Saturday night

Hej mina vänner! Hoppas att alla mår bra och har haft en trevlig afton. Själv har jag tillbringat lördagkvällen tillsammans med min fina fru och älskade pyre till lillebror. Vi kastade ihop en middag, en underbar kycklingwok med massa grönsaker och nudlar. Smarri smaskens! Sedan bänkade vi oss såklart framför Melledellefestivalen. Satt i iver och röstade på Nilla förgäves. Attans.

Nu sitter jag här med en kopp te medan Leon skådar sin nya favoritfilm "Upp" för sjutioelfte gången.
Snart är det sängdags.

Trevlig fortsatt kväll. Puss



Förgyll min vardag

Nu var det ett tag sedan sen sist... Igen. Har varit uppbokad med massa träning och studier. Har bland annat ett stort arbete som ska vara inlämnat på fredag. Men efter de är det lov, så nu gäller det att härda sista biten. Har som sagt tränat väldigt mycket på senaste tiden. Tränar ca 1 ½ timme varje dag. Mår jättebra av det! Häftigt att se resultat både psykiskt och fysiskt. Har långsiktiga mål så det gäller att inte ge upp. Känner att jag är en god bit på vägen!

Man blir så himla glad av träning också.


Glad helg!



TIGER OF SWEDEN


Jäkligt snygga jeans!


Gul klänning?



Jag är på jakt efter en gul klänning till sommaren. Vill verkligen ha en! Passar superfint till brunt hår och bränna. Lova att berätta om ni har sett/ser någon fin!


Träningsdags


Nu ska jag hoppa upp på cykeln, än en gång. Tänkte köra framför förkväll, där just temat är Hälsa ikväll. Om jag inte är helt "ute och cyklar" vill säga (haha). Sen blir det middag, plugg och tvmys. Det ser lovande ut! Skriver senare igen. Puss


Upppiggande!

Tyvärr blev det ingen simning idag. Hela bekantskapskretsen verkade vara nergrävda i plugg. Får bli en annan dag helt enkelt. Kan vara trevligt med lite sällskap i längderna! Idag blev det istället klassikern motionscykeln. Funkar i alla lägen och har blivit lite av min bästa vän. Sitter i stort sätt varje dag och trampar. Enkelt och effektivt. Toppade passet med att kila iväg för att sola. Har inte solat på jättelänge, och det kändes verkligen skillnad. På både insida och utsida. Jag blir så himla deprimerad när jag är blek, och har faktiskt varit de här ett tag nu. Genast känner jag mig piggare! Gör susens de där blåa rören. Magi. Drogen. Döden. Se upp!

Toppade även solningen med att lägga en fuktgivande mask. Så nu är jag hel, ren och fräsch igen! Tänk vad små krämer i tub kan göra för kropp och själ. 

 


På svart och vitt



Idag är det tisdag och veckan går i rull. Börjar som vanligt inte förän halv 12 på tisdagar, vilket uppskattas otroligt mycket! Har hunnit träna, ätit frukost, pluggat, läst miljarder bloggar, tagit en långdusch och nyss ätit lunch. Nu ska jag alldeles stax bege mig mot bussen. Efter skolan ska jag hämta pyret på dagis och sen tänkte jag faktiskt ta mig och simma ikväll. Kanske är något!


Valentine's day

"Åhåhå vilken härlig dag. Na na na na na na na na na na!"

God eftermidddag sockertoppar. Idag är jag glad. Fylld av kärlek och glädje. Till och med jag som är en bitter singel lyckas finna stor glädje denna dag! Vänner och familj. KÄRLEK. Dessvärre kommer det inte bli någon stor tillställning här då jag tyvärr har en hel del plugg att ta itu med. Men en mysig middag med familjen och en varm och lång dusch med massa doftljus och musik ska jag nog hinna med.

