Resultatet

Idag var det "den stora dagen". Idag träffade jag Elita för att göra ansiktsbehandlingen. Det var underbart och hon är en otroligt gullig tjej! Kände resultat direkt efter och bokade därför en till tid. Jättekul! AHA-behandling är verkligen någonting att rekommendera.

Förövrigt har jag tagit det lugnt. Ätit middag med pappa, slagit till på en grå/blå tröja och tittat på Let's dance!
Klickade även hem träningskläder och ett par skor till våren från HM.

Puss och kram


SHOES


Dessa ska garanterat få en plats i min garderob!

Magdalena Graaf



Vill sända en varm och hjärtlig hälsning till Magdalena Graaf efter nattens tragiska händelse
. Enligt hennes syster, som funnits vid Magdalenas sida under hela natten, mår hon bra trots omständigheterna. Magdalena meddelar att hon nu avbryter sin medverkan i Let's dance, vilket jag tycker är otroligt tråkigt med tanke på att hon är/var en av mina favoriter! Men hälsan går före allt. Lycka till & krya på dig Maggan!

Lördag

Hej bloggen! Har ni haft en bra dag? 
Imorse begav jag mig in mot storstaden med 11 tåget i sällskap av Emily och Therese. Direkt när vi kom fram gick vi med raska steg mot Coffeehouse by George och avnjöt en god lunch! Det har varit en lång och trevlig dag i regn och rusk med fina inköp. Jag är mycket nöjd! Blev bland annat ett par jeans, ett par skor, två tunikor m.m... Imorgon åker jag och pappa iväg och letar efter en mobiltelefon. Hoppas att jag får med mig någon hem!

Nu ska jag sova. Är helt slut...

Puss & Kram


friday - let's have some fun

Åh vad härligt det är med fredag! Veckorna rusar iväg, förstår inte var alla dagar blir av. Jätteskönt i skolan just nu. Inga prov, inga inlämningar och inga läxor! Jag lever livet och tar var dag som den kommer. Bättre än såhär kan det knappast bli...

Idag fick jag min lön. Imorgon börjar jakten efter en ny mobiltelefon. Jag har tänkt slå till på någon Sony Ericsson, som jag faktiskt aldrig haft förut. Kan bli spännande. Det blir även massa annan shopping, nagelförlängning och aktiviteter i många former. Kommer bli en rolig månad. Ikväll ska jag och tjejerna gå och frossa thai! Så nu är det bäst att jag tar mig i kragen och börja fixa allt jag ska hinna med. Ska hoppa upp på cykeln och köra ett pass som medföljs av dusch.

Vi hörs! KISSES

AHA-behandling

Hade precis ett samtal med Elita Löfblad, tidigare känd som glamourmodell och sitt medverkande i Big brother. Fredagen den 30/1 (nästa vecka) ska jag pröva på att göra en AHA-behandling hos Elita på hennes salong. Ska bli väldigt spännade! Hon verkar jättedukig och vara en otroligt trevlig tjej. Ser verkligen fram emot det här :-) Någon som har gjort en sådan behandling förut?


Elita Löfblad



 


Tema - Yrke!


Har glömt att berätta om Veras födelsedags middag som gick under temat yrke! Det var en kväll fylld med skratt, trams och massa god mat! Jag valde att imitera yrket glamourmodell och hade skapat mina alldeles egna silikonbröst. Roligt var det! (Haha...) Fler bilder kommer att uppdateras så fort jag har fått dem.

PS: Jag var inte så grovt sminkad som jag ser ut att vara där uppe i hörnet...

HUGGA SHAKKA!

Hallådär!
Skolan har fått fart och jag är tillbaka i rutinerna. Det är skönt! Jag tycker om rutin. De kommer antagligen bli ännu mer rutin i mitt liv nu med tanke på att jag bestämt mig för att träna dagligen! Jag har redan börjat och hållt på ett tag. Det går riktigt bra, och jag känner mig redan piggare.

