Brist på annat

Har precis pluggat in engelska glosorna till imorgon, toppen Sofie! Nu är jag dock lite smått uttråkad och tänkte bjuda på detta. Enjoy!

Vad är ditt fullständiga namn? Sofie Helena Ödmark

Vilken färg har din tandborste? Rosa och vit.


Har du åkt ambulans nån gång? nej


Tycker du om DrPepper? Nej, det är så sjukt äckligt!


Har du fått massage nån gång? Jaao, grr


Sötlakrits eller saltlakrits? Ingen lakrits till mig tack.


Ser du dig själv som lång eller kort? Jag är kort!


Vad har din mobiltelefon för märke? Samsug? :)


McDonald´s eller Max? McDonalds, spikat som jesus


Har du ett överkast på din säng? Nopp


Har du brutit nåt ben nån gång? Ja, men det var inte min förtjänst.


Minns du någon speciell person från din barndom? LINDIS, kommer alltid göra!


Beskriv din humor: Den kan man väll inte beskriva själv?... okej, super bäst.


Har du ordning eller oordning i dina byrålådor? Ingen ordning alls, jag slänger bara ner sakerna. (dåligt)


När blir man vuxen, enligt dig? När man känner sig det.?


Nämn en skiva ur din skivsamling: hehe, smurfhits


Vad gjorde du i går kväll? Pluggade och slappade.


Har du varit riktigt, riktigt megafull någon gång? Njaa...


Vill du skaffa barn? Ja, absolut!


Har du några syskon? Syster


Gillar du att shoppa? Absolut


Var är dina föräldrar ifrån? Sverige


Vem står dig närmast? vet inte riktigt, familjen


Vilket klädesplagg är ditt bästa köp? ingen aning


Världens bästa uppfinning? telefonen


Hur svarar du i telefonen? "Hej, de e Sofie!"


Har du någon dålig ovana? biter på naglarna (bläää)


Är du duktig i skolan? Jaarå!

See you :) Puss


Onsdag

Efter ett beting och en skippad sista lektion, kom jag hem halv 2. Riktigt skönt! Jag satte mig direkt och började fundera på mitt SO arbete. Det är religon, och jag tror faktiskt att jag är så ordinär så det jag fördjupar mig i asatron. Man ska inte ha fördomar för man vet någonting om det. Efter att jag suttit och letat fakta ett tag blev det en visit till solariumet. Nu har jag precis ätit och tänkte ge mig in i en rejäl omgång med svett! Träna träna. Sen blir det "hemma spa". Lagom till 20.00 blir det grönt te, morgonrock och säsongs premiär av room service. Ha en bra kväll! Ciao :)

Tisdag

Måste verkligen säga att det var underbart att väckar klockan fick vara tyst ett par timmar till imorse. Vaknade halv tio och började göra mig iordning. 20 i 11började jag gå mot skolan med L i sällskap. Började med Engelska som också blev sista lektionen eftersom att vi fick idag sluta halv tolv. Jaa, en 40 minuters lektion på en hel dag är ju inte helt fel måste jag säga. Jag hann få tillbaka min "formella skrivning" som jag skrev innan jullovet. (svenska arbete). Riktigt skönt när jag vände på arbetet och det tre gyllene bokstäverna var placerade i mitten av sidan och en liten komentar. "sovmorgonen" bestod igentligen av tre beting så jag sitter och pluggar igen de nu. Men jag är snart klar då tänkte jag försöka hitta på någonting annat. Vi höres! Pusspuss

image220image221image222image223

Måndag

Hej! Förlåt för en otroligt dålig uppdatering. I fredags kollade jag på Lets dance tillsammans med L. I lördags åkte jag och pappa en sväng in till Kista galleria där det tydligen var fler som planerat att fördriva tiden.  Sedan bar det av till arlanda för att hämta farmor och farfar som kommit hem från Thailand, efter en längre period där nere i paradiset.  Hoppas att ni har haft en trevlig helg.

