This is the end of the weekend

Jahapp då var det åter igen Söndag kväll. Imorgon är det skola igen. Jag vill bara lägga mig ner och gråta. Igår så sov jag över i Nacka hos min älskade vän Ida. Vi lärde känna varandra igenom mitt ex (Casper) och det började med att vi tog en fika inne i stan. Vi hade det jätte trevligt. Nån vecka efter det så fick jag ryck en Lördag kväll att det att jag skulle åka ut till skärgårn. Det var kvällen innan som Ida erbjöd sig glatt om att åka med. Vi var där ute i nästan en vecka och det är nått jag sent glömmer. Vi hade det sjukt mysigt. Nu är vi sjukligt bra kompisar. Åter till gårdagen. Vi träffade först hennes pojkvän och hans kusin och svullade i oss lite godis (även fast jag inte skulle svulla igår). Sen så åkte vi och träffade mitt somsagt ex Casper och en kille som heter Alex och var med när dom  käkade. Sen så åkte jag och Ida hem till henne igen där jag duchade och sminkade om mig på nytt. Sen gick vi till en födelsedags fest och åt en bit mat. Var en jätte söt kille där vid 20 års åldern med namnet Arthur. Haha hur gulligt som helst haha! Sen så gick vi hem till Ida igen och så kom hennes pojkvän och hans kusin igen. Har ingenaning om vad den grabben hette men vi kan kalla honom ALAH eftersom att det var allt grabben sa.. Sen idag har jag inte gjort så mycket mest tagit det lugnt. Morgan och Kamilla hämtade upp mig i Nacka och sen åkte vi till söder och åt lite lunch. Sen fick jag skjuss hem av älskade Morgan ända hem till Nynäshamn.

Lite bilder från när jag och Ida var ute i skärgårn är ju aldrig fel!

image39image40image41
image42image43image44
image45image48 image51
image50image52image47

Stressigt liv

Ännu en dag! Tankar snurrar och tar på all energi. Vet varken ut eller in längre. Jag är trött hela tiden och allt jag tänker på är betygen i skolan. Jag har för höga krav som nu har visat sig att det bara går sämre. Allt som kändes så bra i mitten på veckan men nu är allt bara skit. Är varken nöjd med mitt svenska eller engelska prov. Fan vad less jag blir (bara G+). Skulle behöva ett långt lov där jag kan plugga in allting och så har jag det där men det ska ändå inte vara någon press utan jag ska kunna göra det i lagom tackt. Det skulle var perfekt! Antagligen för alla. Idag gick skoldagen jätte segt. Men inte på gympan där vi gjorde en lek. Jag bara älskar att få känna sig lite liten igen, taha! Det var skit roligt och det gick relativt bra även fast jag har/hade ont i fötterna. På kvällen så har jag vart med Pelle, Jesper, Alex, Elin, Axel, Totte & Simon. Vi var hemma hos pelle där jag först var jätte social och sen somnade jag i Alex famn, Haha. När jag kom hem gjorde jag varm choklad med grädde, Gott! Dessutom har jag svullat i mig två kanelbullar också. Så det blir inget svullo rull imorgon inte. Men jag kände att jag var värd det hehe. Nu väger mina ögonlock bly efter en jävligt stressig vecka. Det gör det inte direkt bättre heller att jag vet att det är två prov nästa vecka. Engelska och SO. Men fan Sofie! Jag måste lära mig att ta en dag i taget. Aja nu ska jag sova och imorgon bitti är det att sova ut och ingenting annat som gäller. Puss & godnatt!     

