Solig Fredag!

Gud vilket härligt väder! Skrev nyss till farmor och farfar som vistas nere på Teneriffa, att i Sverige dyker fler och fler vårtecken upp. Underbart! Skulle vilja gå ut på promenad men det känns så trist när jag inte har någon musik att lyssna på.

Jag beundrar verkligen folk som får ut någonting av varje minut de spenderar. Hur starkt är det inte att gå upp tidigt varje morgon på lovet och jobba eller bara ta tag i vardagens uppgifter? Jag tycker att det är riktigt bra, och önskar att jag vissa dagar också skulle ha gjort det. Nu är lovet förbi och jag har sovit bort den mesta tiden av den, det är ju skamligt. Tänk vad många timmar som jag skulle kunnat fått saker gjorda? Istället sitter jag uppe halva nätterna och somnar till TV:n. Totalt onödigt, men väldigt mysigt försäg. Nej, nu ska jag försöka rycka upp mig. Nu ska jag ta en tripp till solariumet, sedan ska jag unna mig ett litet hemma spa med produkterna från gårdens inköp. Sedan tänkte jag läsa lite och sedan sätta igång med mitt NO arbete - Bröderna Wright. De första som flög ett flygplan med en motor som kraftkälla. Det kanske kan vara intressant. Vem vet... Puss!

NY JACKA



image257
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag invisterat en ny jacka. Den här härliga vår drömmen är köpt på H&M för 398 kronor.

Torsdag

Så var det ännu en gång torsdag. Jag vaknade runt tolv snåret och började göra mig iordning för att gå ut och luncha med mamma. När vi ätit klart började vi gå ner mot centrum för att kika runt, och för att beställa en barnvagn till bebbelonen. Jag fick med mig en påse från Lindex hem. Den innehöll en "Peel soft!" från NIVEA young & två ansikts maskar från Montagne Jeunesse. Nu jädrar är det vår uppfräschning! Får se om jag slår till ikväll eller imorgon förmiddag.

Idag har det alltså inte hänt så mycket mer än lunchande med mamma, strotsande på stan. + städning av mitt rum. Pga att det är så obeskrivligt stökigt i mitt rum så fortsätter jag att städa imorgon...Kanske.

Det känns som att jag håller på att bli sjuk,. Det skulle inte vara helt omöjligt heller eftersom att hela familjen går och dras med förskylning. Jag hoppas att jag inte drabbas. Får se vart kvällen leder, kanske blir det ett hemma spa eller så blir det utgång med vännerna. Jag har ingen aning. Puss på er!

image254image255

LAT ONSDAG

Morsning korsning! Det är redan onsdag. Herre jösses vart tar alla dagarna vägen? Känner på mig att jag kommer sitta och vara besviken på mig själv på måndag, när jag sitter där i skolan igen. Jag kommer tänka att jag inte har gjort någon nytta på hela lovet, utan att jag bara har suttit och låta dagarna rulla förbi. Så som det alltid är för mig! Men det är ju iallafall bättre och sitta och jäsa med vännerna en ensam hemma.

Jag, Naida, Sofia och Magda sov över hemma hos vår kära vän Vera inatt. Det blev en lång natt med prat om det de flesta ungdomar pratar om. Självklart menar jag samtalsämnet som aldrig blir uttjatat, det motsatta könet. De gudomliga varelserna. Man får aldrig nog! (besatt?) Det var mycket trevligt. Pratet, myset och sovkläderna har hållit i sig hela dagen.

Naida övergav oss vid tio tiden imorse för att åka iväg på en fem dagars tripp ner till götet. Vi andra låg och latade oss ett tag till och smuttade på te och läste skvallerblaska. Sedan tog vi oss i kragen och åt frukost som drog ut i två timmar. Magen sa aldrig ifrån skorporna. Såhär har det i princip fortsatt hela dagen. Vi har legat och ålat oss på magen och kollat på film/TV, pratat strunt och tagit nått och äta när allt känts trist. Härlig dag! Tack för myset brudar. Ni är för underbara. Have a good evening! Puss

R.I.P

I fredags fick jag ta ledigt från skolan för att ta farväl av min älskade Rune. Är otroligt glad för att jag tog intiativet till att åka ut till Vätö på hans begravning. Begravningsceremonin höll till i Vätös Folkets hus, i ett stort rött hus långt ut på landet, bort från cilivisationen. Vita dukar och porslin var fint uppdukade på bord, placerade i U-form. Längst fram stod ett bord, omringat av blommar och ljus, och en bild på Rune i centrum. Att se bilden, då han ler, då han var glad var oerhört jobbigt. Att lyssna på musik som påminde om hans personlighet var fruktansvärt. Att höra officianten prata om honom, fick mig att förstå hur mycket han betydde och hur mycket jag saknar honom. Den dagen skänkte jag många tårar.

