Livet leker, solen steker!

Hello lovers!
Hoppas att ni mår bra allihopa. Hur skulle man kunna göra annat i denna underbara värmebölja? Jag toknjuter av den strålande solen. Har äntligen fått lite ledigt från jobbet och har passat på att tillbringa de dagarna på sjön. Fantastiskt. Det är i dessa tider man uppskattar Nynäshamn som bäst. Vilket höjdar ställe att bo på, egentligen! Vi har varit ute och flängt i Nynäshamns skärgård i två dagar nu. Jag, syster, Edgar och Albin. Grillat, badat, solat, ätit jordgubbar, melon och allt som hör sommaren till. Jag älskar sommaren, älskar min syster, älskar friheten - jag älskar livet.


Dragets kanal - Nynäshamn

Ögongodis!

                               

After work tomorrow, dessa godbitar måste jag bara ha!

Jordgubbar och crossianter

Hej din goding! Allt bra?
Veckan rullar på i vanligt tempo. Även denna härliga dag har bestått av arbete. Började dagen med jordgubbar innan jag stressad tog mig till jobbet. Lite sen. Chefen livade upp stämningen med crossianter. Min FAVORIT! Love it. Jag är inte svårflörtad inte! Jag slutade vid 17 tiden och åkte hem på momangen. Avnjöt läskande dricka med jordgubbar på "ballen" (som det vackert heter i min familj). Kvällen i övrigt har jag varken gjort nytta eller nöje. Bara tagit lugnt. Som vanligt. Orkar aldrig med arbetet annars. Imorgon gäller det igen. Jobb!

Igår efter jobbet åkte jag till Hägersten och spanade in där jag kommer befinna mig under den tiden då Delin är sommarstängt. Jag kommer alltså att jobba vid Hägerstensbadet "Personne" ett par dagar. Om ni har vägarna förbi är det bara att höra av sig!

Nu ska jag möjsa ner mig i sängen med en VR och en CHIC! Det är härlig att vara tjej.

Nyp i stjärten! Kärlek


Du får inte




Hör fåglar sjunga glatt

Godmorgon alla vackra skapelser!
Har ni blivit solbrända, myggbitna eller kanske ni bara allmänt svettas ihjäl? Uppskatta det. Själv är jag inomhus och arbetar hela dagarna. Är inge vidare alls när solen gassar som aldrig förr. Vill åka ut i skärgården. Sola, bada och äta glass i stora lass. Hoppas på att kunna smita en dag från jobbet för att hinna njuta lite! Annars får jag be och böna på mina bara knän för att solen ska hålla i sig ända till nästa vecka.

Just nu sitter jag och smuttar på en smoothie. Ska strax kila iväg till tunnelbanan och jobbet. Slutar runt 16.00 om inte kunderna blir allt för många. Ikväll ska jag boka biljett till Bosnien resan nästa lördag. Jag och mina "fruar" ska åka till Bosnien och bara leva livet en vecka. Kommer bli underbart!

Take care!


Fullkomligt avgudar denna outfit och hennes brunbrända kropp!

Äntligen sova!

                                         
Efter en lång och stressig dag på jobbet, restaurang besök och fotbad är jag äntligen redo för bädden! Godnatt :)

"Ett pussel som består"



Denna låt framförde jag och en nära vän till mig på avslutningen, 10 juni. Jag och Sofia har skrivit texten till den här låten tillsammans med Maria Stråhle och Jennifer Hultberg. Melodin är gjord av Magda Odenstig som under framträdandet befinner sig bakom pianot. Låten är en hyllning till Viaskolans avslutningselever år 2009!

Tack för allt.

PS: Jag gråter. Mycket.

Det var en gång en början på någonting stort
Vi ska leva lyckliga i alla våra dagar
Vi går nu mot skilda vägar
Men minnena är kvar
Från barndom till verklighet
Här vill jag stanna kvar


Kanske är det här ett slut
Men en början på något nytt
Nu vi på nya vägar går
Men från ett pussel som består x2


Jag minns den första dagen som om det var igår
Väskan på till nya världen
I slutet vi nu står
Tio år av skratt och gråt
Nu lämnar vi det här
Det känns så svårt att lämna allt som alltid funnits där


Kanske är det här ett slut
Men en början på något nytt
Nu vi på nya vägar går
Men från ett pussel som består x2


Under resans gång
Vi lärt oss allt till grunden där vi står
Nu vi denna byggnad lämnar och
ut i världen går


Lycka till, Tack adjö
Vi ses nog någongång
Vill tacka er för allt ni gjort som skapat denna sång!



Hemkommen från Gotland

HEJ käraste vänner!
Idag kom vi hem, jag och Ida. Vi har firat midsommar på Gotland tillsammans med hennes familj. Vi har haft det ur mysigt. Huset beläget vid Tofta Strand kunde inte bli mer perfekt. På midsommarafton var vi bjudna på fest. Det bjöds på god mat och dricka ur ett välfyllt och nerkylt badkar. Fiffigt. Det dansades runt stången och bjöds på lekar. Vi hade strålande väder! Det nästan hån drog i mungiporna när man hörde om det trista vädret runt om i vårt avlånga land. När kvällen kom och vädret inte längre riktigt orkade hålla i fortsatte festen inne i ladan. Underbart!

Förövrigt har vi tagit lugnt. Legat och stirrat på varandra, pratat strunt, druckit te in på små timmarna, raggat killar nere på "Nymans" och hängt nere vid Tofta beach club. Jag har saknat min Ida. Skönt att vi åter funnit varandra!

