Gokväll!

Hej hoppsan! Håller på att somna i nagellacket. Har precis lackat dem och ska strax börja fundera på sista refrängen. Dagen har varit lång. Har varit på vandring hela dagen. Måste varit den friska luften som fick mig att somna i soffan på stört efter jag kommit hem. Under kvällens gång har jag och lillebror degat i soffan framför Astrid Lindgren klassiker. Hur mysigt får det bli?

Hade egentligen behövt plugga men jag har allt material i skåpet. Klantigt. Det betyder alltså att jag kommer behöva råplugga imorgon. Hmm.

Imorgon, precis som alla andra tisdagar har vi en förbaskat härlig sovmorgon. Börjar inte förän 11:30. Jag och Maria tänkte utnyttja det genom att ta en liten joggingtur imorgon på förmiddagen. Härligt att komma igång igen.

På återseende! Take care


The bachelorette

Fastnade i soffan framför The Bachelorette imorse där Super Vackra Deanna var på jakt efter sin stora kärlek. Hur töntigt det än är så älskar jag program som detta. Det är så mysigt och drömma sig bort. Deanna verkade vara en urgullig tjej, men jag är besviken på hennes val av man. Tyckte hon gjorde helt fel! Tyvärr. Tror jag ska satsa på en romantisk amerikanare i framtiden, haha!


Södermalm

Ännu en vecka avklarad. Det går fort. Åkte in till stan efter skolan. Gick en sväng i Götgatsbacken och kikade lite i Ringens centrum. Fastnade för Carolina Gynnings nya doft "Go Girl", och tror att jag ska slå till. Mötte upp Kamilla, en väninna till henne och lillasyster Tyra på en uteservering. Vi blev inte kvar länge utan rörde oss strax hem. Åt middag ute och bara haft det "fredagsmyyys"! Imorgon är jag bjuden til ena frugan på försenad födelsedagsmiddag. Ska bli trevligt att ha gänget samlat igen. Jag älskar mina vänner.

Puss och godnatt

Deprimerad

Sitter här med min kopp te och försöker roa mig denna torsdagkväll. Kom hem från Haninge för ett tag sen där jag mamma och Leon spenderade eftermiddagen. Hittade faktiskt ingenting. Blir stan till helgen istället. Något som är ännu mer deprimerande är att medan jag sitter här med mitt te, sitter syster på Strandbryggan med bubbel och minglar! Fick nyss veta att hon har snott med en liten present till mig. *ler*. Fan vad jag vill vara 18 nu!

Puss puss

Hej bloggen!

Skolan går finemang och jag mår bara bra! Sitter just nu hemma hos syster. Jag hämtade Leon på dagis och tog med honom hit. Emily och Therese lagade middag och snart vankas desert! Livet är skönt.

Puss puss

SOFIE REKOMMENDERAR


För volym i hårbotten!

Day 2

Andra dagen i skolan och allt känns genast mycket bättre. Vilken otrolig lättnad. Var så himla besviken igår. Föll nästan i gråt för jag var så arg, ledsen, besviken, förvirrad. Nu har jag fått byta klass och har världens härligaste människor runt omkring mig. Det här kommer bli kalas bra! Dagen började med sjukamp tillsammans med tvåorna. Efter lunch intervjuade vi varandra i klassen och fick våra scheman. Jätteglad över schemat. Trodde det skulle se värre ut! Allt är jäkligt bra helt enkelt.

Imorgon börjar vi gå efter schemat. Vanliga lektioner igen. Hmm. Blandade känslor!
Hörs imorgon, Bye!

Vilsna flickor


Ska man skratta eller gråta?

Missnöjd

Är det såhär det kommer vara? Så himla missnöjd...

Imorgon...

Smäller det!


SOFIE REKOMMENDERAR


Mitt favoritte! Oftast blir det 2 koppar varje dag.

Hej då frugan!

Kvällen spenderades hemma hos min finaste Magda. Älskade frugan som flyttar till Torpshammar uppe i Norrland imorgon. Jag har hela tiden undrat varför jag inte känner någonting. En av mina bästa vänner flyttar 6 timmars bilresa ifrån mig. Varför är jag inte ledsen? Varför är jag inte tom? Jag tror jag har funnit svaret ikväll. Ingen plats på jorden passar denna underbara flicka bättre. Jag tror att hon kommer att trivas som fisken i vattnet och ha det bättre än bäst! Jag är så himla glad för min frugas skull. Hon har verkligen hittat rätt och hon kommer bli någonting riktigt stort. Jag kommer att sakna henne så innerligt, men ska försöka hälsa på så ofta jag kan. Älskar dig!

Magda har sedan lång tid tillbaka haft planer på att gå på ett räddningsgymnasium i Torpshammar, AWARE! Nu har hon äntligen blivit antagen och har fått en egen lägenhet där uppe. Torpshammar ligger nära Ånge och ca 10 mil från Sundsvall.