I fredags fick jag hem mina två blusar som jag tidigare bloggat om, en morgonrock och ett par "ugg" liknande pjuck. Funderar på att slänga in ett par bilder på de imorgon. Nu tänkte jag kila iväg till solariumet för att senare kasta mig in och ta en lång dusch och fira att mitt svenska arbete är klart med ett litet "hemma spa". Sen blir det OC hela kvällen. En rejäl sovmorgon väntar imorgon bitti, skööönt ! Ha det gott, see you.

Fredag

God förmiddag allesammans ! Jag sitter i datasalen och gör... faktiskt ingenting. Kan tyvärr inte påstå att jag är speciellt aktiv. Men jag skärper mig på språklektioner som väntar. Verkar inte som att det är så mycket lärare här idag så dagen kommer säkert bestå av många vikarier, det är jobbigt...! Vi hörs allihopa. Puss på er

Tisdag

Är ruggigt trött. Jag har varit och kollat på hockey match. Färjestad-Djurgården. BAJS ! Djurgården vann, suck. Det var bara jag och en liten söt tjej vid namnet Hanna, som inte hejade på djurgården av alla i vårt sällskap. Därför var det inte så roligt att sitta i djurgårns klacken som ni kanske förstår. Ifall man skrek färjestad så vart man en hora. Men det kanske inte är så konsigt försäg. Haha där kommer vi in på deras revir och börjar hänga med motståndarna, nej jag förstår nog igentligen. Men min älskade Morgan var, som tur var också på matchen. Och som den trogna fbk:aren han är så satt han naturligtvis med resten av den sorten. Jag och Hanna satte oss med honom istället. Men jätte tråkigt att vi förlorade med 6-1. Menmen, bättre lycka nästa gång! Dom hade bara en dålig dag... Eller nått...

Måndag

Ny dag på en ny vecka. Skoldagen har varit som vilken skoldag som helst, lagom lång och inte så värst överdrivet jobbiga lektioner. Efter att min sista lektion var klar gick jag hem och beställde hem skolkläder som vi i elevrådet ordnat fram under de senaste månaderna. Personligen tycker jag att dom är riktigt fina och är perfekta att ha på gympan eller att sitta och mysa med en kylig sommarkväll, eller vad som helst. Jag beställde hem mjukisbyxor, mjukiströja och en T-shirt. Surt att jag får vänta med myspyset ända till v.8. Dagen har inte bestått av så mycket annat än forsatt pluggande på mitt svenska arbete (60+). Men nu tänkte jag ge upp för dagen, ta en kopp te och kolla sista tiden av "design med Simon och Thomas". Ha en bra kväll! Puss.

Sommarlängtan!

Varför måste dagarna vara så dystert mörka och plågande kalla? Jag är trött på min stora vinterjacka nu. Ge mig sommar! Kollade runt en sväng på nelly.se och hittade dessa två lätt klädda varelser. De bär obeskrivligt snygga bikinis. Vill ha!

image218image219


Söndag

Jag är trött men vill ändå hitta på någonting sjukt! Någonting som förändrar allting eller iallafall någonting. Bara som att noppa ögonbrynen i en annan form eller vad sjutton som helst, haha! Jag känner mig uber pigg i kroppen men huvudet känns tungt och gör att jag inte orkar göra någonting. Hm, suck... Idag är det Söndag. Jag måste göra någonting åt mitt rum och lägga på ett kol med mitt 60+ arbete. Ska strax börja fundera på uppläggningen. Kul? nej inte så värst. Men det blir skönt när det där kommer vara klart, då får jag väll fira eller någonting. Kanske med att färga ögonbrynen, håret och klippa mig. Jag har funderat på det länge nu. Jag kanske slår till i veckan. Om jag har ork och tid. Ha en mysig Söndag kväll! See yaa, Sofie

Lördag

Godmorgon kära läsare! För min del bär det snart av för att träna (alltså gå ett par m till motionscykeln). Lite senare ska jag åka hem till farmor och farfar för att leta efter massa gamla fotografier som ska användas till mitt skolarbete. Ikväll har jag ingenting planerat. Kanske skriver lite senare. Ha en bra Lördag, PUSSS!