Nu är jag riktigt sliten. Allmänt tömd på energi. Håller på med en genomgående kur av mina naglar. Sedan ska jag lägga mig i sängen ett tag framför OTH i hopp om att få tillbaka energi för ytterligare aktiviteter. Troligtvis ska jag träffa Ida ikväll igen. Ska sova hos mig! Är inte alls tagg på att arbeta imorgon. Ska jobba Hela veckan... Blä.

Pussigull


Tofta strand

16 år!

Jahapp, då var man ett år äldre! :) Saknar känslan av fjärilar i magen dagen innan stora dagen D. Vart tog den känslan vägen? Varför försvinner den med åren? Har vi varit med om det för många gånger? Födelsedag.

Hur som helst. Jag har haft en bra dag. Mötte upp mamma, syster och Edgar i stan. Vi åt lunch och kikade runt. Fick med mig lite smått och gott. Hämtade Leon på dagis och gick och köpte tårta. På kvällen gick jag hem till syster och Edgar. Åt räkor med aioli och tittade på senaste Wallander, Sveket (om jag inte minns fel). Riktigt bra.

Nu ska jag gå och lägga mig. Min dag är över. Ska upp tidigt imorgon och förbereda inför lunch med brudarna. Kommer nog bli kalas!

Ha det bra :)

Bångstyriga älskade


En sån karl!





Min lillebror är guldvärd!



Gokväll!

Vilken deprimerande start på sommarlovet med det här gråa och trista vädret. Har varit väldigt trött efter de senaste stressiga dagar, och inte blir man piggare av regn och rusk. Idag har jag arbetat. Pga vädret så blir det inte så mycket folk, vilket gör det hela väldigt långtråkigt. Tur var det att jag jobbade i sällskap med en ny jättegullig tjej. Flavia, heter hon. Älskar öppna männsikor. Är själv en väldigt öppen person. Nästan lite för öppen och personlig ibland. Vi ska även jobba tillsammans imorgon.

Imorgon efter jobbet ska jag, pappa och Malin ut och äta middag. Jag fyller nämligen år på måndag!
Kärleksfulla hälsningar, Sofie

Jag är sååå lycklig!

Den 10/6 & 11/6 var två helt oförglömliga dagar. Balen var helt underbar och för att inte tala om skolavslutningen igår. Det var med tårfyllda (sprutande) ögon vi lämnade Viaskolan. Blev riktigt känsloladdat och mitt tal blev inte alls som jag hade tänkt mig. En dag jag aldrig kommer att glömma! Kan inte beskriva min stolthet över att fått vara en del av Viaskolan. Önskar att alla hade fått chansen att studera på Via. Det borde alla få vara med om!

Viaskolan kommer alltid att vara Min skola. Always and forever.
Berättar mer och lägger upp MASSA fler bilder lite senare. :) Lovar!



Gotland 09


Provsminkning

Hej bloggen!
Hoppas att ni har haft en bra start på helgen trots det trista vädret. Igår hade vi våra sista föreställningar nere på Folkets hus. Hade inte klarat en dag till. Under lunchen blev det känsloladdat och många tårar föll. Sista showen och sista dagarna med Viaskolan. Kan inte beskriva hur mycket jag kommer sakna allt, allt!

Imorse var jag iväg tidigt och filade lite, åter igen, på balklänningen. Nya idéer medför mycket arbete. Min klänning kommer  troligen inte vara klar förän på tisdag kväll, vilket är lite skrämmande då balen är på onsdag. Men det ska nog bli bra! När jag var klar för dagen var det raka vägen hem och strax efter upp mot gymnasiet för att se Edgar springa ut med studenthatten i toppen. Tyvärr var vi lite sena så vi missade utspringet. Vi tog bussen ner mot centrum istället där bullren, skriken, tutorna och ölstänken blev värre och värre. Tänk den dagen när man själv står på ett flak och sprutar champange. Men en sak i taget. Jag ska gå ut grundskolan först.

Efter Edgars mottagning knatade jag ner i Centrum igen för att provsminkas inför balen. Frida var jätteduktig och jag blev nöjd! En oro ur världen. Nu är det bara 99 åter.....

Nu ska jag sola. Puss


Det är aldrig kört

Showveckan är i full gång. Började med repen idag. Känns lite sådär än sålänge, men det kommer! Brukar vara såhär det är de första dagarna. Var på Folkets hus redan igår och hjälpte till att bygga upp scenen osv. Förövrigt så har helgen varit fullspäckad. Kom som sagt hem från Gotlands i lördags. Bäddade ner i mig i soffan framför Robinsson och stupade strax efter. På söndag morgon begav jag mig mot skolan där jag filade lite på balklänningen innan jag gick hem och slocknade igen. Lite senare på eftermiddagen tog jag mig i kragen och tog tåget in till Farsta tillsammans med Naida och Magda. Det blev en kort vistelse men jag fann det jag sökte. En BH till balen och två nagellack. När jag kom hem var det snabbt ner till Folkets hus och hjälpa till. Kom hem först strax innan 01:00. Puuuh..

Om du är intresserad av att åskåda Viaskolans årliga skapelse finns biljetter att köpa på Musikaffären vid Kullsta, Skivfönstret i Centrum och på Folkets hus. Föreställningarna är på onsdag och torsdag (3/6 & 4/6) kl: 19.00 och priset ligger på 60 kronor. Du är hjärtligt välkommen!

Puss


RSS 2.0