image241


Alla minnen, alla somrar tillsammans med dig, är någonting jag aldrig kommer glömma. Du kommer alltid finnas i mig, i alla lägen. Vår skärgårds Ö kommer sakna någonting somrarna framöver. Jag vet att det är för att du är borta! Du finns inte längre kvar. Våra minnen ska liva upp vardagen. Jag ska tänka på dig. Jag kommer alltid att vara din pärla, du ska förbli min sol. Jag ska alltid tänka tillbaka på minnerna från fjol, och bilden av din unika mustach ska jag ha med mig varje dag. Jag både gråter och ler av minnena av dig Rune. Vila i frid !

Tisdag

Föråt för riktig dålig uppdatering de senaste dagar. Det har funnits så mycket annat som svävat runt i mitt huvud. Men nu är jag tillbaka och ska försöka hålla det så! Det är lov mina vänner. Hur skönt som helst. Starten har dock inte varit någon höjdare, men jag hoppas att de vänder. Begravningar och onödiga tjejbråk är någonting man helst slipper. Men jag hoppas att allting löser sig även om gårdagen slutade i katastrof!

Men gårdagen hade även sina goda stunder. Jag mamma och syster åkte in med halv tio tåget till Haninge. Min gravida mamma orkar inte åka längre, haha. Jag invisterade en vårjacka och ett par sommar skor. Jag fyllde även på sminkväskan. Blev inte så mycket, men jag är nöjd med mina inköp. Ikväll ska det bli övernattning med brudarna hemma hos Vera. Det blir antagligen filmkväll med svull. Det ska bli mysigt! Hoppas att ni får en bra kväll. Puss på er!

Onsdag

Gokväll mina damer & herrar. Här sitter jag en onsdagkväll, i svarta kläder och är helt slut. Jag har nyss rotat fram alla mina svarta kläder.  Runes begravning inträffar nämnligen på fredag.

Dagen började med ett lång svenska pass. Efter det var de SO som väntade, och där blev de latjande på en smartboard. Efter lunch gjorde jag ett VG/MVG matte prov. Satt i 1 timme och 40 minuter. puuh! hoppas att det gick bra. När jag kom hem så satte jag mig med syster, och pluggade till mitt spanska prov som jag ska skriva imorgon. Känner mig inte alls motiverad. Tror inte det blir någon höjdare...

Imorgon hålls vår "STORA" tradetionella (?) kväll, rättare sagt "Viakvällen". Skolan samlar in pengar till en fattig by i Zambia, med hjälp av arangemang av eleverna. Kvällen består av en massa skolarbeten, underhållning av olika slag och en hel drös med caféer. Torsdagen 21/2 (imorgon) kl: 18.00-20.00 i Viaskolan. Välkommna!


Söndag

Gud vilket härligt väder det ser ut att vara utanför! Måste nog försöka ta mig ut en sväng. Det ser ut som en sen sommardag. Gosh vad härligt! Vill ha sommar nu. Jag och Jennifer har pluggat lite matte, det gick bra. Hon är en klippa, nu har jag lite mer koll på läget. Det blev lite mer än bara pluggande. Vi satte på två avsnitt av O.C också. Jag vet inte riktigt vart dagen leder, men jag hoppas på någonting bra!

Måste tillägna ett stort GRATTIS till min bästa vän Erika, som fyller byxmyndig idag!
Jag älskar dig.


Ha det bra allihopa! Pusspuss

Lördag kväll

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en bra kväll. Jag och brudarna hade det jätte mysigt ikväll. Vi gick till affären och handlade allting man behöver för att få ihop en lyckad kväll. Alltifrån jordgubbar, hallon, passionsfrukt och ananas till grönsaker och pasta. Vi fick ihop en hel mysig middag at my place (daddy). Det var riktigt mysigt. Vi kollade även på melodifestivalen, såklart. Jag vart inte så förtjust i fjomparna i röda kavajer utan skulle hellre velat att C & A skulle gått vidare till finalen, menmen. Måste bara säga att Sanna Nielsen är helt underbar! Vilken röst och urfiin låt. Efter melodifestivalens slut satte vi på en Wallander film och vissa av oss skrämde upp sig ordentligt. Myskväll! Nu ska jag bära mig av mot drömmarnas värld. Jennifer kommer hit imorgon vid 12.00 tiden, så ska vi plugga till matte provet som väntar på måndag.