image36image38

Shoppat

Hej hej! Idag gick jag bara i skolan till lunch. Sen så gick jag till Nynäsgård där syster väntade "glatt" på mig. Mamma hoppade även på i Ösmo. Vi åkte till haninge där jag gjorde ett snabbt besök hos läkarn och sedan gick vi till centrum. Alla hittade ganska mycket. Själv hittade jag, en poncho, en "kavaj" väst, två långärmade tröjor (svart&vit) och två par trosor. Mycket bra köp alltihopa faktiskt ! En mysig dag med mamma och syster Emily. Vi tog även en ät paus på Subway där vi konstaterade att dom gjorde allt för att försöka oss göra tjocka, haha. Men det var gott. Här har ni bilder på det jag köpte :) Ha det bäst så ses vi next ! Puss     

image33  image35

Onsdag

Hejhej igen! Nu är det mitten på veckan. Jag längtar verkligen tills det är helg. Skolan var helt okej förutom att jag fick tillbaka ett engelska prov jag skrev för två  veckor sen. Är inte nöjd alls, fan också! Hade tränat som fan och så var det inget av det som vi skulle träna på med på provet. Fick 47 och VG var 48 så Kajs-marie sa att jag fick VG-. Låter bättre en G iallafall enligt mig. Men vi har prov på engelskan nästa vecka igen får väll kämpa upp det då. Skrev svenska provet idag också. Ska bli spännande att få veta resultatet. Efter våran långa dag hade tagit slut (halv fyra) så gick jag hem. Pelle verkade ha väntat på att jag skulle göra klart provet. Han är för jävla söt den killen, jag verkligen älskar honom. Vi har hänka lonkat ända sen vi gick i sexårs. Vi har vart med om sjukt mycket tillsammans, vi känner verkligen varandra jätte bra. Han är en av världens snällaste pojkar! Igår så frågade han chans på mig i datasalen över en chatt på first clas hahaha hur gulligt som helst. Så igår satt vi och höll varandra i handen och nördade oss och vi fick jätte många undrande blickar och nu kallar han mig älskling, haha. Efter skolan började jag städa mitt grymt stökiga rum. Här får ni se lite bilder från resultatet. En titt hemma hos Sofie, Haha! Puss.

       

G-star

Fick sms:et idag. 
Hej kära kund. Nu finns dina 96 byxor här hos oss :-).
Välkommen till oss på G-star. MVH personalen.

Jag har väntat i flera månader nu. Men aa hur som helst, Idag åkte jag in och köpte dom och det var Ludde som var med i bagaget. Trevligt trevligt ! Vi avslutade rundan såklart på donken hur fel det än är så blir det alltid så. Nu håller jag på och gör min vardagliga sysselsättning, Pluggar. SV prov imorgon. Måste säga att det känns sådär men jag hoppas att det går bra. Får se imorgon !  Ska "snart" se fortsättningen på idol. Hoppas att Anastasia åker ut, Jag tycker hon är ganska enformig och tråkig, tyvärr. Ha det bra ! pusshej

                                      image27 image28
                             Här på bilderna får ni se en oerhört seriös sida hos Sofie Ödmark

Resultat av klippningen


   
Två ganska likadana bilder men det kommer flera senare.

Jag klippte lite på mina toppar och även på uppklippningen.
Sen så ville jag ha lite lugg till hösten. Lyckat!

BRAVO!

Jihuuu, Fan vad glad jag blir! Fick tillbaka No provet som vi gjorde förra veckan. 50/50 MVG mkt bra ! Härligt. Det var bara jag och en till som hade det. Man blir så glad när man har gjort sitt bästa och verkligen lyckas. Sista lektionen skrev jag ett hemkunskaps prov också. Det kändes som att det gick bra också, kunde och svarade på allt iallafall. Får tillbaka det nästa Måndag. Ikväll ska jag börja plugga till SV provet som jag ska göra på Onsdag eftersom att jag missade det i Fredags. Satsar på att sätta det ikväll eftersom att jag inte kommer ha så mycket tid att plugga imorgon kväll eftersom att jag är kallad till skolråd imorgon kväll genom elevrådet. Nyss la jag på mittt långa telefonsamtal med bästis som är sjuk. Ska försöka fixa hem lite läxor till henne. Suck hon vet itne änns om hon kommer på Onsdag den muppen! Aja nu ska jag gotta mig i soffan och kolla på Vänner med mitt nygjorda iskalla iste haha. Ha det bra ! Puss

Komplex?

