LAT ONSDAG

Morsning korsning! Det är redan onsdag. Herre jösses vart tar alla dagarna vägen? Känner på mig att jag kommer sitta och vara besviken på mig själv på måndag, när jag sitter där i skolan igen. Jag kommer tänka att jag inte har gjort någon nytta på hela lovet, utan att jag bara har suttit och låta dagarna rulla förbi. Så som det alltid är för mig! Men det är ju iallafall bättre och sitta och jäsa med vännerna en ensam hemma.

Jag, Naida, Sofia och Magda sov över hemma hos vår kära vän Vera inatt. Det blev en lång natt med prat om det de flesta ungdomar pratar om. Självklart menar jag samtalsämnet som aldrig blir uttjatat, det motsatta könet. De gudomliga varelserna. Man får aldrig nog! (besatt?) Det var mycket trevligt. Pratet, myset och sovkläderna har hållit i sig hela dagen.

Naida övergav oss vid tio tiden imorse för att åka iväg på en fem dagars tripp ner till götet. Vi andra låg och latade oss ett tag till och smuttade på te och läste skvallerblaska. Sedan tog vi oss i kragen och åt frukost som drog ut i två timmar. Magen sa aldrig ifrån skorporna. Såhär har det i princip fortsatt hela dagen. Vi har legat och ålat oss på magen och kollat på film/TV, pratat strunt och tagit nått och äta när allt känts trist. Härlig dag! Tack för myset brudar. Ni är för underbara. Have a good evening! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0