Puss på er!

Fredag

Äntligen! Nu passar det med lite ledighet. Har varit en ganska bra vecka faktiskt. Hoppas att det forsätter så. Vi gjorde engelska prov idag. Skönt att provet någon grad "svårare" än det andra var riktigt lätt den här gången till skillnad från tidigare. Ett stort + var även att vi hade världens snyggaste vikarie. Hallelujah! Jag har inte gjort speciellt mycket idag. Kom hem vid tre, sov till sju, åt mat och så har jag kollat på lets dance. Man orkar ju knappt göra någonting på fredagarna efter en slitsam vecka, hmm...

Farfar ringde mig för ett tag sen, vi pratade om Runes minnesstund, som jag och Lindis ska iväg på 22 februari. Usch, det kommer bli en jobbig dag! Farmor frågade om jag kanske inte kunde sjunga någonting. Jag ska försöka få med mig Lindis på spåret så kanske vi slår till. Är det någon som vet en passande, helst svensk låt till en minnesstund/begravning? Kom gärna med förslag!

Ha en mysig fredagkväll! Puss

<3

image240

Ingwa Melero

image236
Obeskrivligt fin klänning från Ingwa Melero. Min stil på en liten klänning. Helt underbar! Du kammar hem drömmen för ca. 2569 kronor + frakt och tullavgift på det. Det skulle vara en riktigt fin femtonårs present!

Passa på!

Hallå alla! Är det någon som inte tidigare vågat klippa upp håret och har fortfarande sitt hår i samma linje? Isåfall kan jag har ett erbjudande till dig. Ta chansen att få både mer liv i håret (klippa upp det) och samtidigt leka modell framför en kamera. Är du intresserad, skriv en kommentar eller skicka ett mail till mig ([email protected]) så får du veta mer, och om du är lämplig för uppdraget! Pusss


image235

Onsdag

Är det bara jag som tycker att det första dagarna på den här veckan har gått rusktigt fort? Det kändes som att det var tisdag imorse när jag klev upp ur sömnen. Nu när jag tänker efter så kommer jag inte änns ihåg vad som hände i måndags. Det känns som att det var en evighet sedan. NO provet har troligen tagit upp all plats i huvudet, suck. Skönt att ha de där provet gjort. Jag tror att det gick rätt bra faktiskt, så det känns galant! Nu väntar engelska provet som är på fredag. Har fått tagit beslutet att skita i hockeyn imorgon för att plugga istället. Det är lite surt men plugga måste man ju göra så det är väll bara att tänka posetivt. När jag kom hem efter att ha gjort provet idag somnade jag på momangen, och vaknade inte förns vid 6 tiden, då jag och mamma beställde hem mat, smarrigt. Nu ska jag kolla igenom min SO uppsats och sen ska jag mysa framför TV:n med lite frukt sallad. Yummi! Puss

GIRLS 2008

1. Vilken BH har du på dig just nu? En vit
2. Vilka trosor har du på dig just nu? Ett par rosa Hanky Panky
3. Är du nöjd med dina bröst? Helt OK
4. Är du nöjd med din rumpa? Nja
5. Uppsatt eller utsläppt hår? Utsläppt
6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om? Damn hot
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? Kollar allt i helhet.
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? Jag älskar dom! Stört sköna
9. Vart vill du helst bli kysst? Munnen
10. Och om inte där? Halsen
11. Har du några snygga killkompisar? Solklart
12.Har du kysst ngn av samma kön? Ja.
13. Vad är ett plus på motsatta könet? Snygg klädstil
14. Vad är ett minus? Alldeles för svår fråga.
15. Är du en hejjare på att kyssas? Testa mig

Söndag

Hej allihopa! Har nydligen kommit hem från min privata frisör, Michelle. Underbar! Hon är jätte duktig och det blir väldigt ekonomiskt eftersom hon icke tar betalt, suveränt! Jag tänkte lägga mig ner i sängen och börja läsa i en bok som jag har fått låna. "MVG i allt" heter den, och den ska få mig motiverad till veckan som kommer, med prov. Och jag hoppas att den ska göra susens för resterande år av studier också!

Kikade runt lite på nätet. Finns det något fint man kan unna sig själv till alla hjärtans dag? Jag hittade en del saker som jag skulle bli riktigt glad ifall jag fick. Tips till alla grabbar som har tjejer att uppmuntra! Puss på er.




Allting kommer ifrån www.asos.com


Dagen närmar sig...