Jag vet inte vad som har hänt med mig? Vart tog självförtroendet vägen? inte vet jag, men det är inte kvar iallafall. Mår dåligt emellan åt över så grymt sjukt löjliga saker. Jag menar varför? Jag ska ju vara glad över det jag har istället för det som jag inte har? Men det är inte så lätt alla gånger. Det är bara så sjukt, tidigare hade jag typ självförtroende som Tilde Fröling och Carolina Gynning, men putts väck. Dom är nog dom jag avgudar mest just nu, dom verkar veta vad dom vill och är grymt säkra på sig själva. Det är så jävla ispirerande! 

                               klicka på bilderna för större format ! 

Fredag och Lördag

Hejhej igen ! Igår var jag ledig från skolan, sköntskönt ! slapp jag göra det där förbaskade svenska provet. Jag gör det på Onsdag istället. Istället för att gå till plugget åkte jag till Huddinge och var klippmodell på Sjöndalsgymnasium. Jessica var jätte duktig och jag är nöjd med resultatet. Sen så virrade vi runt i huddinge centrum och letade efter Morgan som skulle hämta upp mig. Vi skulle käka en bit mat men det blev mer än så. Efter en lunch i älvjö på nån thailänsk resturang åkte vi till tidermans (jobbföretag) och fikade med världens skönste männiksor. Unnade mitt en kopp varm choklad med grädde i höst vädret. Sen så åkte vi till globen där Kamilla kom och mötte upp oss vi handlade mat och sen så åkte vi hem. Vi tog det lugnt satt länge i köket och bara mös och pratade sen så var det idol. Sedan hände det inte så mycket mer den dagen !

Ojojoj. Skön natt! Jag sov som en stock. Vakna och Morgan skulle precis dra till öl och wisky mässan. Då var det bara jag och Kamilla kvar. Först låg vi lite i sängen och pratade sen så bestämmde vi oss för att åka till söder där hon köpte mig en ny foundation och hon köpte födelsedags present till sin vän. När vi var klara på söder så åkte vi hem til Kamilla som bor i Kristineberg. Vi ockuperade soffan och låg och softade medans vi kollade på "Sports Illustrated". Ganska bra faktiskt. Shit vad alla är vackra. Höll på och dö när en av dom i "juryn" sa att en var "tjock" och sa att hon behövde gå ner i vikt och träna mera. Men shit bruden hade ju bara lite mer hull på kroppen än vad Nicole Ritchi har, för det är man verkligen inte tjock! Hur somhelst vi käkade lite mat och sen så låg vi där i soffan ett bra tag. Sen så tog jag tunnelbanan till t-centralen och sedan pendeltåget vidare mot nynäshamn. Nu sitter jag här hemma hos pappa och är en smula uttråkad. Ska nog träffa Erika och Elin snart, det sägs att vi ska glo på film med "våra" grabbar haha. Ha en trevlig Lördag, pusspuss!

image14

Ännu en ny dag

Tillbaka till skolan igen efter en dag i stan. Började dagen med No provet som säkert gick strålande. Det kändes så iallafall. Man behövde bara svara på 15 frågor men jag svarade på alla 34 eller hur många det nu var. Det lönar sig verkligen att plugga. Är sugen på att se resultatet nu! Imorgon ska jag vara ledig från plugget (SKÖÖNT) Jag ska vara klippmodell på Huddinge gymnasium. Min förra pojkväns kusin är den blivande kungliga frisören som ska visa sina kunskaper på mitt älskade hår. Det blir säkert jätte bra! Sedan funderar jag på att fortsätta in mot stan efter och luncha med nån kompis eller Morgan som kanske kan slita sig från jobbet. Sen är det plugga som återstår. Har nämligen två stora prov i början av nästa vecka. Sen så ska jag självklart hitta på nått kul med kompisarna också. Helgen måste ju haft nån höjdpunk när det är dags att gå till skolan igen på Måndag morgon. Men sånt brukar alltid lösa sig. Nu ska jag lägga mig och ta en tupplur. Är helt slut! Ha det bra, Pusss

