror man lär få i de här drömmarna!

RSS 2.0