Brandkvinnan (Maskerad Dec-08)


 


tuudiloo

Hej folket! Nära och kära - vänner och bekanta.
Hoppas att ni mår bra och att ni inte har allt för stor ångest inför skolstarten som, iallafall för mig, går av stapeln nästa vecka. Det är blandade känslor. Spännande med allt det nya med sjävlklart ångest inför pressen och stressen... Ska försöka snarka lite extra gott de sista dagarna och komma in i rutinerna ordentligt, sen finns ingen tid för vila.

Imorse väckte jag lillebror och bad om sällskap för morgon-tittar-mys framför PIPPI på det sju haven. Var tvungen att väcka honom då jag skulle känna mig totalt outsider om jag satt och njöt för mig själv. Ni som känner mig vet att jag är ett riktigt Astrid Lindgrens faan sedan lång tid och kan i stort sätt varenda replik i alla filmer, haha.. Älskar det!

Vid lunch gick jag ner på stan för att göra ett par ärenden på banken och kika på utbudet av kaldendrar osv till studierna. Hittade en del fina grejer. Mötte sedan upp mamma för en räksallad på Konditoriet. Mysigt.

Vid 3 tog jag tåget in till Söder för fler ärenden och sedan bar det av hem till pappa där en del av släkten var och hälsade på Malte! Kvällen har följts  av thai och godis i soffan.

Nu vet jag inte vad som ska ske...
Puss puss

NEW IN MY CLOSET


Bilderna är orättvisa, men får duga. ´Puss

Älskar


...Gynnings skor från Gucci

Godmorgon


Ännu en skrutt!

Åh, äntligen har tillskott nr.2 anlänt! Lilla Malte, 090808. Sötnos! Kan knappt bärga mig från att få träffa dig. Pappa sa i luren att han har min näsa. Det gör det hela ännu mer spännande! KOM HEM. Puss

Uteserveringen på Söder

Hej vänner!
Dagen började på Hornsgatan där jag och mamma åt lunch på jobbet. Raskt åkte vi vidare in till City för ett par ärenden och stros! Hittade en jättefin kavaj som jag tänkte använda till vardags. Skit snyggt! Mamma åkte hem och jag vidare till Söder igen. Var i Ringen en snabbis men förflyttade mig till en uteservering med mitt sällskap. Satt ca två timmar, snackade skit och njöt av solen. Senare mot kvällen gick vi till en Italiensk restaurang på Blekingegatan och åt gott! En kväll på Söder slutar aldrig fel.

Nu sitter jag här, själv i en lägenhet och ska snart gå  & sussa.
Öppnar jobbet imorgon och ska därför vara inne på söder redan klockan åtta.

Puss

PS: Imorgon har jag troligtvis en lillebror till! YEEY

Schema

Onsdag: Date med Ida
Torsdag: Jobba 11-16
Fredag: Stockholm med mamma, umgås med mina fruar
Lördag: Jobba 8-17 och Linköping för konsert under kvällen
Söndag: Inga planer än

Nästa inköp? JA


Charlotte Perelli - Bullet


Älskade vän

Det kändes att jag inte var van att vakna av alarm imorse. Redan vid sex ringde det för fullt på mobilen! Vibrationen, signalen. Åh. Jag ville bara lägga mig ner och Dö för ett slag! Haha. Duschen gjorde mig på bättre humör. Höjde stämningen ytterligare med jordgubbar och melon till frulle bulle.

Strax bar det av till jobbet där vi öppnade efter fyra veckor semesterstängt. Mot vår förväntan kom det en hel drös med kunder! Gud vad kul. Men jobbigt såklart. Efter jobbet åkte jag in till city och strosade runt. Som vanligt. Hittade en hel del fint som jag ska införskaffa lite senare till hösten! Ser jag fram emot. Faktiskt.

Nu under kvällen fick jag äntligen träffa min underbara vän, Maria. Hon slog mig följe då jag till middag åt en Avocadosallad!

Nu ska jag alldeles strax pysa i säng!
Natti natt natt!


Nya färgen på mina läppar!


MAKE UP STOREPrairie

Skärgården

Hej hörrni!
Förlåt, åter igen för dålig uppdatering. Jag har tillbringat helgen ute i skärgården med varken el eller vatten. Men mysigt var det! Dock lite tråkigt att det regnade i stort sätt hela dagen igår. Men lite sol fick vi se under vår vistelse! Jag syster och Edgar var i vårt paradis ute i Stockholms skärgård. Brukar vara ute i längre perioder och får nästan fnatt när jag tänker på att det här kanske blir det enda för i år. Jag hoppas att jag ska finna tillfälle till att dra mig ut igen! Kanske med en vän i sällskap denna gång. Får se hur det blir!



Kom hem idag vid fyra tiden. Tog en sväng hem till Morgan och Kamilla och tittade till lilla Tyra. Lilla gosunge! Åt middag där och umgicks ett tag innan jag åkte hem till pappa. Natten ska spenderas här. Ska upp och jobba tidigt imorgon bitti! Har inte jobbat på fyra veckor nu så det kanske är på tiden. Heja heja!

Måste se till att få träffa min älskade vän Maria imorgon också. Känns som en evighet sen vi sågs sist nu. En vecka är länge för ett gift par! Haha.. Funderar på att ta en promenad tillsammans eller något liknande!

Sköt om er. Puss

RSS 2.0