Museeum

Jaha och så var Onsdagen den 19 September snart slut. Klassen var på Naturhistoriska museet. Det var helt okej men jag har vart med om roligare. Men skratt och så innehöll dagen gott om. När vi var klara på museet så stannade jag, Pelle, Jesper och Ludde kvar och åkte in till city. Vi gick runt lite på NK och gottade oss lite på MCdonalds. Ludde gullen bjöd på paj och vatten tss. Sen så tog vi ett ganska tidigt tåg hem med tanke på att vi har ett NO prov imorgon som ingen av oss kan vidare bra. När jag kom hem så satte jag mig direkt och började skriva frågor och svar till en sammanfattning. Är nu uppe i fyra hela A4 och jag är inte klar ännu. Hoppas att det går bra, men jag är tyvärr tveksam. Handlar om fotosyntes vilket varken är intresant eller lätt. Bara massa krångliga ord som inte vill fastna i mitt lilla huvud. Men jag ska försöka sitta hela kvällen och snart kommer det väll börja fastna. Ska nog iallafall skämma bort mig med en liten paus sen vid åtta snåret och kolla på Idol. Puss på er! 

                          image11

Hela klassen utanför museet!

Tisdag

En ny dag. Försov mig och vaknade inte till förns tjugo i åtta. Brottom !! Jag gjorde en ganska hastig sminkning och slängde på mig ett par kläder. Idag blev det ett par gamla jeans från Vero Moda som jag med egna händer har sytt in till ett par snyggt sittande suprörs jeans. Sedan en skön stickad långärmad tröja från Zara och min madonna jacka över det. Tog ett äpple och sprang ner för att möta erika som redan stod utanför och väntade på mig. Skol dagen gick ganska segt. När det vart lunch kändes det som att vi skulle ha slutat för länge sen (suck..) Gjorde sällskap hem med Pelle och Sven. När jag kom hem la jag mig i soffan och började läsa boken som vi tvångsläser. Kände ganska snabbt att jag var trött och gick in och la mig i min säng istället och vaknade sedan inte förns 18.00. Imorgon ska klassen in på sthlm till naturhistoriska museet. Jag och Ludde har precis vart på Kvantum och handlat lunch plus lite extra gott till morgon dagen. Haha, jag köpte. En fralla, Gulash soppa, En Loka och lite naturgodis. Ludde mobbade mig hela tiden för att jag skulle vara den nyttiga typen (hehe).

Är så himla avundsjuk på min kompis. Hon praoar med Ebba Von Sydow på veckorevyn. Imorgon efter museeumet pratar vi om att mötas inne i stan och ta en fika. Då kan hon langa lite information hur det är en dag på redaktionen ! haha. Är grymt nyfiken. Puss!


Måndag

Veckan började med att vi fick sitta och kolla på en film i ett jätte mörkt klassrum, det gjorde än inte direkt piggare. Dagen var inte så speciellt jobbigt. På matten var jag bara med och gjorde ett test på det som vi gjorde förra veckan. Sen så knallade jag ner till konferans rummet och hade elevråd. Kom inte tillbaka förns hälften av spanska lektionen hade gått. Börjar bli riktigt trött på min spanska lärare, han lär inte ut nå bra. Och sen så säger han att man ska göra saker som vi inte änns kan. Hur tänker man då? Sen iallafall så hade vi SO som gick ganska snabbt. vi gör egna arbeten om sjöfarare. Sen så var det lunch. Vi satt som alltid nästan kvar hela rasten och pratade och skrattade. På NO:n fick vi fortsätta att kolla på filmen som är en seince fiction (eller hur det stavas). Ganska bra film faktiskt. Det drog ut på tiden och vi blev försenade till hemkunskapen som är våran sista lektion. Vi pratade lite om provet vi ska ha nästa vecka och sen så började vi göra marmelad. Ska testa en macka sen och se hur den smakar. Just nu håller jag på att plugga spanska och sen ska jag ta mig itu med lite SO. Ha det bra!

