HEJ DÅ!

Nu drar jag iväg på mitt äventyr. Natten spenderas på hotell vid arlanda pga tidig avgång imorgon. Kl 12 imorgon beräknas vi vara framme på Fuerte Venturas, Costa Calma och Pajara Beach. Hoppas att ni får en lika underbar vecka jag förväntas ha!

SKÖT OM ER!
KÄRLEK

Stress a la Sofie

Godmorgon allesammans! Har precis druckit en detoxdrink som smakade uuuääk... Haha. Ska snart börja ta tag i allt. Rota fram alla plagg ur garderoben som är intressanta för resväskan och städa som en galning i mitt rum. Vill komma hem till ett skinande rum med nybäddad säng. Förhoppningsvis ska jag hinna träffa tjejerna och äta middag ikväll.

Igår var mina fruar över hos mig. Vi skådade Talang, vilket igår faktiskt bjöd på många bokstavliga talanger. Jätteroligt att se. Efter Talang blev det den gamla klassikern "Crossroads" (med Brittan Spears) som jag tittade på hela tiden när jag var yngre. Jag har tagit efter mycket från den filmen, haha. Mysig film!

Tidigare under dagen igår var jag, mamma och lillebror Leon i haninge för att införskaffa lite saker till resan. Jag köpte bland annat shorts, linne, solbrillor, skor, smink, smycken och en sjal. I första hand var vi egentligen där för att hämta pass och växla in pengar!

Nej nu har jag inte tid längre. SKöt om er så hörs vi snart igen.
LOVE SOFIE


Godmorgon folket

Har precis drämt i mig en stor skål fruktsallad, och sitter nu å suppar på mitt te! Vilken härlig morgon det är. Försökte ge mig ut på en powerwalk med hindrades av min onda fot. Har fått en liten knöl vid hälen/hälscenan som värker något fruktansvärt när mina träningsskor trycker på, väldigt jobbigt.

Snart ska jag börja göra mig iordning för att åka in till Söder och arbeta! Ska jobba till 4 tiden, sen tänkte jag ge mig in till city och fortsätta jakten på en ny bikini. Kvällen spenderar jag hemma hos pappa i stan. Har en del papper jag måste fixa innan resan! Jag åker snart. Ska bli så otroligt jävla "håll käften" härligt, ha ha.

Hoppas ni får en bra dag. Käre gode gud gör så att morgonsolen håller i sig hela långa dagen!
På återseende




4 dagar kvar!


Påsklov!!

Sjung hallelujah... Och så var det lov igen. Första april är det dessutom dagen till ära. Vi har lurat en hel massa med folk idag, jätteroligt! Avslutade även dagen med att få reda på betyget av mitt stora historiaarbete jag gjorde precis innan sportlovet. Det var som pricken över i:et! Ikväll blir det påskmys med familjen. Min storasyster och hennes fästman som bor tillsammans på annat håll ska komma över på middag. Påskmat, fruktsallad och en massa godis!

Lillpyret var påskgubbe idag när jag kom och hämtade honom på dagis. Så himla gulligt. Sen hade han med sig ett litet kuvert med påskpynt som han själv knåpat ihop!




Hurry Curry


Ska strax bege mig mot skolan i regn och rusk. Har tid hos skolsyster för hälsoundersökning om tio minuter, panik. Hörs senare! Puss och kram.


RSS 2.0