Tisdag

Dagen började med sovmorgon och bestod endast av tre lektioner. Super skönt. Behövde lite sovmorgon. Efter skolan begav jag mig hemåt för att stoppa i mig lite energi innan jag bar av igen. Jag och mina älskade fruar har suttit och knåpar på ett förslag av medley till vår årliga show som vi i år skapar! Det ser och låter riktigt lovande. Återkommer med datum och info om biljetter osv. Det är väl det som hänt idag... Kom hem och frossade i thai, mös framför tv:n och tänkte nu stupa i säng.

Imorgon ska jag och mamma in till Haninge en sväng. Vi ska köpa ny vagn till Leon och jag tänkte kika efter en jacka!
Somna trött, vakna sött!
Kram

Finner inga ord!

Jag är helt fullkomligt, totalt, verkligen, super duper, mega LYRISK! Jag har åskådat någonting sååå bra. Det finns inga ord för hur B R A musikalen "De tre musketörerna" som just nu spelas på Stadsteatern är. Helt fantastisk! Kan fortfarande inte förstå det. Professionella skådespelare och musik att dö för! Låtar som Living on a prayer, Poison, Macarena, Carrie (?), Uptown girl m.fl fick en att vilja ställa sig och haka på som om det vore en konsert. Helt överväldigad. Finner som sagt inga ord. Det minsta du kan göra är att genast kika in på stadsteaterns hemsida och boka NU! Du vill väl inte missa att se Fares Fares naken?

"Sex, drugs and rock´n roll!"

Biljetter för studerande under 26 år kostar 100 kronor. Galet. Lika mycket som att gå på bio. Boka nu! Begränsade platser kvar. Du kommer inte att ångra dig. LOVAR! Jag måste iallafall gå och se den minst en gång till. Så när du ändå bokar, boka till mig också! PUSS






Hemmaspa

Hello lovers! Sitter len som en babyrumpa med "turban" (?) och är inlindad i en stor handduk. Unnade mig ett litet hemmaspa med peeling och hårinpackning såhär på lördagkvällen. Har varit ös hela dagen. Lilla Leon fyllde sitt första år och det firades med massvis av tårta och paket! Tokiga och söta barn överallt. Kul att han fick en sådan fin födelsedag, vår lilla skrutt. Jag och syster satt hela kvällen/natten igår och bakade tårtor. Vi lyckades skapa en väldigt udda design vill jag lova. Men de hade sin charm och var mycket omtyckta av gästerna. Det är posetivt. Men ja, de var blåa... Haha.

Gårdagen började på ett märkligt vis. Vaknade ständigt under hela natten och shippade efter andan och kände ett fruktansvärt illamående. Jag somnade om, vaknade, somnade om, osv... När klockan ringde och det var dags att gå upp kände jag återigen av andningsproblemen. När jag reste mig ur sängen blev det ännu värre. Illamåendet desamma. Jag sprang runt panikslagen och shippade efter andan samtidigt som jag bara ville lägga mig i ett hörn och spy. Efter att sedan lagt mig ett tag igen (vilket jag märkte gjorde det lite lättare att andas) gjorde jag ett nytt försök i att stiga upp. Illamåendet tog överhand och äntligen var jag fri. Jag kände mig genast bättre. Jag blev så lättad! Var riktigt orolig eftersom jag hade en ansiktsbehandling att vara på ca 1 timme senare. Tänk om jag skulle lägga en spya mitt i den harmoniska miljön. Det hade varit obeskrivligt pinsamt. Men som tur var så slapp jag det.

Helt återställd var jag dock  tydligen inte. Efter ansiktsbehandlingen och en tur i city började jag känna mig helt snurrig i huvudet. Ville gå in i ett provrum och falla in i djup sömn. Slippa huvudvärken. Det var ett rent helvete. Först efter två timmar, en ipren och en flaska loka började det bli bättre.. Att jag stupade på eftermiddagen kanske också berodde på att jag inte tuggat en enda tugga under hela dagen. Först vid fem snåret fick jag i mig något. Ett äpple hos syrran. Hälsokost...

Muntert inlägg fick jag bjuda er på den här kvällen :) Charmig fredagmorgon.
Imorgon ska jag och Josefine in till stan och äta lunch på något mysigt ställe. Sedan ska vi möta upp våra kära classmates och åskåda musikalen "De tre musketörerna" på Stadsteatern. Ska bli riktigt roligt. Mysigt att göra något tillsammans allihopa.

Puss på er! 