Torsdag

'Klockan är inte mycket mer än åtta men enligt mig känns det som att klockan är närmare tolvslaget. Är galet trött! Vill bara lägga mig ner och sova vilket jag antagligen strax kommer att göra. Har varit en otroligt effektiv dag i skolan idag. Har tagit vara på varje minut och pluggat som en dåre. Efter lunch hade jag min första syslöjds lektion där jag ska börja sy på en klänning som jag och Naida har designat. Ni kommer troligtvis att få se resultatet men det kan nog ta ett par veckor. Kanske kommer att visas i den på skolavslutningen, vem vet. Eller om det eventuellt blir den årliga "mannikeng" uppvisningen. Efter slöjden var det bara att röra sig vidare mot GSM där gympa väntade. Effektivaste lektionen i idrott under hela läsåret tror jag, det var bra. Men jag hade jätte ont i huvudet efteråt, så jag var inte på så bra humör när jag kom hem, utan det blev en tupplur i soffan. Känns som att jag sover middag varje dag...? Nu har jag iallafall suttit och pluggat. Jag och mamma har suttit och översatt en text som farfar skrivit i Thailand. Vissa ord kan vara svåra att förstå när det inte finns Å, Ä & Ö där nere. Sen har jag även suttit och översatt en engelsk text och pluggat in glosorna tills imorgon. Nu är jag nöjd för dagen! Sov gott. Puss på er

Undra om det funkar...

I brist på annat tänkte jag nu testa mig på en annsiktsmask, gjort på filmjölk och honung. Läste någonstans att det var jätte bra för hyn. Upp till bevis!

haha!

"Vi tjejer är magiska varelser, vi kan blöda i en vecka utan att dö. Vi kan ge mjölk utan att äta gräs. Vi kan bli våta, utan regn och vi kan göra benlöst kött stenhårt! "

Onsdag

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit helt okej. Skolan gick relativt snabbt även fast vi inte slutade förns halv fyra. Sista lektionen var så stökig så att jag fick ont i huvudet. När jag kom hem så somnade jag i en djup sömn och väcktes senare av att mamma talade om att det var middag. Det blir en forsatt lugn kväll, jag är helt slut. Gick upp 10 i 6 imors för att jag skulle hinna träna. Jag måste vara sjuk eller nått! haha...

Såg ni "I huvudet på Gynning" igår? Det gjorde jag. Haha, jag kan nästan lova att jag kommer sitta bänkad varje Tisdag 21.00 framöver. Om ni missade det går så är det ett starkt tips till nästa vecka!

Vi håller på med ett arbete i skolan, "60+". Man ska intervjua en person som är 60 år eller äldre om hela hans/hennes liv. De ända personerna som jag känner över 60 år, (farmor&farfar) är på semester i Thailand, och har bosatt sig där ett tag. Därför så kommer jag och farfar sitta och mejla fram och tillbaka till varandra i antagligen en evighet. Har ett stort arbete framför mig, men det blir säkert kul! Jätte snällt av farfar att ställa upp bakom tangenterna.

Ha det bra kompisar! Puss

image216
Visste ni att Carolina Gynning gör ca. 4 frisör besök på en vecka?
Det kan inte vara en billig hobby...

En god vän!

image215
Pelle är tillbaka från Småland. Var riktigt skönt att se dig igen.1999 -föralltid, min vän!
Puss / Sofie
                                                                                                                                                                          

