Vår lilla prins!

image289image290

Leon Vincent Eirand Ödmark
2008  APRIL - 25 

Världens sötaste bebbelon har anlänt! Mer lycka finns inte bland oss. Du är underbar!

APRIL - 24

Nu är det bara några futtiga timmar kvar. Sedan är jag inte minst längre. Ska bli såå mysigt att få en liten knott i familjen! Dagen har inte varit så händelserik. Jag hade sovmorgon och slutade halv tolv. Helt okej dag ;) Imorgon är jag ledig pga nykomlingen. Det blir skönt & väldans skoj!  Nu återstår det bara att önska min söta mamma LYCKA TILL!

Godnatt!

image288


Med kärlek, Sofie.

ONSDAG

Hej allihopa!
Vädret håller i sig. Det uppskattas väl! På eftermiddagen kollade klassen på estet elevernas show nere på folkets hus (Vågen). Den var helt okej. Efter gick jag tillsammans med syster och hennes vänner till Lindex där jag införskaffade mig ett par nya lösnaglar. Tro mig, det behövs verkligen på mina obeskrivligt ofeminina naglar. Men nu är det långa och fina! Vi hann även med att äta mjukglass i hamnen i vårsolen. Hur underbart är inte det? Mycket...

Bebbelonen närmar sig med storm steg. För er som inte vet det så får jag ett syskon på Fredag. Oerhört spännande! Här har man gått och släpats efter en odräglig storesyster i alla dessa år. Nu är det min tur! Nej jag tycker om min storesyster, och jag ska vara en ruskigt hygglig syster åt lill knoppen! Vi vet inte vad det är för kön på bebben ännu, det återstår att se. Men namnen är satta! Ifall det blir en tjej ska hon heta Noelle, och ifall det blir en lillebroder så ska han heta Leon. Det skulle vara riktigt mysigt att få en bror för omväxlings skull. Men en tjej till är alltid välkommen. Får se hur det går...

Med kärlek, Sofie.

22 - APRIL

Hallojsan!
Gosh vilket härligt väder dagen har givit. Lovely! Man vill bara ut på alla lektioner. Sommarlovet kyper sig närmare sakta men säkert.

Idag började vi dagen med en ersättningsbuss till Ösmo. Simhallen väntade. Det var helt okej. Livräddnig. Gick ju bra! När vi kom tillbaka väntade SV och engelska. På svenska lektionen fick jag tillbaka mitt röda tråden arbete som jag kämpade förjäves med innan påsklovet fick sin tid. Barnslig som jag är måste jag tömma blåsan och andas lugnt när jag öppnar mina arbeten och kollar på resultatet. Idag väntade jag ovanligt länge, och började skaka och nästan gråta när MVG var omringad med en väl ifylld ring. Hallelujah! Det har jag firat med att fuska lite med maten. Eller jaa, det har blivit mycket bröd, glass och bullar. Men sånt ska man ju unna sig också, eller hur?

Våren är full av överaskningar!

Med kärlek, Sofie.

Nytt inköp!

                                       
image287


I torsdags när jag kom hem från skolan så hade en ny upplaga av Glamour droppat ner i brevlådan. När jag bläddrade igenom tidningen möttes jag ganska tidigt av en reklamsida av Gina tricot. Deras underbara modell bar en av de vackraste klänningarna jag någonsin sett! Jag blev galet exalterad och bestämde mig genast för att "den där ska jag ha". Mamma kom med förslaget att det skulle kunna bli årets examen klänning. Greate tänkte jag. Senare under dagen mötte jag upp pappa i Haninge. Han orkade inte laga mat så det blev en visit på den gyllene måsen. Ni kan inte tänka er hur glad jag blev när jag såg klänningen stå i skyltfönstret när vi gick förbi GT. Jag var tvungen att gå in och testa den! Perfekt. Jag var kär! Dags att betala. "Härifrån kan jag inte gå tomhänt", tänkte jag.

Jag köpte alltså den vita underbart mönstrade klänningen från Ginta Tricot för endast 249 kronor. Superlik min tidigare drömklänning från Ingwa Melero ovan. Kommer garanterat bli den bästa sommarklänningen! Jag är såå nöjd!

21 - APRIL 2008

Hello!
Förlåt, åter igen, för världens sämsta uppdatering på min stackars "överblivna" blogg. Men inte nu längre, hoppas jag. Ska försöka bli nogrannare med bloggandet.

Idag var det en ny dag på en ny vecka. Vädret gjorde det otroligt mycket lättare att komma upp ur drömmarnas värd på morgon kvisten. Har dock varit ganska seg under hela dagen, vilket även visade sig ordentligt när jag somnade på musiken, på golvet framför en film. Hoppsan sa! Dagen har inte varit så händelserik. Jag ska strax kila iväg på skolråd. Är man aktiv så är man. Ha det så bra!

Peace Sofie

Köp deras gamla guldklimpar!

image281


"Varje vecka köper vi kläder för tiotusentals kronor tillsammans. Vi tar plaggen på oss - och använder dem sedan aldrig igen. Eller så använder vi dem, men tröttnar. Du vet hur det är.

Därför öppnar vi nu Bloppis.nu, ett nytt modemecka där Sveriges största bloggare kommer att lägga ut sina kläder till försäljning. Alltifrån exklusiva dyrgripar, till fyndshoppade personliga favoriter.
Här kommer du att hitta allt. Hoppas att du tycker om det. "


http://www.bloppis.nu/

Rebecca Simonsson, Erika Johnsson, Frida Fahrman, Freja Kjellberg, Hanna Fridén, Nathalie Berg, Johanna Englundh, Anine Bing, Signe Siemsen, Anna Hibbs, Lisen Sundberg


Im back!

Hej allihopa! Nu tänkte jag att det är dags att fatta tag om tangenterna igen och skriva av mig lite. Hoppas att ni har det bra! Det är ruskigt fint väder ute. Egentligen vill jag bara ut, byta om till bikni och glassa i exotiska frukter. Men tyvärr är det inte sommar än. Men det närmar sig med storm steg. Underbart!

I två veckors tid är det prao som har fyllt ut dagarna i min kalender. Två veckor blev dessvärre bara två dagar. Efter att jag kom hem efter en elevrådskongress i Växsjö så hade mina fötter tagit stryk. På måndagen blev det inte bättre då mitt jobb var att servera hungriga gäster. Fötterna får vara med om mycket en jobbdag på resturang, vilket i mitt fall var väldigt påfrestande. Jag började halta och kunde knappt gå. Personalen skickade ner mig till cityakuten där det inte fanns någonting de kunde göra. Jag blev hemskickad och jobbade inte mer på hela den veckan för att vila fötterna och komma tillbaka med dem läkta. Blev det så? Nej. Mina fötter är dock hela och rena numera men jag har åkt på en influensa. Ända sedan i måndags så har jag legat hemma i hög feber och med en otrolig irriterande hosta. Nu är jag fri från feber. Förskylningen är det enda som återstår att råda bot på.

Jamen hörrni det här var väl ett väldigt intressant inlägg? Knappast, förlåt. Ska försöka komma tillbaka med någonting roligare ikväll. På återseende.

Peace Sofie
image280
Jag slänger in en bild på mitt utskott på elevrådskongressen. Lägg märke till min snygga lärare, även göteborgare som ligger på golvet och bjuder på en het posé! (Andreas)

RSS 2.0