                                   

En lycklig nybliven 1-åring :)

Mums

Tiden flyger iväg och energin gör desamma. Började morgonen med NP i matte. Gick sisådär. Får se hur det går helt enkelt :) Slutade kring tre och blev snart upphämtad av pappa. Vi åkte till Sickla och hämtade linser som jag varit utan tok för länge. Frid och fröjd igen med andra ord! Under kvällen har jag bara tagit lugnt. Har varit väldigt hängig på senaste tiden. Hoppas att det vänder snarast! Behöver all energi i världen för sista spurten i skolan. Inte lång tid kvar...

Imorgon blir det en himmelsk dag. En riktigt Sofie-dag! Tid-för-mig-sjäv-dag. Mums. Sovmorgon, ansiktsbehandling, shopping och fredagsmys. Lovely.

Nu ska jag hoppa i säng tänkte jag. Här gör jag ändå ingen nytta :)
Tack för mig. Kram på er!


Läran om att uppskatta livet!



" Rummet känns lungt och fridfullt. Mängder med färger dansar som vilda vågor på väggarna. Lugnande musik för tankarna till hav och vågor, sol värme och frid.
Ett litet liv som kämpar med tunga andetag, ett i taget, ett hjärta som slår. Slangarna slingrar sig som stora ormbon längs bleka ben och svullna lemmar. En kamp om att få leva, en vilja av stål.
Trötta ögon iaktar och håller nervöst de varma fingrarna. När skall de kallna, vilket andetag blir det sista... Ingen vet.

En trött familj i kris som önskar att de var hemma. Som önskar att de slapp stänga in sig i ett litet rum för att slippa medlidande blickar, viskande röster och svåra samtal. Två generationer av kärlek som fyller det lilla rummet och får det kalla att ändå kännas så varmt. Alla sittandes, väntandes på att det oundvikliga skall ske." -http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

" Jag rör dig, du suckar. Två hjärtslag i takt som ett. Jag känner din värme, din mjuka lilla kropp. Inga ord behövs, vi forstår varandra, vi är varandra. Jag blundar och drar ett djupt andetag, känner din doft, minns ditt skratt, mins våra stunder. Underbara stunder. Klockan tickar, tiden går och timmarna närmar sig. De sista timmarna..." - http://denstarkastestjarnan.blogg.se/


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I mina blodsprängda och tårfyllda ögon lyser glimten av lycka. Lyckan av att få leva på denna jord och att få göra det tillsammans med min familj och mina vänner. All kärlek och alla små detaljer anser vi självklara i vår vardag. Vi glömmer bort att uppskatta det vi har -  Att stanna upp, tänka till, känna lyckan och att känna glädjen.

" Lyckan av att ha en mamma som uppoffrat kött och blod för mitt liv på jorden. Vaggat mig till sömns med trygghet, tårkat mina tårar och uppfostrat mig med kärlek. En mamma jag älskar. Lyckan av att ha en pappa som alltid finns till hands. En pappa som vill ge sin dotter en lycklig och stabil framtid av skratt och glädje. En pappa jag älskar. Lyckan av att ha en syster att dela allting med. En syster att ta lärdom av. En syster jag älskar. Lyckan av att ha en bror att omsorgfullt ge kärlek. En bror att skänka hopp om livet. Ge lärdom av allt det goda och onda. En bror jag älskar. Lyckan av att ha vänner som alltid ställer upp. Vänner som jag tillsammans med utvecklas i livet och lär känna mig själv. Vänner jag kan berätta allting för. Vänner jag älskar. Lyckan av att leva det liv jag älskar, tillsammans med de jag älskar! " - Sofie Ödmark

Hjärta Slitna Jeans

                                 

Chapnlle


Vecka 17



Måndag: Möte - Förberedelser inför ett stort möte med politiker angående skolmaten.
Skola
Syjunta - Balklänningen
Powerwalk
Plugga - Engelska och Spanska

Tisdag: Skola
  Jogging
Plugga - No

Onsdag: Skola (No-prov)
Plugga - matte
Powerwalk

Torsdag: Skola (NP- matte)
Jogging
Plugga - Göra en bilduppgift

Fredag: Ledig!!!
AHA-behandling + brynfärg.
Köpa födelsedagspresent till skrutten.

Lördag: Leon 1 år!

Söndag: Musikal - De tre musketörerna, på Stadsteatern.

Knäckebrödsdansen

 
ÅH som jag skrattade när jag såg det här. Så jääädra bra! Haha

Chanel Summer


Älskar Chanels nya härliga färger. Mest gillar jag "Organge Fizz". Så otroligt snygg. Ska försöka få tag på den! Jag har blivit galen i orange. Ínte helt tippat!