Tisdag

Dagen började med "joddell" (ringsignalen). Det var Erika som ringde. Jag hörde att hon var ute och jag förstod genast att jag hade försovit mig. Jag frågade hasstigt hur mycket klockan var och hon svarade -Snart 10 i åtta. FAAN! Det var bara att hoppa upp och skippa tränings chansen som jag hade sovit över. Jag missade första lektionen och missade även då läxförhöret som jag satt och pluggade på igårkväll. Satt även och skrev en uppsats igår, om Frälsnings armén. Det blev 4 A4:an långt med textstoleken 9. Igentligen skulle uppsatsen bara vara en A4:a men min SO lärare sa att det var OK. Det var tur! Blev riktigt nöjd med den faktiskt. I skolan har det inte hänt speciellt mycket. Jag kom somsagt försent. Innan lunch vart jag nerkallad till skolläkaren liksom alla andra elever redan gjort i åttan. Bara det att jag är sist på klasslistan tack vare mitt efternamn (Ödmark). Han kände om ryggraden var rak, lyssnade på lungorna & hjärtat och klämde på levern eller vad det var. Det gjorde ont och kittlades på samma gång så jag kunde inte hålla mig för skratt, hehe. Skriver mer ikväll! Ska plugga nu. Puss

Måndag

Hej på er! Skoldagen var helt okej. Gick ganska snabbt med inte allt för jobbiga lektioner. Jag har bestämmt mig för att jag ska lägga ner mer tid på matten och satsa på iallafall ett VG. För er som inte känner mig så är nästan matte det ända ämnet som jag har svårt för, eller nog mest inte orkar bry mig så mycket om. Men det ska bli ändring på det nu! Påminn mig... När jag kom hem beställde jag och mamma hem det här två söta tunikorna till mig från ellos.se. Kastar även in en bild på armbandet jag köpte igår. Ha det bra. Puss


Sofie tipsar!

         
image209
"Good luck Chuck" är en film som jag grovt rekomenderar! Filmen är fylld av humor och kärlek, man får aldrig nog. Jessica Alba är en av huvudrollerna och ser strålande ut som vanligt. I filmen kan jag tänka mig att hon dock spelar lite mer korkad än vad hon igentligen är. Hel skön film som borde ses av alla. Mest sevärda filmen på länge! Perfekt att gå och kolla på bio med trevligt sällskap.

Söndag kväll

Godkväll allesammans! Helgen är snart över och imorgon är det första skoldagen för min del. Jag har fått ett riktigt långt jullov. Ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla igen, och komma in i sin vanliga vardag, med normala läggningstider och diverse. Hoppas att ni har haft en bra helg. När man har hört var jag har gjort kanske man inte blir så exalterad, jag har i stort sätt bara varit hemma. Men det är uber skönt det också! Idag var jag iväg en sväng till Haninge med pappa, Malin och syster. Jag köpte ett armband. Igentligen var jag ute efter ett svart men det var slut. Jag köpte ett vitt istället som är jätte fint det också! Ha det bra kompisar. Puss på er!


TÄVLING

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."



Om inte jag ser helt fel bar Agnes Carlssom det hjärtformade örhängerna när hon gjorde reklam kampanjen för MQ tillsammans med Måns. Jag tycker att dom är otroligt vackra och har själv letat efter dom länge. Passa på och tävla nu!
Det är inte varje dag man får en sån här chans!



Fredag

Kan inte direkt påstå att jag är värd ledighet och helg. Jag borde igentligen vara i skolan och kämpa igen det senaste dagarna som jag har legat hemma och latat mig. Men sjuk måste man ju få vara. Men jag tänkte faktiskt jobba med ett arbete om Frälsnings armén som ligger kvar hos mig från förra terminen. Det är ett litet arbete som varade under det tre sista dagarna i skolan innan julen, då jag var sjuk. Så det ska jag bland annat sätta mig och bita i. Sen så ska jag såklart träffa vänner som jag inte kunnat träffa på ett tag nu. Det ska bli skönt att komma in i mina vanliga rutiner igen efter att ha legat i sängen med mjukiskläder och ruffsigt hår.