Sthlm med Ida

Det blev inge fotbolls tittande för sofie idag.  Åkte istället in till stan med Ida och umgicks. Ida tvingade med mig in på H&M:s barn avdelning. Hon hade hittat en batman tröja där som hon ivrigt ville ha. Vi satt i provrummet i nästan 20 minuter tror jag. När vi kom ut så såg jag en lång ärmad tröja som det stod 1993 (även den på barnavdelningen). Då var hon tvungen att testa den också och tillslut vart det 1993 tröjan som faktikt var jävligt cool. Efter Idas planer var avklarade tog vi en paus på "den gyllene måsen" (donken). Varsin chicken burger & en liten cola. Det gäller att vara ekonomisk. Efter våran lilla svullo stund så gick vi in på Ur&Penn där jag skulle köpa en klocka, vilket jag gjorde och blev väldigt nöjd. En i märket Regal, skit stor och ur snygg. lyckat!

Hej då sommaren

När vi satt där ute på verandan igår så känner man verkligen att kylan har kommit. Tillomed löven börjar bli gula och faller ner mot marken när dom hårda höstvindarna kommer. Idag är det söndag och det är inget vidare roligt väder ute idag heller. Hade tänkt att åka in till stan och träffa Morgan och Kamilla men jag känner att jag inte har någon vidare lust att sätta mig på det där tåget. Det blir nog mest ta det lugnt och plugga lite. Sen lite senare så åker jag nog upp till Kvarnängen och kollar på Luddes fotbolls match. Sen så har vi fått en bok som vi måste "tvångsläsa" jag har bara kommit till sid. 37 och det är 244 sidor. Så det kankse är läge att lägga mig och börja läsa nu eftersom att vi kommer ha prov om den på Fredag. Ha det bra !

Höstmys med vännerna

Hejhej ! Det här var länge sen. Nu till hösten är jag sugen på att blogga lite igen.. Saker och ting har förändrats men det är ingenting som jag vill sitta och berätta om här och nu, det kankse kommer eftersom.

Idag fick jag och Erika för oss att vi skulle ha "kompis middag". Eller jaa, vi tänkte att vi skulle fira Elin Axel och Ludde som har fyllt år i veckan. Jag Erika och Sandra åkte till willys:s och handlade saker till tacos och en tårta som vi bakade med våra egna händer. Vi dukade upp allt jätte mysigt ute på erikas stora veranda. Maten var klart långt innan gästerna kom (suck). Jag (matvrak som jag är) var jätte hungrig och tog åt mig först. Vi hade en jätte rolig "grej" under hela middagen som gick ut på att allting alla sa kunde förknippas med sex, väldigt omoget men väldigt kul. Sen gick jag in och tände dom otroligt fina tre ljusen på tårtan som vi hade skirivit 14 på i en ring omringad av jordgubbar. Elin Ludde och Axel fick blåsa ut ett ljus var och allt vart med på film ! Sen så satt vi och pratade och nästan alla förutom jag och Erika klagade på kylan. Simon som är grymt bra på gittarr gick och hämtade en och ökade stämmningen direkt när han satte igång med sina magiska fingrar. Jag började nästan gråta när han spelade och sjöng "fuck her gently" med Tenacious. Jag grät inte pågrund av texten utan för att simon sjunger så fint. Hur som helst, efter långt tålamod fick jag äntligen spela in det och nu kommer jag sitta och kolla på det varje kväll. En mysig kväll på Erikas veranda med trevliga vänner och massa värmeljus!

RSS 2.0