Gårdagen var en start på en ny vecka. När jag kom hem tog jag det lugnt och åt mellis (mysigt ord), samtidigt som jag läste Glamour och mös i soffan för ett slag. Sedan satte jag igång att plugga lite SO eftersom jag hade prov på det idag. Det gick faktiskt ganska bra tror jag! Efter det var det dags att träna. Igår gjorde jag det framför Victoria Secrets fashion show 2008 för att bli extra taggad. Det funkade! Jädrar vad jag tog i. Kan jag verkligen rekommendera ;-) Efter ett hårt pass och middag överraskade mamma mig genom att säga - Det är dags för hugga shakka! Ängeln hade köpt med sig en färsk ananas från affären. Det var precis vad jag behövde efter träningen, nu när sötsuget började tränga sig på. Hon är inte dum inte, min mamma!

Nyklippt




Igår gjorde jag det. Jag tog farväl av ca 15 cm av mitt älskade hår. På bilderna ovan ser ni resultatet. Jar är nöjd fast än det blev väldigt kort (för att vara jag...)! Men med tanke på att mitt hår växer som ogräs är det ingen fara. Ni som känner mig vet att mitt kännetecken är att ha långt hår, haha...

Vad tycker ni? Gjorde jag rätt som klippte av så mycket?

Den stora dagen

...Är närmare än vad man tror. Tänk att det bara är en enda termin kvar med världens underbaraste vänner! En termin av 20 st, om inte fler (?). Snart  börjar det stora projektet med att sy min balklänning. Yepp, jag ska sy den själv, med hjälp från min syslöjdslärare. Ska bli otroligt roligt - hela processen. Arbeta med den och sedan få bära upp den, och förhoppningsvis var hur stolt som helst!

Att vara balens drottning har säkert  varit en dröm hos alla tjejer. Jag är iallafall en av dem! Jag längtar fruktansvärt mycket. Få vara prinsessa för en dag! Det sorgliga är vad dagen medför - seperation från klassen. Men jag börjar förstå att det är dags att bege sig ut på nya äventyr. Världen väntar, och den är full av möjligheter!



Jag har kikat runt efter lite inspiration till min klänning. Allt mellan bröllopsklänningar till galaklänningar från röda mattan. Denna detalj på Marisa Millers klänning fastnade jag för, och tror att jag vill använda på min klänning. Dock ska min klänning vara axelbar. Men något i den här stilen tror jag att det blir. Jag vill ha den bar i ryggen (som ni ser på bilden) Fan vad skoj detta ska bli! Kommer visa er mer om hur mitt projekt går så småning om!

"She´s a beautiful girl"



Oth-faan som jag är så måste jag berätta att Haley är min storfavorit i serien! Hon är en sådan underbar och omtänksam person som är en förebild för oss unga människor ute i den vida världen. Det är inte fel att vara en pluggis, man kan hitta kärleken och vara en super mamma vid ung ålder, det visar hon tydligt! Jag har många förebilder, Bethanys roll som Haley är en av dem!

Älskar även den här låten.

Jullov då det är som bäst!

Gott nytt år bloggen! Hoppas att alla har haft en super start på det nya året. Om inte, så är det långt kvar och möjligheterna är många. Jag har haft det kanon. Jag har tagit lugnt, och återhämtat mig efter att ha arbetat som en galning i julrusningen. Nu är jag tillbaka på fötterna igen och har ägnat dessa dagar åt mig själv, mina vänner och shopping i massor. Har varit underbart!

Igår pälsade jag på mig riktigt ordentligt och mötte Linda, Josefine och Ellen för att ta en frisk promenad runt Ringvägen. Det blev en lång och härlig promenad med rosiga kinder och friska sinnen! Vi avslutade rundan med varm choklad på konditoriet nere i centrum. Vintern har sina fördelar!

På kvällen blev det "spelkväll" hemma hos Ellen. Vi spelade allt från Drömdejten och Pictionary till charader. Riktigt trevligt! Efter några omgångar fick vi även sällskap av Ellens bror och hans kompanjon. Kvällen medförde mycket skratt! Tillbringade även natten hos pinglan.

Idag har jag storstädat mitt rum, tittat på film och ägnat tid åt mamma och lillebror!
Imorgon ska jag åka till jobbet och hjälpa Michel att förbereda innan vi öppnar butiken på nytt för i år.

Sköt om er :)

Varma kramar i vintermörkret!


RSS 2.0