Såg nyss på Lets dance som har dragit igång sin nya säsong. Jag måste faktiskt säga att det är ett underhållningsprogram i min stil. Tycker det är jätte inspirerande och jag vill bara upp och dansa själv. Efter att skolan fick besök av ett par estet elever på höstterminen så har jag tänkt på att börja. Funderar på att leta upp någon lämplig grupp som jag kan skaka loss i. Det skulle vara jätte roligt och det är ju absolut inget minus att man även får röra på sig väldigt angagerat! Får gåshud. See yaa ! Pusspuss

Torsdag

Godkväll allesammans! Åter en dag hemma som sjukling. Inte mycket att göra åt. Bara hålla tummarna för att bli frisk snart. Har inte gjort mycket alls. Bara varit hemma och tagit det lugnt. Blir en "hemmadag" imorgon också. Sen är det hårda tag på Måndag! Har varit lat alldeles för länge nu. Jag och Hanna håller på och funderar ut en ny tänkbar design till bloggen. Det kanske kan hända att det blir någonting nytt imorgon. Ha det bra sötisar. See you!

Ny väska!

image200
Tihi, har fått min väska nu! Tack pappa

Onsdag

Det blev som jag trodde, en dag extra på lovet (pga att jag är sjuk). Inge roligt alls. Kunde inte somna förns 3-4 tiden inatt eftersom hela kroppen värkte. Därför vaknade jag inte heller förns lite över ett. Jag kommer aldrig kunna vända på dygnet igen känns det som, hmm.

Om lite mindre än en timme så rullar grammisgalan igång. Ska bli roligt att se vilka som får alla de olika priserna. Medans jag tittar och apploderar innombords ska jag sitta och frossa i en avokadosallad.

Fick lite smått panik idag när Naida berättade att det varit körigt i skolan redan första dagen. Att stressen hade hamnat över henne redan nu. Känns som att jag måste försöka gå till skolan hur jag än mår. Man vill ju inte ligga efter såhär tidigt på terminen. Men ändå så kanske det är smartast att verkligen vila ut och bli frisk så att jag kan köra stenhårt när jag kommer tillbaka. Får se hur jag gör. Vi ses ! Puss

Sjukling...

Usch såhär dåligt har jag inte mått på länge nu. Är riktigt hängig och vill bara gå och lägga mig hela tiden. Inte nog med att jag har en obeskrivlig smärta i äggstockarna så mår jag även illa och går runt med huvudvärk. Ingen höjdare! Imorgon rullar skolan igång men jag är tveksam på om jag kommer kunna ta mig dit. Mamma och syster försöker övertala mig om att gå på en gyn undersökning. Får se hur det blir. Är inte så intreserad av det faktiskt! Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp choklad, vispgrädde och marsmelllows (stavas det så?). När man är sjuk måste man få unna sig lite onyttigheter... Puss på er!

Måndag

Nu är det en ny vecka. Den här veckan börjar skolan igen. När jag tänker efter så har jag ändå hunnit med ganska mycket. Känns som att det var ganska länge sen man var i skolan senast. Men jag skulle inte tacka nej till lite längre lov. Men på Onsdag börjar verkligheten igen och då är det bara köra gasen i botten tills man står på skolgården och lyssnar på rektorns tal igen. Men terminerna går faktiskt snabbare än vad man tror så det ska jag nog överleva. Jaha vad har jag gjort en Måndag som denna? Inte mycket. Varit hemma och sovit bort nästan hela dagen. Tränat lite och kollat på O.C. Men ikväll ska jag ut. Det är tydligen nått DISCO på Telegrafen som Elin ville att jag skulle följa med på. Så det är klart man ställer upp för sina vänner. Nej det är inte bara därför. Det kan vara trevligt att träffa lite människor. Det är från 14-18, så det kanske finns någon äldre läckerbit där. Pappa, få inte panik! (Jag vet att du läser min blogg). Imorgon blir första dagen när jag ska försöka vända dygnet igen. Jag ska ta ett tidigt tåg till medborgarplatsen för att åka och simma med Kamilla. Det ska bli härligt! Ha en bra kväll. Och för er som börjar skolan imorgon redan vill jag bara säga lycka till! Pusspuss

image199
   Sofie Helena Ödmark 2008

Victoria Secret

image197
Såg på Victoria Secret´s visning på TV3 20.00. Gör mig ännu mer på hugget för att träna mera. Och då menar jag inte på något dåligt sätt. Alla har helt fantastiska kroppar och allting ser bara för gudomligt ut ! Jag och mamma satt och pratade om vilken stor skillnad det är på kläd modeller och underkläders modeller. Underkläders modeller vinner garanterat enligt mig! Lagom och snyggt smala men har ändå bröst nog för att fylla ut en BH. Modellerna som går på catwalken och visar upp årstidernas nya trender har tyvärr inget utseende som jag lockas av.

