Hemkommen från Gotland

HEJ käraste vänner!
Idag kom vi hem, jag och Ida. Vi har firat midsommar på Gotland tillsammans med hennes familj. Vi har haft det ur mysigt. Huset beläget vid Tofta Strand kunde inte bli mer perfekt. På midsommarafton var vi bjudna på fest. Det bjöds på god mat och dricka ur ett välfyllt och nerkylt badkar. Fiffigt. Det dansades runt stången och bjöds på lekar. Vi hade strålande väder! Det nästan hån drog i mungiporna när man hörde om det trista vädret runt om i vårt avlånga land. När kvällen kom och vädret inte längre riktigt orkade hålla i fortsatte festen inne i ladan. Underbart!

Förövrigt har vi tagit lugnt. Legat och stirrat på varandra, pratat strunt, druckit te in på små timmarna, raggat killar nere på "Nymans" och hängt nere vid Tofta beach club. Jag har saknat min Ida. Skönt att vi åter funnit varandra!

Nu är jag riktigt sliten. Allmänt tömd på energi. Håller på med en genomgående kur av mina naglar. Sedan ska jag lägga mig i sängen ett tag framför OTH i hopp om att få tillbaka energi för ytterligare aktiviteter. Troligtvis ska jag träffa Ida ikväll igen. Ska sova hos mig! Är inte alls tagg på att arbeta imorgon. Ska jobba Hela veckan... Blä.

Pussigull


Tofta strand

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0