Cravings

Sitter hemma hos syster yster och sitter desperat väntandes på en kladdkaka. Har mensvärk och sötsuget kom som ett brev på posten! På gott och ont...

YES nu är den klar!!!

Desperata hemmafruar

Gjorde ett litet test för att se vem av karaktärerna i serien jag är mest lik.
Gissa vem jag blev? Gabrielle Solis (Eva Longoria)



Du är väldigt mån om ditt utseende, kanske till och med utseendefixerad. Du är ganska bortskämd och förväntar dig alltid att få som du vill. Du är väldigt smart och kommer lätt undan om du hamnar i en jobbig situation. Ofta tänker du bara på dig själv, men du är omtänksam när det gäller dina vänner.


Stämmer nog ganska bra...

Rasande fart!

Det gick fort. Skorna är redan sålda. Nu ska jag beställa hem ett par nya till mig!

Ralph Lauren skor



Vad ledsen jag blir! Fick idag hem mina efterlängtade Ralph Lauren skor från USA. Tyvärr visade de sig vara för stora för mina små fötter. Måste varit något knas med storlekarna.
Jag har en liten 37:a och detta är snarare storlek 38-39.
Dem är verkligen vrålsnygga och det nästan svider att jag måste lägga ut dem till försäljning.

Har du storlek 38-39 och vill bära dessa galet fina skor? Dem är dina för 600 kronor!
Du kommer inte att ångra dig.

Snyft.

(På insidan av skon är det den amerikanska flaggan och skrivet "USA" under)

Art by Gynning


Så balla!

2 months left

Hej kompisar!
Solen skiner och det är måndag. Sista dagen på lovet. Har lite ångest faktiskt. Galet att det är så kort tid kvar innan sommarlovet börjar. Så mycket man ska hinna med, och sååå mycket kärlek man ska hinna ge till vännerna som man splittras från. Det är showplaneringar, stora arbeten, balklänningen, klassresa, show och bal... Mindre än två månader kvar. Nästan sjukt.

Här sitter jag och dagdrömmer. Ska börja röja i mitt rum. Ser för taskigt ut! Har kläder liggandes överallt. Ska även få in en större säng idag så det gäller att rappa på. Syster och Edgar börjar få ordning och riktigt fint i sin nya lägenhet. Jag och mamma ska över och åskåda när förvandlingarna sker lite senare. Ska även försöka hinna färga håret. En ljusare nyans av brun tror jag det blir. Kan vara fint till våren.

Nej, det här har jag inte tid med :)
Dags att städa!

Ciao

Blame it on Brazil


Killpanelen

Sitter och har djupa diskutioner tillsammans med en vän. Vad är det första grabbarna egentligen tänker/ser på hos en tjej? "Cohen" har svaren. (Cohen heter egentligen någonting annat)



 

# Helheten ; Choens åsikt är att kläder är "sjukt viktigt" på just denna punkt.
Även hår kan ge ett starkt intryck.
# Ögonen ; Dem säger någonting alldeles speciellt om varje unika individ. Det är vackert!
# Utstrålningen ; "Jävligt viktigt". Kanske det allra viktigaste menar Choen.



 


Peppar peppar!


Onsdag

God morgon kisar!
Ledsen för den dåliga uppdateringen. Ska försöka ta igen alla dagar jag inte delat med mig av så snart som möjligt. Sitter just nu och klunkar i mig en kopp te. Ska snart börja göra mig iordning för att kila iväg till jobbet. Håller tummarna för att dimman övergår till solsken snarast!

Igår var jag på återbesök hos optikern. Det kändes totalt värdelöst och onödigt. Men men... Efter besöket fick jag en liten påskpresent av pappsen. Kanske lägger upp bilder senare.

Nu måste jag sätta fart :)

Puss.

I Wanna Dance With Somebody


 Fick reda på vilken låt jag ska sjunga på showen i maj. Nu kör vi!

Mycket nu!

Full fart nu. Sista spurten inför påsklovet. Har skrivit ett religionsarbete, gjort ett biologiprov, skrivit cv till min ansökan om sommarjobb och nu en bokanalys och plugg inför ett svenska prov imorgon. A lot! Gäller att ligga i. Känner på mig att jag kommer stupa halvt död i sängen ikväll. Ska bli såå skönt med lov!

Har inte mer tid att slösa. Puss.

Miu miu


En gammal goding!

 
                               
Kommer ni ihåg den här?

RSS 2.0