Mina favorit modeller är helt klart :

Gisele Bündchen
Karolina Kurkova
Adriana Lima

SÖNDAG

Nu är det återigen Söndag. Skrämmande att klockan snart är 4. Tiden går så snabbt. Ganska onödigt att sova bort hela dagarna. Vaknade runt ett tiden och satte mig på motionscykeln och gjorde det jobbigaste passet jag någonsin gjort på en motionscykel. Men det var riktigt skönt att hoppa in och ta sig en kalldusch efteråt. Man känner sig lättare. Känns som att dagen inte kommer innehålla en ända vettig stund. Tänkte mysa bort hela dagen. Ska trippa iväg till solariumet och lägga mig där en halv timme. Sen blir det nog O.C tills middagen är serverad.

Ska testa något av alla nagellack som jag har fått av Kamilla också. Riktigt roliga färger och en hel del av dom är i märkerna Chanel & Christian Dior. Fick även två parfymer (Chanel & Versace). Det var riktigt snällt. Tack så mycket! Jag har även fått en tegelsten till bok. "Pappas flickor" heter den. Den verkar faktiskt vara riktigt bra. Det ska bli ett till nyårlöfte, att läsa mera. Det sägs ju att man blir klok av att läsa. Kanske skriver ett till inlägg senare. Ha det super bra! Puss på er.

image192 
Författare: Tasmina Perry

Lördag/Söndag

Hej! Eftersom att klockan är över 00.00 så får jag väll säga att den första Lördagen 2008 är slut. Det har varit en lugn dag. Jag vaknade på soffan hemma i stan och åkte nästan direkt ut på en rundtur med bilen. Andreas skulle låna den. När jag och Morgan kom hem igen så åt vi lite glass och satt vid datorn. Vid 2 tiden kom pappa och hämtade upp mig. Vi åkte till Farsta där jag åter igen gjorde en visit på donken. Hm, har blivit lite mycket burgare på senaste tiden. Men jag ligger faktiskt i med träningen så. Eller jag cyklar på motionscykeln när jag vaknar och gör situps innan jag går och lägger mig. Men ska försöka att äta nyttigt nu. Iallafall tills skolan börjar! När jag kom hem till Nynäshamn igen så började jag att städa mitt rum som såg HEMSKT ut. Jag förstår inte hur jag kan få det så stökigt? Menmen, jag städade tillomed i mina garderober. Iallafall två av dom. Det var också hemskt. Dom är jätte äckliga och jag har bestämt mig för att jag ska riva ut alla garderober och fixa helt nya istället. För jag orkar inte med dom längre. Hur man än städar är det ändå äckligt och dålig förvaring och allt ser bara "tattigt" ut, hm. När jag hade städat klart så gick jag hem till Erika en stund. Vi gjorde inget vettigt, låg bara i hennes säng och pratade. Det funkar ju det också! :) God forsättning sötisar. Pusspuss

Café Brasco

image190
image191

Folkungagatan. 110 STOCKHOLM, Södermalm

Café Brasco har blivit ett av mina favorit ställen att sätta sig ner på och beställa nått att äta. Det är en mysig och cool miljö och maten smakar riktigt bra. Dom har allt från sallader till goda mackor och bakelser. Det är ett toppen ställe! Det är vekligen ett ställe som man borde kika in på. Gör det du också. Puss!

