GO ASOS!


Är inte den här koftan från Asos helt underbar? Påminner om G-star Raw´s höstsuccé. I Love it!


Stress Stress Stress

Vad jobbigt livet är ibland. Det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu att jag knappt hinner andas känns det som. Det är fördjupningsvecka i skolan vilket jag trodde skulle bli slappt och skönt, men det var snarare tvärt om. Igår gjorde vi ett grupparbete och på fredag ska två enskilda arbeten vara inlämnade. Finns inte en syl i vädret att jag kommer hinna. Schemat är TIGHT!

Onsdag: Förmiddagen jobba stenhårt på enskilda arbeten
             Eftermiddagen föreläsning om kvinnojouren på Folkets hus
             Efter skolan, stressa till stan för att träffa Elita - ansiktsbehandling
             Efter behandlingen, försöka hälsa på pappa på sjukhuset
             Efter det, åka hem till familjen i Stureby, äta middag och försöka plugga lite...
             Sova sova sova....

Torsdag:Förmiddagen Postmuseet med klassen
             Eftermiddagen Stockholmsvandring
             15:00 Bussen mot Norrland går från Centralen 
             21:00 Äntligen framme!!!

Fredag: Ledig från skolan! Lever loppan i Ånge hela helgen med mina älskade fruar.

Lördag:

Söndag: 15:45 går bussen från Torpshammar åter hem mot Stockholm!

Besök från syster

Inväntar besök från syster. Längtar galet. Var länge sen vi träffades, och dessutom ryktas det att hon ska ha med sig chokladbollar och cocostoppar. Hon är bra hon! Skulle verkligen behövas. Lite mycket nu, med allt. Hoppas det lugnar ner sig snart. Sen måste jag börja plugga lite naturkunskap. Har prov på fredag. Blir paus i pluggandet lagom till Idol. Det vill jag för allt i världen inte missa.  

PUSS sålänge

SWEET NOVEMBER


SE DEN NU! Skrattar, gråter, ler och tänker.


Hej hej hallå!

Hej vänner. Jag vet att det var urminnes tider sedan sist. Har inte haft någon motivation alls att skriva på bloggen. Hela förra veckan låg jag hemma sängbunden. Var därför ganska tungt att komma tillbaka till skolan denna måndag. Mycket att ta igen nu, men jag hade inte förväntat mig annat heller. Bara att ligga i. Bokade tid på körskolan till mig och syster idag. Tyvärr fick vi inte tid förän 22/11, men alltid något. Haha. Något att se fram emot. Eller...?

Nu ska jag bara njuta av en underbar kväll tillsammans med min kära familj. Mysa i soffan och leka med nya datorn. Imorgon väntar brak sovmorgon. Skööönt!

PUSS.

I´m in love...



.... In his voice. GÅSHUD!


Försök att stoppa min tårar. Titta!

Sofie Helena Ödmark


Det finns inte ord för hur mycket du betyder för mig. Sedan första dagen i sexårsverksamheten har du haft en mycket speciell plats i mitt hjärta och den kommer alltid att förbli din. Jag har vetat sedan första dagen vi träffades att vi ska vara vänner hela livet, och det står jag fast vid. Jag tänker inte släppa dig ur min själ, aldrig någonsin vad du än säger eller tycker!


Sitter just nu och lyssnar på Romeo med Shebang smilet går upp till öronen på mig, medan jag samtidigt gråter inombords. Jag gråter inombords utav lycka, lycka för att jag fått äran att lära känna en sådan fantastisk vän som du. En underbar människa som jag alltid kan lita på, alltid kan berätta sanningen för oavsett vad det handlar om.


Våra minnen, vi har så otroligt många minnen tillsammans. Kommer du ihåg när du fick ”ryggskott” när vi städade mitt rum? När vi skulle storstäda ditt hus, skulle sätta på kaffe och sedan tappade ut hela burken med kaffe och sopade det under mattan ihop om att ingen skulle märka högen som låg där? Första gången jag skulle sova hos dig, vilket slutade med att Morgon skjutsade hem mig och vi sov på varsitt ställe? Och gångerna vi lekt affär, du skulle alltid sitta i kassan och jag skulle handla, det var så det var. Det finns så många fler minnen att ta upp att det skulle ta flera dagar att skriva ner dem.


Från att smilet var uppe till öronen på mig så rinner tårarna längs mina kinder. Jag saknar dig så otroligt mycket. Var tog våra mysiga eftermiddagar med mellis och film vägen, sitta och snacka skit med Sussie, och att bara mysa? Saknar dig så sjukt mycket att det värker i mitt hjärta. Vi kom ifrån varandra ett tag i 5:an och det är någonting jag inte kan förlåta mig själv för att det hände. Vår vänskap blev aldrig som den en gång varit, och det är synd! För det var en sådan otroligt fin relation vi hade. Jag säger inte att den inte är fin nu, men den kunde ha varit mycket bättre. Jag är bara så sjukt glad över att jag fick tillbaka dig efter det jag gjorde, att du förlät mig och tillät mig att komma in i dit liv igen.


I skolan, vi var ett radarpar. Du och jag, vi var helt okrossbara! Ingen kunde rubba oss från varandra. Flams på lektioner, bibblan för att skriva ut arbeten innan lektionen vilket gjorde att vi kom för sent några gånger. Men vad tusan gjorde det? Vi hade ju i alla fall varandra, vi var inte ensamma! Den där gången vi hade varit nere hos Rolle om jag inte minns fel, och vi var försenade till lektionen men vågade inte öppna dörren för att vi var rädda att läraren skulle bli sur. Samma där, vi hade i alla fall varandra så vad hade det gjort om läraren hade blivit sur? Ingenting!


Du är en sådan otroligt fin människa, och det är någonting du absolut inte får glömma oavsett vad som händer. Du har ett hjärta av guld och vet alltid hur man ska göra i olika situationer, du är en riktig guldklimp! Det är tack vare dig som jag är människan jag är idag, självständig och stark. Utan all din hjälp och ditt stöd hade jag varit kvar där nere i ingenstans och hoppats på att någon skulle komma och hämta mig. Men med dig vid min sida behövdes inte det, i’m up from downunder, och det är tack vare dig.


Tårarna bara flödar längs mina kinder och jag kan inte få någon hejd på dem. Säger det ytterligare en gång, så otroligt glad att vi fann varandra första dagen i skolan. Och där kan vi nog tacka våra mammor lite som kände varandra redan innan. 


Tack för att du kom in i mitt liv, och platsen du har i mitt hjärta kommer du alltid att ha oavsett vad som händer! Det skulle inte gå att beskriva, även om jag satt uppe dag och natt för att förklara, med ord eller bokstäver hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag älskar dig. Du är underbar!


Din, bara din,
Jennifer Elisabeth Hultberg


Höstens första stövlar


Over-knee modell Ellos.se 899 :-


Väcker många minnen

Dessa klipp får mig att blicka tillbaka på gamla tider. Tiderna tillsammans med min bästa vän. Helt plötsligt känner jag mig gammal. Blir rörd till tårar när jag tänker på alla minnen från uppväxtåren!
Jag är lycklig.


RSS 2.0