Igår startade jag även upp denna kärleksfyllda dag med att se filmen "Valentine´s dag" på bio med mina vänner. Det var en härlig film med skratt och romantik. Fullträff!

Sprid rosor i snön. Omtanke, kärlek och hopp!


åååååhh


Klänningen kommer från märket MALINA 


Sommar och romantik





Sommar och romantik i kombination med dessa fina klänningar hade inte suttit helt fel! Ge mig sommar.


Torsdag

Veckorna bara rusar iväg! Imorgon blir det helg igen. Dagen har varit bra, förutom dålig start med "tjejvärk" på morgonkvisten. Härdade igenom första lektionen som sträckte sig över hela förmiddagen... I övrigt har jag idag lämnat in en debattartikel vi skrivit i svenskan. Jag skriver bäst under press och ensam hemma i tyst omgivning, och därför började jag inte förän igårkväll. Jag valde att skriva om ämnet "skönhetsoperationer". Har i princip alltid varit ganska faschinerad av estetisk kirurgi, och jag kan motvilligt erkänna att Linda Rosing var min största "idol" under många år. Jag som person har ingenting emot Linda Rosing, men ser henne i dagsläget inte som någon solklar förebild. Att skriva en engagerad text var i detta fall alltså ingen match då jag har många åsikter och värderingar inom ämnet.

Imorgon är det som sagt fredag. Morgondagen har ännu inga planer, men på lördag ska jag troligtvis träffa mina gamla och trogna vänner Casper och Adam. Det var otroligt länge sedan vi sågs och jag saknar dem innerligt! Hoppas det blir av.

Nu tänkte jag göra en snabbvisit i duschen innan jag går till sängs med boken, "Snabba cash".
Sköt om er


Min nya idol, lillebror Leon.


Skippa parfymen?



Läste precis om en undersökning av två forskare vid Florida state university. Studien visar att om en kvinna vill attrahera män bör hon inte bära någon parfym alls. Männens testosteronhalter påverkas nämligen av kvinnors kroppslukt.

Männen som deltog i studien fick lukta på t-shirtar som kvinnor burit i 3 nätter. Det visade sig då att de som männen angav doftade allra bäst var de som burits av kvinnor under ägglossningen. Det verkar alltså vara ett sätt för naturen att signalera fertilitet.

Frågan är om en kvinna skulle klara sig utan sin parfym..


Sofie vill ha...



Linda Pritchard


Linda var min favorit igår. Förstår inte riktigt hur hon inte kunde gå vidare!


Fredag


- Hej, jag har en fjärrkontroll i armhålan. Det gäller att parta till när det är fredag!

Ska alldeles strax bege mig mot affären där jag ska möta upp tjejerna. Ikväll blir det "tex mex", gossip och Lets dance."Vi är fyra tjejer som föredrar mysiga hemmakvällar och långa skogspromenader." Haha.


"Torsdagsmys!"


Avnjöt precis en fantastisk middag med fina vännen, Jennifer.


Pinsamt

Herre min gud vad jag har gjort bort mig i idag. Har skrattat så jag gråtit! För det första, hade bråttom till bussen och sprang i snöyran. Som ni säkert alla är medvetna om har man sällan blicken uppe när det snöar rakt i nyllet. Vad som hände var att jag (som är overkligt kort) springer rakt in i en killes mage. Killen som hade ögonen övertäckta av snö verkade som tur var inte se vem det var. Men jag hann iallafall med bussen. Men tokerierna slutar inte här. När jag ska kliva av bussen så stänger busschaffisen dörrarna på mig (hon såg väl inte lilla kort mig), och snacka om att jag gjorde entré ut på trottoaren. Jag skrattade så att jag grät på utsidan och resten inne på bussen. Jag har grävt min egen grav, men kul var det! Generad.


Krya på dig Marcus!

Vi har bara två lektioner imorgon, idrott och Historia.
Puss och kram


Sommar



...vart är du ?


Vackra Josephine!


RSS 2.0