Stockholm

Hej allihopa! Känner en liten ångest för att skolan snart kommer att sparkas igång igen. Det finns så mycket saker som jag skulle velat göra som jag inte har gjort. Men så är det nästan alltid, och det är jätte tråkigt. Kanske måste ta tag och planera saker mer. Menmen. Jag har iallafall hunnit träffa mina älskade vänner, Adam, Casper & Lindis. Jätte mysigt att träffa dom igen. Vi gjorde först en visit på donken och sedan vidare till bio:n. Det fanns ingen film som lockade direkt så vi tog den bio:n som det fanns platser kvar på. Det vart en film som hette "eastern promises", jag har säkert stavat fel och det ursäktar jag för isåfall. Den var bättre än vad vi trodde. Men det var nog inte direkt min typ av film. Den handlade om ryska maffian och dom verkade ha ett intresse och skära halsen av folk vilket jag, antagligen ingen annan heller tycker är så trevligt. Jag blundade säkert samanlagt en kvart av filmen pågrund av otäcka scener. Men den är nog sevärd för en del! Storyn var helt okej. :) Just nu sitter jag hemma hos mig inne i stan, dagen har varit lugn. Direkt när jag vaknade gick jag och Kamilla ut på en promenad och sen åkte vi vidare in til Södermalm där vi åt fantastisk lunch på Brasco. Ska ta reda på adressen så kanske det är någon som vill ta sig dit. Det är verkligen ett toppen ställe måste jag säga ! Nej nu ska jag hjälpa till och laga lite middag. Ni får ha det så bra kompisar. Vi höres! Puss & Kram

/ Sofie Ö

1 Januari

Hejhej! Jag och mamma sitter och diskuterar namn till bebbelonen. Hm, vi är inte så överens. Mina favorit killnamn är Theo & Milton men dom är inte mamma speciellt förtjust i. Eller Theo tycker hon är fint, men aa jag vet inte riktigt. Tjej namn är faktiskt lite svårare, Isabelle, Lova, Nelly, Lizette.

Mina absoluta favorit namn är Wilma, Love och Romeo. Men det får inte bebben heta för det ska mina/mitt barn så småningom heta! Haha. Har ni några förslag på namn?

Jag gjorde ett test om vilken kändis jag är lik. Jag är tydligen lik Mischa Barton. Men jag klagar inte, haha! Testa och se vilken kändis du är lik! :) http://quiz.start.no/?p=qplay&quizID=8776

image185



CYA, Puss

/ Sofie

två tusen åtta, 2008

"Ett nytt år med nya möjligheter". Det vanliga gamla ordspråket lever även fast det moderna året är 2008. Tiden rullar mina vänner. Det är det här året jag kommer få ett nytt syskon (i April), Pappa flyttar ifrån stan tillsammans med Malin och jag blir en byxmyndig flicka, spännande! Haha... Jag har bestämt mig för att ha två nyårs löften, jag vet inte om jag kommer kunna följa dom men jag vill verkligen försöka.

1. Sluta bita på naglarna (För det är äckligt & fult, jag måste inse det!) 2. Röra på mig mera.
Jaa som ni ser så är det ganska svåra nyårs löften, iallafall för mig. Men det är bara att kladda på nått fräsigt nagellack och hoppa upp på motionscykeln emellan åt, det kan väll inte vara så svårt? hm...

Sättet jag firade att det nya året var kommet var underbart. Det började med middag hemma hos Erika. Räkor av olika slag och massa god saker. Efter så var det singstar pågång. Det är ett otroligt trevligt sällskaps spel måste jag säga. Blir nästan besatt! Efter ett tag övertalade Pelle oss om att lämna ifrån oss mickarna och bege oss ut. Vi gick ner till centrum och mötte Josefine (Jag, Erika, Elin, Pelle & Victor). Efter ett tag så var det bara jag, Elin och Josefine kvar. Vi kilade vidare hem till Anna där det fanns lite folk. Vi vart inte kvar länge. Alla gick istället ner till centrum där människor förökades och sen gick det som det gick och sen var klockan 00.00 , HAPPY NEW YEAR ! :)

image178

Hoppas att ni hade en trevlig kväll! Och lycka till med året som är här. Gör det gott & ha det gott! Puss

RSS 2.0