Har ni några planer inför alla hjärtans dag? Det har jag... Jag ska åka och kolla på hockey match. Trevligt, men inte så värst romantiskt. En liten gåva skulle liva upp stämningen rejält! Jag håller med Therese; Tänk om man skulle kunna få ett sånt här fint halsband från Fris & Company på alla hjärtans dag om en vecka...Puss på er!

image228
 

<3

image227

Pärlan din jag var, och det ska jag förbli såklart! Allt gick så snabbt, och beskedet gjorde mig illa. Men jag hoppas alltid att du kommer finnas vid min sida. Alla dessa minnen som föllt oss genom alla år, jag hoppas att de även nu består. Nu blir det fart i himelen med din glödande passion, du hann ju inte änns gå i pension. Jag saknar dig...

"You're still a part of my life!"

 "That place wont be the same without you.!"


                                                                                                                                                            


Onsdag

Har nyss ätit min favorit rätt och är belåten. L gick nyss hem. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Tänkte träna lite till matte provet imorgon, är jätte rädd! Det är bara ett G prov, men det skrämmer mig ändå... Sen tänkte jag slå mig ner och kolla på Room service för att sedan, gå över, från att vara "soffliggare", till en hurtig människa. Tänkte göra en rejäl massa med styrkeövningar och sedan sätta mig på cykeln och göra ett konditionspass. Då kommer jag somna som en stock!

Juste jag var på "utbildning" idag, som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Jag kan inte direkt påstå att det var en utbildning. "Han" pratade mest om sådant man redan visste någonting om. Så det var mer som en diskution. Menmen. Vi ska ses i Mars igen. Det blir säkert toppen!

Ha det bra sötnosar :)

Gynning i centrum

Det är Tisdag kväll och jag är på ovanligt bra humör. Vet inte vart energin kom ifrån. Men en vild gissning skulle kunna vara Carolina Gynnings nya "mega hit". Haha hon är för tokig den fake blondinen. Låten, med namnet "Allting som jag tar på blir till guld",  är så dålig så att den blir riktigt bra, komiskt! Men hon fixar det hon gör, och det tycker jag är häftigt. Men hon ska nog inte ha för höga förhoppningar om att bli en ny Carola.

Spana in Gynnings musikvideo:
http://kanal5.se/web/guest/nyhetsmall?p_p_action=0&p_p_id=K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_kUM9&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_kUM9_struts_action=%2Fk5journal2Fview&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_kUM9_articleId=409515&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_kUM9_groupId=1701&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_kUM9_version=1.0

Jag tänkte krypa ner till bädds i hyffsad tid ikväll. Jag ska iväg på "kurs" imorgon, hela  eftermiddagen. Då gäller det att ha lite energi. Det är en skyddsombuds utbildning. Eftersom att jag medverkar i elevrådet, har jag även ställt upp på att vara "skyddsombud". Det betyder, att jag ska lära mig att kunna se faror för eleverna runt om på skolans område. Inte så hiskeligt roligt, men det är väll bra att angagera sig, eller hur? :)

Puss och godnatt ! / SOFIE

Tisdag

Ny knallad hem från skolan. Vi fick ha vikarie på bilden och fick avsluta tidigare än vanligt. Super bra! Jag tänkte sätta mig och försöka bearbeta min SO uppsats och sedan koka lite te och lägga mig för att slå på Sex and the city i en timme, eller två. Sen ska jag försöka hinna träna lite också. Får se om det blir någoting gjort med en social person lite senare ikväll, får se vart dagen leder helt enkelt. Hoppas att ni haft en bra dag! Puss på er

image224
Victoria Beckham borde verkligen haft kvar sitt långa och mörka hår!

Lördag

Jaa idag är det Lördag. Har inte gjort så mycket idag. Varit på promenad och ätit och lite sånt där. Inte mycket alls.

Igår däremot, var det en fullspäckad afton. Blev stressigt efter skolan för att hinna med både att duscha och komma iväg till tåget i tid. Men som tur var hann jag. Jag syster och Edgar åkte till Karlberg och gick sedan vidare till fridhemsplan. Vi mötte Morgan och Kamilla och de tog en öl på en pub innan vi gick vidare till Texas long horn och åt en underbar middag. Efter det var det dags för syster och Edgar att åka hem till lilla Nynäshamn igen för att åka på fest. Jag kamilla och Morgan tog en taxi till Söder och satt på Läckerbiten resterande tid av kvällen. Det är verkligen ett trevligt ställe, underbara människor!

Nu ska jag och Morgan kila över till grannen och kolla på film. Ni får ha er en mysig Lördag kväll. Puss på er!

RSS 2.0